Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Greven']Mysza, kupiłaś za cenę mięsa, a potem dawali Ci za Walusia majątek :diabloti: ...
... nie sprzedałaś, Twój problem :diabloti:

On jest ładny, mnie się podoba.[/QUOTE]

Mnie też, tak jak Tobie Bruno:evil_lol:

Sprzedać nie sprzedam, nawet za 10.000:diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już prawie zapomniałem, że też masz konia :evil_lol:
Mów sobie co chcesz - jest śliczny - a to że budowa ciężarówki wcale nie przeszkadza.
Ile mu Sandra dała? 400kg? Chyba chce kupić i już się targuje :)
Jaki humorek - te bryki - mojej Maniutce się tak nie chce :(
Za to te "wystawowe" ułożenie głowy to u Damy np. w przełożeniu na "polski" oznacza "zaraz coś nawywijam".

Posted

[quote name='urwisek']Ile mu Sandra dała? 400kg? Chyba chce kupić i już się targuje[/QUOTE]
Już raz go kupiłam, no ale nie powiem - zaniżanie wagi to u mnie odruch, czasem nie mogę się powstrzymać ;)

Posted

[quote name='mysza 1']

Ale dlaczego on taki brudny[/QUOTE]
Jaki to jest rodzaj brudu?

- gładki brud na ciele, nalot
- zaklejki z kupy, szorstkie i odstające
- zaschnięte błoto po tażaniu

Posted

[quote name='Greven']Jaki to jest rodzaj brudu?

- gładki brud na ciele, nalot
- zaklejki z kupy, szorstkie i odstające
- zaschnięte błoto po tażaniu[/QUOTE]

Piotrek mówi, że to nie kupy, bo się bliżej przyglądał. Jednak, od czasu błota, minęło już trochę czasu....Nie wiem, wykąpałabym go najchętniej, szkoda, ze wanny nie mam takiej dużej ;)

Posted

Masz[U] białego[/U] konia. Jak byś chodziła przez parę dni w białej bluzce, po domu i do pracy, to też by było na Tobie widać brud.
Jak nie jest upaprany w kupie i nie ma gnojowych zaklejek, to znaczy, że wymemłał się w błocie, były przecież roztopy.

Posted

[quote name='Tora&Faro']Tu się bardzo ciekawy temat rozwija....czytam cały czas....;)[/QUOTE]
My sobie tak o koniach, bo stare forum Greven jakoś zamarło ;)

Ale fakt, zaśmieca to temat Brunusia, który czuje się dobrze i pozdrawia wszystkich, którzy mu kibicują. Pani z ogłoszenia już się nie odezwała, poza tym cisza...

Posted

Sam już nie wiem co lepsze - jak głucha cisza i nikt się nawet nie zapyta to tak jakoś strasznie smutno się robi. z drugiej strony takie maile od "akuratnych" człowiek wita z nadzieją ... a tu zonk.
[quote name='Tora&Faro']Ależ to bardzo ciekawy temat dla mnie [u]laika[/u]:)...[/QUOTE]
Może czas się zastanowić nad zmiana tego stanu?
Mnie jeszcze parę lat temu żadną siłą nie doprowadziłoby się nawet do płotu, za którym jest koń. A teraz?
Nie potrafię sobie nawet wyobrazić powrotu do domu żeby Dama już wzdłuż ogrodzenia nie goniła samochodu - żeby nie wyjść do Niej ze smakołykiem, nie przytulić - ech... Może to trochę inny rodzaj więzi niż z psiakiem ale na pewno nie słabszy. Ale ok. Mysza ma racje - to wątek Bruna - już nie będę - przepraszam.

Posted

[quote name='urwisek']Może czas się zastanowić nad zmiana tego stanu?
Mnie jeszcze parę lat temu żadną siłą nie doprowadziłoby się nawet do płotu, za którym jest koń. A teraz?
Nie potrafię sobie nawet wyobrazić powrotu do domu żeby Dama już wzdłuż ogrodzenia nie goniła samochodu - żeby nie wyjść do Niej ze smakołykiem, nie przytulić - ech... Może to trochę inny rodzaj więzi niż z psiakiem ale na pewno nie słabszy. Ale ok. Mysza ma racje - to wątek Bruna - już nie będę - przepraszam.[/QUOTE]

No co Ty....pisz jak najwięcej, jak dla mnie oczywiście;)...a najlepiej Damę pokaż:)
Nie sądzę żeby Mysza lub Brunuś mieli coś przeciwko:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']No co Ty....pisz jak najwięcej, jak dla mnie oczywiście;)...a najlepiej Damę pokaż:)
Nie sądzę żeby Mysza lub Brunuś mieli coś przeciwko:)[/QUOTE]
Pewnie, że nie.
[quote name='urwisek']:) Nie będę Myszy drażnił zbytnio - za blisko ma do mnie:evil_lol:
[/QUOTE]
E tam, wcale by mnie to nie zdenerwowało ;)

A kto dzisiaj rano spał ze mną w łóżeczku?:eviltong:

Posted

Mam dla Was bazarek:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/176779-Psi-kalendarz-trA-jdzielny-na-2010-na-Bruna-i-MigotkAE-do-10-01-g-00-00?p=13807045#post13807045[/url]

Zapraszamy ;)

Posted

[quote name='mysza 1']A kto dzisiaj rano spał ze mną w łóżeczku?:eviltong:[/QUOTE]

No chyba nie ten śmieszny, czarny pies, w polarowym kubraku :crazyeye:;)

Biały koń, rzeczywiście przedziwny - taki grubawy :lol: Trochę wygląda jak zagubiony jednorożec ... Oczy ma spuchnięte, czy to takie wrażenie ?

Posted

[quote name='gusia0106']Mam dla Was bazarek:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/176779-Psi-kalendarz-trA-jdzielny-na-2010-na-Bruna-i-MigotkAE-do-10-01-g-00-00?p=13807045#post13807045[/URL]
Dzięki wielkie :loveu:
Zapraszamy ;)[/QUOTE]

[quote name='Nemi']No chyba nie ten śmieszny, czarny pies, w polarowym kubraku :crazyeye:;)

Biały koń, rzeczywiście przedziwny - taki grubawy :lol: Trochę wygląda jak zagubiony jednorożec ... Oczy ma spuchnięte, czy to takie wrażenie ?[/QUOTE]
Ten śmieszny czarny pies wpakował się i nie chciał zejść. Moja armia przyboczna ( Zuzia i Hugo) przegapiły wroga:evil_lol:

Konik gruby, taka rasa. Oczy ma w porządku, może tak dziwnie wyszedł;)

Posted

[quote name='mysza 1']Ten śmieszny czarny pies wpakował się i nie chciał zejść. Moja armia przyboczna ( Zuzia i Hugo) przegapiły wroga:evil_lol:[/QUOTE]

Bruno spryciarz:loveu: wie co dobre;)