Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuj losowi ze go w pysk nie ugryzło!! Mógłby sie udusic zanim byście dojechali do weta. Ja wciąż mam oczy dookoła głowy bo Azja sobie wymysliła ze musi złapać trzmiela albo coś innego co jest duze i bzyczy!
Jak sie już wyspisz, to pomóz kudłom wygrac konkurs fotograficzny. Szlismy łeb w łeb z konkurencja no i jest dogrywka. Do soboty jeszcze mozna glosować. Mobilizuj siły i broń honoru kudłatych!!
[B][url]http://kynologia.com.pl/viewtopic.php?t=2737[/url][/B]

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi też było baaardzo miło, że poznałyśmy się w realu! I super, że tak pięknie pozowałyście z Żelinką do zdjęć!!! Fotki są b.ciekawe....

Zapraszam na moja stronę www, ale pojutrze. Na DGM raczej do połowy maja nic nie wstawię; poczekam, aż ten bajzel się trochę uspokoi. Może wcześniej... W Łodzi ma się pojawić właścicielka (?) DGM - Margo. Brać bejsbola (:lol:) czy tylko szukać odpowiednich inwektyw?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='puli']Dziekuj losowi ze go w pysk nie ugryzło!! Mógłby sie udusic zanim byście dojechali do weta. Ja wciąż mam oczy dookoła głowy bo Azja sobie wymysliła ze musi złapać trzmiela albo coś innego co jest duze i bzyczy!
Jak sie już wyspisz, to pomóz kudłom wygrac konkurs fotograficzny. Szlismy łeb w łeb z konkurencja no i jest dogrywka. Do soboty jeszcze mozna glosować. Mobilizuj siły i broń honoru kudłatych!!
[B][URL]http://kynologia.com.pl/viewtopic.php?t=2737[/URL][/B][/quote]
No zaraz zagłosuje :lol:
[quote name='Asiaczek']Mi też było baaardzo miło, że poznałyśmy się w realu! I super, że tak pięknie pozowałyście z Żelinką do zdjęć!!! Fotki są b.ciekawe....

Zapraszam na moja stronę www, ale pojutrze. Na DGM raczej do połowy maja nic nie wstawię; poczekam, aż ten bajzel się trochę uspokoi. Może wcześniej... W Łodzi ma się pojawić właścicielka (?) DGM - Margo. Brać bejsbola (:lol:) czy tylko szukać odpowiednich inwektyw?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr.[/quote]
Nooo pozowałysmy z Zelatynką :cool3:
od DGM trzeba chyba urlop zrobic :angryy:

Posted

osz, dobrze, że to nie żmija go użarła..
3mam kciuki za Nugata!
Takie numery Pani przed maturą robić..:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']uuu dobrze ,ze tylko w łapke go użarło.Opuchlizna zejdzie i Nugat bedzie jak nowy :)[/quote]
Też mam taką nadzieje :razz:
[quote name='wiq']osz, dobrze, że to nie żmija go użarła..
3mam kciuki za Nugata!
Takie numery Pani przed maturą robić..:shake::evil_lol:[/quote]
Trzymaj Trzymaj przydadzą się ;)

Hahahah a ja mam egzminy za sobą we Francji zdałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I mam praktycznie cały maj w lenistwie ahhhhhhhhhhh :loveu: :loveu:
A do mautry mam jescze troszeczkę
bo tryb szkolnictwa jest inny :evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']no nie, a ja cały maj mam dupę z leguminy:placz::placz:[/quote]
Trzymam kciuki wiq !!!!!!! :kciuki:
[quote name='monia&Tofi']I co z Nugatem? Mam nadzieję, że lepiej ;)[/quote]
No nie do końca :shake: Mało tego kazało się, że łokieć wybity :placz: :placz:
[quote name='shangri_la']biedny Nugacik :placz: i jak z ta lapka? ehh ja na suke tez uwacac musze bo ona lapie te bzyki wszystkie :shake:

pozdrawiam[/quote]
Cholerna rzeka :angryy: tylko plaskie zbiorniki wodne zostają wziętę pod uwagę podczas spacerów :angryy:
[quote name='Asiaczek'][B]Nugatowa[/B] - gdzie zginęłaś, dziewczyno? Odezwij się do nas...
Pzdr.[/quote]
Ja przelotem :-( Bo jak wyżej pisałam Nugat wybił łokieć no i trzeba nastawić :-( No nic a do Radomia ze specjalną okazją chcemy jechać :shake: Asiu jeszcze raz Gratuliny :cool3:

Takie o 2 fotki
[IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_apka001.jpg[/IMG]

[IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_apka005.jpg[/IMG]

Posted

Oooo, jakie cudne chmurne, zachodzące niebo... Sama nie wiem, jak nazwać takie "coś"...:lol:
O, matko. Jeszcze łokieć wybity. Tutaj chyba działa jakies prawo serii... No nic. Mam nadzieję, że ta zła passa już mija, jeżeli już nie minęła.:lol: Trzymajcie się!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oooo, jakie cudne chmurne, zachodzące niebo... Sama nie wiem, jak nazwać takie "coś"...:lol:
O, matko. Jeszcze łokieć wybity. Tutaj chyba działa jakies prawo serii... No nic. Mam nadzieję, że ta zła passa już mija, jeżeli już nie minęła.:lol: Trzymajcie się!
Pzdr.[/quote]
No działą prao serii Cholera :angryy: :angryy: :angryy: :-(

[quote name='sylrwia']Kinga jak sie czuje Nugat? Czy z tym łokciem to poważna sprawa??[/quote]
Ja sobie chyba mieskzanie u veta wynajme!
Sprawa sie pokomplikowała bo wybicie jest dośc poważne i dziś zapadnie decyzja co do dlaszego postępowania :-( :-(

Trzymajcie kciuki ! bo ja mam już dośc :shake: :placz:

Posted

Cześc Kochani :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Jednak sprawdziło się najgorsze :-( :-( Bardzo rzadkie wewnetrzne złamanie wyrostka łokciowego :-( :-( :-( :-( Lekarz z 28 letnim stażem ma dopiero 2 taki przypadek.Nugalek idzie na operacje w czwartek :placz: :placz: :placz: , która potrwa 3 godziny.
Pozdrawiam
Bardzo bardzo smutna Nugatowa

Posted

[quote name='Nugatowa']Cześc Kochani :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Jednak sprawdziło się najgorsze :-( :-( Bardzo rzadkie wewnetrzne złamanie wyrostka łokciowego :-( :-( :-( :-( Lekarz z 28 letnim stażem ma dopiero 2 taki przypadek.Nugalek idzie na operacje w czwartek :placz: :placz: :placz: , która potrwa 3 godziny.
Pozdrawiam
Bardzo bardzo smutna Nugatowa[/quote]
ło jejejejej:-( bidulek :-( dobrze będzie nie martw się...a który to lekarz?gdzie do operujesz??

Posted

[quote name='Asiaczek']Już teraz zaczynam wysyłać pozytywne fluidy dla Ciebie i Nugata!
Będzie dobrze!!!
Musi być dobrze!!!
Pzdr.[/quote]
Dzięki Asiaczku ! Chyba juz doszły te twoje fluidy do Krakowa
[quote name='aga616']ło jejejejej:-( bidulek :-( dobrze będzie nie martw się...a który to lekarz?gdzie do operujesz??[/quote]
Aga przez telefon wszystko powiedzialam ;)
[quote name='wiq']o matko, ale pasztet!!
trzymam kciuki mocno!![/quote]
Trzymajcie trzymajcie Ty i twoje 48 psich palców !