Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gusia0106']Jestem.
Ale nie komentuję bo się boję, że się w końcu na mnie obrazisz ;)[/QUOTE]
W sumie to mogłabym, ba, już nawet powinnam:evil_lol: po tym wszystkim ale Brunek jest takim luzakiem, że i on by się nie przejął ;):eviltong:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Gusia, co to za miłość za... wygląd?!?! Wstydź się! :) (nie każdemu na drodze staje taki... Kajak:evil_lol:)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jest tez drugi rodzaj - miłość z litości.

W przypadku Myszy i Bruna to MUSI być to ;)

Posted

Święta racja! Nasz Krecik też jest paskud... Przyznam się, że i litość była grana, ale teraz... żadne takie - wdzięk, czar i niebanalna uroda i zostaliśmy totalnie zawojowani! :)

Posted

[quote name='mysza 1']A tam, zapraszam na Pola Mokotowskie w sobotę 10-12, w niedzielę też;). Miłość gwarantowana, słowa tego nie oddadzą :evil_lol:[/QUOTE]

Ty się zastanów z tym zapraszaniem Kochana...przecież jak nas Gusia zobaczy w akcji to się ze śmiechu posika:evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Ty się zastanów z tym zapraszaniem Kochana...przecież jak nas Gusia zobaczy w akcji to się ze śmiechu posika:evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: może i masz rację, teraz to dopiero Ją zachęciłaś :evil_lol:;)

Posted

[quote name='gusia0106']Będę :):):)[/QUOTE]

[quote name='Tora&Faro']Kochana nie rób nam tego:evil_lol:[/QUOTE]
Gosia, Ty taka dusza towarzystwa i nie chcesz Gusi widzieć?:evil_lol:
Gusia, tak bliżej 12 może:evil_lol:;)

Posted

[quote name='mysza 1']Gosia, Ty taka dusza towarzystwa i nie chcesz Gusi widzieć?:evil_lol:
Gusia, tak bliżej 12 może:evil_lol:;)[/QUOTE]

Chcę:) ale nie wtedy kiedy robię z siebie pajaca:evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']No pięknie - raz zapraszają, raz wypraszają...
Mówiłam, że wariatki

;)[/QUOTE]

Bo to szkolenie nieco rzuca się na rozum:evil_lol:...w końcu ile można bez skutków ubocznych w kółko chodzić;):evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Najgorsze, że w sobotę będzie chyba lało, nie zdziwę się jak na tym śliskim podłożu z gliną wywinę orła :evil_lol:[/QUOTE]

Właśnie czytałam na wątku, że szkolenie odbywa się niezależnie od pogody...kurcze w deszczu to tak średnio.

Posted

[quote name='Tora&Faro']Właśnie czytałam na wątku, że szkolenie odbywa się niezależnie od pogody...kurcze w deszczu to tak średnio.[/QUOTE]
Zwłaszcza dla psów, bo my możemy jeszcze coś od deszczu założyć. Ale i tak srednio.
Zobaczymy, może nie będzie tragedii.

Posted

[quote name='Tora&Faro']Jak Wam idą treningi? bo nam troszkę marnie:evil_lol:[/QUOTE]
Wcale nie idą ;) trochę wstyd ale jakoś nie ma kiedy.
W środę wzięłam Brunka samego na spacer to już był trochę spokojniejszy niż zwykle, w zasadzie wcale nie ciągnął, szedł przy nodze. Czasem tylko do jakiegoś kosza go gnało;)
Wczoraj nie udało mi się, bo byłam w domu o 22. Może dzisiaj wieczorem.

Sara wcale nie ćwiczyła, bo jej trener za leniwy ;)

Trudno, będziemy improwizować.;)

Posted

Ja nawet nie będę pisać o naszych postępach:oops:...nic nie poradzę że Faro jest zainteresowany wszystkim, tylko nie chodzeniem przy nodze;)

PS a chciałam Ci powiedzieć że widownię będziemy miały:evil_lol: