Bjuta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zapisuję, na razie nie mam czasu czytać, dziękuję za zaproszenie. Quote
ivette3 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Nie bardzo potrafię pomóc, ale chociaż podrzucę wątek .Śliczne te psiaki :) Quote
ewelinka_m Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 to ja jeszcze przekleje kilka fotek Luśkowych, które udało mi się zrobić :) sunieczka jest na prawdę bardzo fajna! sympatyczna, pieszczocha. Quote
Daga&Maks Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_4694.jpg genialna fotka :evil_lol: ostatnie zdjęcia się nie wyświetlają :-( Quote
ewelinka_m Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 nie mam pojęcia czemu te ostatnie się nie wyświetlają :mad: jeszcze wcześniej działały Quote
divia_gg Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dziekuje kochane za odwiedziny;) Postaram sie teraz porobic troche nowych fotek, bo te po ciemnku sa najaktualniejesze, ale nie za bardzo widac. Luska teraz taka baryla, ze szok. Mozna na niej jezdzic (co czasem czynie). Zjesc potrafi, of potrafi;) Czarny z kolei ma piekna blyszczaca siersc. Blystek;) Quote
erka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Divia_gg wstaw do ogłoszeń Luśki te zdjęcia, które wstawiła ewelinka_m, sa bardzo ładne. Może ktos w końcu sie zakocha w Luśce, bo to naprawdę dziwne,żeby taka piękna , przemiła sunia tak długo czekała na dom. Quote
ivette3 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Za ten uśmiech to OSKAR się należy i pałac :) nie tylko własny domek :) Quote
ewelinka_m Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 już zeedytowałam ostatniego posta..zdjęcia powinny się wyświetlać :) Quote
Livka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Witam na wątku, dziękuję za zaproszenie . Nie bardzo wiem jak pomóc bo o domki tak ciężko... Quote
divia_gg Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 No powstawiam powstawiam, bo rzeczywiscie cos nie tak...A poza tym mam obawy, ze jak ktos ja wezmie to Czarny sam zostanie i na odwrot...Boshe za duzo rozmyslam...Ale oni sie tak koleguja pieknie, spia w budzie i wygryzaja sobie rozne "dziady" z siersci;) Quote
divia_gg Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Musze podlinkowac sobie te banerki, ale chyba jestem jakas ciemna i nie wiem jak. Tzn zrobiony jest podlinkowany, ale nie wiem jak wstawic taki do sygnatury. Dziekuje za bannerek blyskawicznej Kashdog. Ona zrobila, podlinkowala a ja tylko wstawic chcialam...I nie wiem jak... Quote
erka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A może stanie się cud i ktoś da dom dwójce przyjaciół:p. Quote
fergilka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Dziękuje za zaproszenie. Piękna historia i te psiaki dwa, zawsze razem :-) one powinny mieszkać w jednym domku. Tylko nie wiem, jak mogę pomóc :-( będę zaglądać. Quote
divia_gg Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 erka napisał(a):A może stanie się cud i ktoś da dom dwójce przyjaciół:p. O czyms takim bym marzyla....A jak nie to najlepiej dwa domy, ale w jednym czasie.:roll: Bo one naprawde caly czas sa razem, calutki czas :lol: Quote
divia_gg Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Rubi wczoraj w nocy dojechala. Jest na same swieta w swoim nowym domku. :multi: Dziekuje jeszcze raz cytrynie12345;) Quote
divia_gg Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Luska i Czarny juz po kolacji, a ja podnosze przedkolacyjnie;) Dobrze, ze maja siebie...:roll: Quote
Recommended Posts