flashka-g Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Kto w tym roku ma zamiar przystąpic do egzamin w Warszawie?? Bo tak sie szykuje. Narazie bede miec wewnetrzny u siebie w oddziale.Fakt ze ciezki okres teraz i nauki mam od grona..ale mysle ze nic nie szkodzi jak spróbuje.Egzamin podobno jest jakos 16-17 luty przed klubówka w Nowym dworze mazowieckim. Quote
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='flashka-g']Kto w tym roku ma zamiar przystąpic do egzamin w Warszawie?? Bo tak sie szykuje. Narazie bede miec wewnetrzny u siebie w oddziale.Fakt ze ciezki okres teraz i nauki mam od grona..ale mysle ze nic nie szkodzi jak spróbuje.Egzamin podobno jest jakos 16-17 luty przed klubówka w Nowym dworze mazowieckim.[/quote]To będziemy trzymać kciuki, aby wszystko dobrze poszło:lol::lol::lol::multi::multi::multi: Quote
flashka-g Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 dziękowac czy nie dziękowac???:) No ja akurat na IX grupe zdaje;) Quote
Draczyn Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='flashka-g']dziękowac czy nie dziękowac???:) No ja akurat na IX grupe zdaje;)[/quote]Broń Boże nie dziękuj. To podobno przynosi pecha, a ja i tak będę trzymać kciuki, bez żadnego dziękowania:lol::lol::lol::multi::multi::multi: Quote
efra-husky Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Asiu będziemy mocno trzymać kciuki za pozytywny wynik egzamiu :thumbs: A V grupa kiedy? ;) Quote
Dan Danilo Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Witam... Pisze... ponieważ wczoraj sie dowiedzialam (może już wiecie )? Egzamin odbędzie się w Poznaniu...:( niestety...bardzo mi to nie na rękę...ale może inni się ucieszą ;) a ja cały czas myślę... Quote
flashka-g Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 no to pieknie....ja niestety w takim razie nie moge przystapic bo mam w weekend po egzaminie wazna wystawe pod Warszawa i nie zdołam przekursowac calej Polski tam i z powrotem..do tego za duze koszta..trudno moze nastepnym razem przystapie...do tego teraz sporo nauki..auć. Quote
mausa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jussi czy to pewna wiadomość że egzamin ma być w Poznaniu ?? Quote
Dan Danilo Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Hej Tak, niestety...:( Bylam dzisiaj w ZG i potwierdzila mi to Pani z biura....i podpisalam taki paierek,ze podejde do egzaminu w Poznaniu...mam nawet wydrukowana informacje z podanym miejscem i data...tylko daty sa dwie i podobno poinformuja kazdego listem poleconym o dniu i godzinie egzaminu... ale mam farta...akurat w tym roku...takie zmiany...ale wszyscy z oddzialu poznańskiego się cieszą...;) i w sumie ok...niezawsze musi być w Warszawie...:lol: Quote
karolaGd Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 fkatycznie troszkę zamieszania z tym poznaniem nikt sie niespodziewał Quote
DeDe Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Egzamin asystencki juz daaawno mam za sobą i zapewniam, że nie taki diabeł straszny - trzymam kciuki za wszystkich zdających.:happy1: Quote
Dan Danilo Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Hej Nie dziekuję...nie chce zapeszać...ale powiem szczerze... troche sie boje :roll: ....wszyscy mówią,że nie będzie tak starsznie...no ale cóz....to chyba normalny odruch ;) trzymajcie kciuki...mocno - mocniuteńko ....:lol: Buzka! Quote
Draczyn Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Jussi']Hej Nie dziekuję...nie chce zapeszać...ale powiem szczerze... troche sie boje :roll: ....wszyscy mówią,że nie będzie tak starsznie...no ale cóz....to chyba normalny odruch ;) trzymajcie kciuki...mocno - mocniuteńko ....:lol: Buzka![/quote]A kiedy konkretnie ten egzamin, bo ja tez bym chetnie potrzymala za Ciebie mocno kciuku? Quote
Dan Danilo Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 OOOO, dziekuję serdecznie....egzamin mamy w sobote...w Poznaniu...od 9.00 rano...dokladnie za tydzien...;) Quote
Draczyn Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Jussi']OOOO, dziekuję serdecznie....egzamin mamy w sobote...w Poznaniu...od 9.00 rano...dokladnie za tydzien...;)[/quote]To napewno bedę mocno trzymać kciuki. Może coś pomoże Quote
Etna Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Jussi, Słonko, tez mocno trzymam za Ciebie kciuki :) daj koniecznie smska jak poszło!! ( i koniecznie zapisuj wszystkie pytania - zdaję w następnym rzucie ;) ) Quote
warg2003warg Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 O 10, 00 egzamin, no chyba, że każda osoba ma inną godzinę wyznaczoną. W drugim rzucie zdajesz tzn. w marcu? Quote
Etna Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 a ma być w marcu egzamin? wiesz coś na ten temat? Quote
Dan Danilo Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Hej Ja zdaje w sobote od 9.00 ale bede pozniej, pociąg przyjezdza do Poznania o 9.20 wiec dotre gdzies na 10.00, w marcu...tak cos mi sie obiło o uszy....ale to jest nie potwierdzona informacja...chyba dalej nad tym myślą, podobno zgłosiło sie bardzo duzo chętnych stąd pomysł na ten 3 termin ;) jakby co to będzie poprawka....o rany.....oby nie ;) ale juz zakładam wszystkie opcje....;) Quote
Etna Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Justyna, jak już będziesz na tym egzaminie.. to może uda Ci się o to zapytać? Quote
Dan Danilo Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Pewnie,że zapytam.....;) nic się nie martw...od razu jak wyjde...to zadzwonie, chyba,że zaleje sie łzami...;) Buzka Quote
MOBIDIK Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Witam,następny egzamin ma być 4 marca,też w Poznaniu.Trzymam mocno kciuki za wszystkich zdajacych w lutym.Mnie czeka ta przyjemnosc w marcu i na sama myśl:nerwy: Quote
Dan Danilo Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 o rany....to jednak prawda....szkoda,ze wczesniej nie wiedzialam...mialabym wiecej czasu do nauki a tak to tylko 2 .5 tygodnia...no nic, raz kozie śmierc...będzie co ma byc...może dam rade...;) Również trzymam kciuki za wszytskich razem ze mna zdajacych jak i rowniez tych "szczęściarzy", którzy zdają w marcu ;) Powodzonka...damy rade kochani....zobaczycie ;) a jak nie, to zawsze jest poprawka w zapasie! :eviltong: Quote
Draczyn Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Jussi']o rany....to jednak prawda....szkoda,ze wczesniej nie wiedzialam...mialabym wiecej czasu do nauki a tak to tylko 2 .5 tygodnia...no nic, raz kozie śmierc...będzie co ma byc...może dam rade...;) Również trzymam kciuki za wszytskich razem ze mna zdajacych jak i rowniez tych "szczęściarzy", którzy zdają w marcu ;) Powodzonka...damy rade kochani....zobaczycie ;) a jak nie, to zawsze jest poprawka w zapasie! :eviltong:[/quote]Nie martw sie jA I JESZCZE PARę OSOB, BęDZIEMY MOCNO TRZYMAć KCIUKU I NAPEWNO BEDZIE OK Quote
Draczyn Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 No czekamy na dobre wiadomości. Napiszcie jak poszło Quote
Recommended Posts