mysza 1 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='gusia0106']Jestem. Ale nie komentuję bo się boję, że się w końcu na mnie obrazisz ;)[/QUOTE] W sumie to mogłabym, ba, już nawet powinnam:evil_lol: po tym wszystkim ale Brunek jest takim luzakiem, że i on by się nie przejął ;):eviltong: Quote
Nutusia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Mój Ulubieniec do szkoły poszedł - samych szóstek Ci życzę, Chłopaczku cudny! :) Quote
Tora&Faro Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Też strasznie lubię Brunka:loveu: Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Ja tam jestem przekonana, że Gusia tez by go polubiła :eviltong: Quote
gusia0106 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='mysza 1']Ja tam jestem przekonana, że Gusia tez by go polubiła :eviltong:[/QUOTE] Pogadamy jak stracę wzrok ;) Quote
Nutusia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='gusia0106']Pogadamy jak stracę wzrok ;)[/QUOTE] Gusia, co to za miłość za... wygląd?!?! Wstydź się! :) (nie każdemu na drodze staje taki... Kajak:evil_lol:) Quote
gusia0106 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Nutusia']Gusia, co to za miłość za... wygląd?!?! Wstydź się! :) (nie każdemu na drodze staje taki... Kajak:evil_lol:)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest tez drugi rodzaj - miłość z litości. W przypadku Myszy i Bruna to MUSI być to ;) Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 A tam, zapraszam na Pola Mokotowskie w sobotę 10-12, w niedzielę też;). Miłość gwarantowana, słowa tego nie oddadzą :evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Święta racja! Nasz Krecik też jest paskud... Przyznam się, że i litość była grana, ale teraz... żadne takie - wdzięk, czar i niebanalna uroda i zostaliśmy totalnie zawojowani! :) Quote
Tora&Faro Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='mysza 1']A tam, zapraszam na Pola Mokotowskie w sobotę 10-12, w niedzielę też;). Miłość gwarantowana, słowa tego nie oddadzą :evil_lol:[/QUOTE] Ty się zastanów z tym zapraszaniem Kochana...przecież jak nas Gusia zobaczy w akcji to się ze śmiechu posika:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ty się zastanów z tym zapraszaniem Kochana...przecież jak nas Gusia zobaczy w akcji to się ze śmiechu posika:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może i masz rację, teraz to dopiero Ją zachęciłaś :evil_lol:;) Quote
gusia0106 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='mysza 1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: może i masz rację, teraz to dopiero Ją zachęciłaś :evil_lol:;)[/QUOTE] Będę :):):) Quote
Tora&Faro Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='gusia0106']Będę :):):)[/QUOTE] Kochana nie rób nam tego:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='gusia0106']Będę :):):)[/QUOTE] [quote name='Tora&Faro']Kochana nie rób nam tego:evil_lol:[/QUOTE] Gosia, Ty taka dusza towarzystwa i nie chcesz Gusi widzieć?:evil_lol: Gusia, tak bliżej 12 może:evil_lol:;) Quote
Tora&Faro Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='mysza 1']Gosia, Ty taka dusza towarzystwa i nie chcesz Gusi widzieć?:evil_lol: Gusia, tak bliżej 12 może:evil_lol:;)[/QUOTE] Chcę:) ale nie wtedy kiedy robię z siebie pajaca:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='Tora&Faro']Chcę:) ale nie wtedy kiedy robię z siebie pajaca:evil_lol:[/QUOTE] No pięknie - raz zapraszają, raz wypraszają... Mówiłam, że wariatki ;) Quote
Tora&Faro Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='gusia0106']No pięknie - raz zapraszają, raz wypraszają... Mówiłam, że wariatki ;)[/QUOTE] Bo to szkolenie nieco rzuca się na rozum:evil_lol:...w końcu ile można bez skutków ubocznych w kółko chodzić;):evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Najgorsze, że w sobotę będzie chyba lało, nie zdziwę się jak na tym śliskim podłożu z gliną wywinę orła :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='mysza 1']Najgorsze, że w sobotę będzie chyba lało, nie zdziwę się jak na tym śliskim podłożu z gliną wywinę orła :evil_lol:[/QUOTE] Właśnie czytałam na wątku, że szkolenie odbywa się niezależnie od pogody...kurcze w deszczu to tak średnio. Quote
mysza 1 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Tora&Faro']Właśnie czytałam na wątku, że szkolenie odbywa się niezależnie od pogody...kurcze w deszczu to tak średnio.[/QUOTE] Zwłaszcza dla psów, bo my możemy jeszcze coś od deszczu założyć. Ale i tak srednio. Zobaczymy, może nie będzie tragedii. Quote
Tora&Faro Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jak Wam idą treningi? bo nam troszkę marnie:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='Tora&Faro']Jak Wam idą treningi? bo nam troszkę marnie:evil_lol:[/QUOTE] Wcale nie idą ;) trochę wstyd ale jakoś nie ma kiedy. W środę wzięłam Brunka samego na spacer to już był trochę spokojniejszy niż zwykle, w zasadzie wcale nie ciągnął, szedł przy nodze. Czasem tylko do jakiegoś kosza go gnało;) Wczoraj nie udało mi się, bo byłam w domu o 22. Może dzisiaj wieczorem. Sara wcale nie ćwiczyła, bo jej trener za leniwy ;) Trudno, będziemy improwizować.;) Quote
Nutusia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No, żeby nie było tak, że mój idol dostanie pałę przez Pańcię! :) Quote
Tora&Faro Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ja nawet nie będę pisać o naszych postępach:oops:...nic nie poradzę że Faro jest zainteresowany wszystkim, tylko nie chodzeniem przy nodze;) PS a chciałam Ci powiedzieć że widownię będziemy miały:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ciotki, a gdzie się szkolicie z psiakami? :) Ja chyba z Frotką pójdę bo ostatnio na wieczornych spacerach jeże mi znosi :mad: Quote
Recommended Posts