Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje kochane za odwiedziny;) Postaram sie teraz porobic troche nowych fotek, bo te po ciemnku sa najaktualniejesze, ale nie za bardzo widac. Luska teraz taka baryla, ze szok. Mozna na niej jezdzic (co czasem czynie). Zjesc potrafi, of potrafi;) Czarny z kolei ma piekna blyszczaca siersc. Blystek;)

Posted

Divia_gg wstaw do ogłoszeń Luśki te zdjęcia, które wstawiła ewelinka_m, sa bardzo ładne.
Może ktos w końcu sie zakocha w Luśce, bo to naprawdę dziwne,żeby taka piękna , przemiła sunia tak długo czekała na dom.

Posted

No powstawiam powstawiam, bo rzeczywiscie cos nie tak...A poza tym mam obawy, ze jak ktos ja wezmie to Czarny sam zostanie i na odwrot...Boshe za duzo rozmyslam...Ale oni sie tak koleguja pieknie, spia w budzie i wygryzaja sobie rozne "dziady" z siersci;)

Posted

Musze podlinkowac sobie te banerki, ale chyba jestem jakas ciemna i nie wiem jak. Tzn zrobiony jest podlinkowany, ale nie wiem jak wstawic taki do sygnatury. Dziekuje za bannerek blyskawicznej Kashdog. Ona zrobila, podlinkowala a ja tylko wstawic chcialam...I nie wiem jak...

Posted

erka napisał(a):
A może stanie się cud i ktoś da dom dwójce przyjaciół:p.

O czyms takim bym marzyla....A jak nie to najlepiej dwa domy, ale w jednym czasie.:roll:
Bo one naprawde caly czas sa razem, calutki czas :lol: