Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Molowe']bardzo się cieszę,że jest już lepiej :)

[quote name='phase']http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=p1310599.jpg&res=landing o Bosz, no nieźle. :loveu:

Strasznie, strasznie się cieszę, że idzie ku lepszemu! :)

Ja również, przynajmniej mogę już odetchnąć :)

[quote name='Victoria']Heej ;) witamy się u Was po raz pierwszy :D

Cudne masz zwierzaczki.. tylko szkoda że tak często chorują biedactwa.
Chociaż dobrze, że już jest lepiej :)

Hahah, obróżka śliczna (lime bone), prawie tak piękna jak nasza :diabloti:

Pozdrawiamy :) i zapraszamy do naas ;p

Witamy witamy, dziękuję :loveu:
No niestety czasem bywa często, ale musimy dawać radę :)
Tak lime bone jest super, jeszcze jak by te taśmy rogza się tak nie niszczyły to już by było extra.

[quote name='Fantowa']Witamy się po raz pierwszy :loveu:
http://wd4.photoblog.pl/np2/201207/A3/127296823.jpg śliczną obróżkę macie! :loveu:

Witamy :)
Dziękujemy :loveu:

Wczoraj przyjechał kurier z jedzeniem dla kota i dla psiaków co nieco też było.. A ponieważ w tym sklepie akurat nie było Brita zamówiłam na próbe małą purine PRO PLAN, i o matko jedyna, jak tylko otworzyłam opakowanie to maks przyleciał i jadł prosto z torebki :O Co u niego takie coś jeszcze na suchą karmę nigdy się nie zdarzyło, mikuś też połykał, aż się kurzyło, a ja stałam i nie dowierzałam :-o Może po prostu tak tęsknili za suchą karmą, bo mieli kilku dniową przerwę.
Teraz się zastanawiam czy nie przejść na PRO PLANA :razz: chodź chyba mimo wszystko bardziej przemawia za mną brit.

Wstawię kilka zaległych zdjęć

Posted

http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=p1310005e.jpg&res=landing czyżby Rogz? Czaiłam się kiedyś na niego :lol:
U nas świetnie sprawdza się karma Canidae. Warta swojej ceny, dawkowanie ma fajne, niewiele karmy dajesz w porównaniu do innych. Więc polecam ;)

I świetny napis na adresówce: "Zwróć mnie
Oni mnie kochają" :loveu:
Tę adresówkę masz z Allegro? Bo mam taki sam model...

Posted

[quote name='Fantowa']http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=p1310005e.jpg&res=landing czyżby Rogz? Czaiłam się kiedyś na niego :lol:
U nas świetnie sprawdza się karma Canidae. Warta swojej ceny, dawkowanie ma fajne, niewiele karmy dajesz w porównaniu do innych. Więc polecam ;)

I świetny napis na adresówce: "Zwróć mnie
Oni mnie kochają" :loveu:
Tę adresówkę masz z Allegro? Bo mam taki sam model...

Tak rogz. :lol:
A napis podpatrzyłam od kogoś z dogo, tak mi się spodobał, że musiałam taki mieć :evil_lol:
Tak z allegro, tanie i na prawdę super.

Moje jedzą gotowane, a suche albo raz dziennie albo co dwa dni, tak, że np. rano gotowane a wieczorem suche.
Deka teraz je samo gotowane bo musi być na diecie po operacji.

Posted

Polecam, te adresówki są na prawdę super ;)

Coś mało kto nas odwiedza :-(

Ale zleciało, jutro już jedziemy na zdjęcie szwów. Deka ma się bardzo dobrze.

Pocieszna mordunia Mikunia:

A jak on o sucz się troszczy :loveu: Podchodzi, liże po pyszczku, przytula się, moje kochane..

Posted

Hej jestem tu nowa, przeczytałam waszą galerię i naprawdę się zaczęłam martwić stanem twoich podopiecznych. Jak tam u psiaków, trzymają się jakoś, jak zdrówko?No i oczywiście proszę mi tu o fotki twoich śliczności:loveu:

Posted

[quote name='DomixX']

Ale zleciało, jutro już jedziemy na zdjęcie szwów.

I dobrze, że szybko zleciało ;) Już niedługo nikt nie będzie o zabiegu pamiętał :)

A jak on o sucz się troszczy :loveu: Podchodzi, liże po pyszczku, przytula się, moje kochane..

Słoneczko :loveu:

Posted

[quote name='leónowa']Hej jestem tu nowa, przeczytałam waszą galerię i naprawdę się zaczęłam martwić stanem twoich podopiecznych. Jak tam u psiaków, trzymają się jakoś, jak zdrówko?No i oczywiście proszę mi tu o fotki twoich śliczności:loveu:[/QUOTE]
Hej, witaj ;)
No niestety nieraz tak bywa, ale trzeba sobie poradzić.
Teraz to już wszystko wraca do normy :)

[quote name='phase']Cudowna mordeczka. :loveu: Więcej zdjęć! :)
A gdzie te adresówki można zakupić?.[/QUOTE]
Będą będą, ale nie wiem kiedy..
Na razie mam jeszcze kilka mikusia sprzed 2tygodni

[quote name='Ania!']I dobrze, że szybko zleciało ;) Już niedługo nikt nie będzie o zabiegu pamiętał :)

Słoneczko :loveu:[/QUOTE]
Boje się tego jutrzejszego dnia i ściągania szwów :oops:

[quote name='Izabela124.']Fajne masz trio :) Jeszcze połączenia jamnik-amstaff nie widziałam. Jak się dogadują?[/QUOTE]
Dzięki ;)
Dogadują się bardzo dobrze, czasem maks ją pozaczepia i się pobawią, ale to nie zbyt często :evil_lol:. bo jest dla niego za duża..spięcia czasem występują pomiędzy maksem a mikusiem, nie raz po prostu są straszni.
A Deka jest bardzo miłą, i spokojną sunią.

Posted

[quote name='DomixX']
Dzięki ;)
Dogadują się bardzo dobrze, czasem maks ją pozaczepia i się pobawią, ale to nie zbyt często :evil_lol:. bo jest dla niego za duża..spięcia czasem występują pomiędzy maksem a mikusiem, nie raz po prostu są straszni.
A Deka jest bardzo miłą, i spokojną sunią.[/QUOTE]U mnie też piesa fajne się dogadują. Chociaż Bobik ma czasem dość Kissa i wtedy ucieka do transportera cwaniak :D

Posted

[quote name='Molowe']http://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=p1310018m.jpg&res=landing ale fajną macie tą adresówkę :)
http://desmond.imageshack.us/Himg62/scaled.php?server=62&filename=p1310534w.jpg&res=landing ślicznie mu w niebieskim :loveu:

to super że Deka ma się już dobrze <3
Dzięki, no kurcze też mi się podoba, zresztą do niego to chyba wszystkie kolory pasują :shake: i przez to ciągle chce coś nowego :roll:

[quote name='Izabela124.']U mnie też piesa fajne się dogadują. Chociaż Bobik ma czasem dość Kissa i wtedy ucieka do transportera cwaniak :D

Hehe no faktycznie cwaniak, ale wie gdzie uciec..
U nas czasem wystarczy głupie spojrzenie maksa albo mikusia i potrafią się nawet pogryźć :mad: cholery..

[quote name='rashelek']Wpadłam się przywitać
Fajną masz tą zgraję Współczuję tylko, że tak grupowo chorują, ale widzę, że dajecie radę!
Witamy witamy :)
Pewnie, że dajemy radę, w końcu musimy.

I zamówiłam znów obroże, 2 sztuki :evil_lol: :shake: Obiecuję, że to już ostatnie :D

Posted

Cieszę się bardzo, że wszystko wraca do normy, bo na prawdę nie znoszę słuchać o cierpieniu zwierzaków, taka juz ze mnie psia mama;)Ale jak znajdziesz tylko czas to dodawaj uśmiechnięte pysiaczki swojej gromadki:lol:Czekam z niecierpliwością:loveu:

Posted

[quote name='DomixX']
Hehe no faktycznie cwaniak, ale wie gdzie uciec..
U nas czasem wystarczy głupie spojrzenie maksa albo mikusia i potrafią się nawet pogryźć :mad: cholery..
[/QUOTE]Moje potwory jeszcze się nie gryzły i myślę, że to raczej nie nastąpi, bo Kiss jest uległy wobec Bobika

Posted

o to macie takie średnie te relacje między psami , u mnie było inaczej może dlatego że suka i pies i żyły w wielkiej zgodzie .
suka jak była młoda i nie wychowana w żadnym stopniu (taka przyszła do nas) to ustawiała psa parę razy a on chciał mieć z nią dzieci ;) ale szybko im wytłumaczyłam że sobie nie życzę takich zachowań i przez kolejne 4 lata żyły w mega zgodzie , Baster mógł deptać po niej , warczeć na nią w zabawie , inny pies by dostał manto dawno już.
teraz się trochę boję że nie uda mi się uzyskać tego samego z kolejnym psem którego wprowadzę do domu , bo to będzie inny charakter niż nasz Baster mogą być konflikty.. no ale zobaczymy .

a ja bym chciała jakieś fotki Deki :lol:

Posted

[quote name='DomixX']
Na razie mam jeszcze kilka mikusia sprzed 2tygodni
[/QUOTE]
No to dawać! :D

[quote name='DomixX']
I zamówiłam znów obroże, 2 sztuki :evil_lol: :shake: Obiecuję, że to już ostatnie :D[/QUOTE]
Obiecanki cacanki. :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Moje potwory jeszcze się nie gryzły i myślę, że to raczej nie nastąpi, bo Kiss jest uległy wobec Bobika[/QUOTE]
No i dobrze, żeby już tak zostało :)

[quote name='gops']o to macie takie średnie te relacje między psami , u mnie było inaczej może dlatego że suka i pies i żyły w wielkiej zgodzie .
suka jak była młoda i nie wychowana w żadnym stopniu (taka przyszła do nas) to ustawiała psa parę razy a on chciał mieć z nią dzieci ;) ale szybko im wytłumaczyłam że sobie nie życzę takich zachowań i przez kolejne 4 lata żyły w mega zgodzie , Baster mógł deptać po niej , warczeć na nią w zabawie , inny pies by dostał manto dawno już.
teraz się trochę boję że nie uda mi się uzyskać tego samego z kolejnym psem którego wprowadzę do domu , bo to będzie inny charakter niż nasz Baster mogą być konflikty.. no ale zobaczymy .

a ja bym chciała jakieś fotki Deki :lol:[/QUOTE]
No właśnie suka-psy jest idealnie, a pies z psem, uległy tu jest maks on zawsze podchodzi do mikusia z dystansem bo wie, że on tu nie rządzi, ale jak już wyniknie jakaś sytuacja, to wtedy już żaden nie odpuści tylko lecą na siebie, i nawet krzycząc nie potrafią się uspokoić, wtedy trzeba już interweniować. Zdaża to się żadko, no ale próbuje to jakoś rozgryźć bo tak nie powiino być.

Zdjęcia Deki będą już po tym zdjęciu szwów, i jak się zrobi ładniejsza pogoda to pójdziemy na dłuższy spacer.

[quote name='phase']No to dawać! :D
Obiecanki cacanki. :evil_lol:[/QUOTE]
Dam dziś, potem
Nie, to już pewne ; p

Posted

DomixX napisał(a):

Boje się tego jutrzejszego dnia i ściągania szwów :oops:

Nie ma się czego bać. Też się trochę bałam u Lenki ale grzecznie lezała na stole, nawet głową nie ruszyła.
Powyciągali co mieli powyciągać, Lenka zeskoczyła ze stołu i było po sprawie :)

Posted

Zdjęcie szwów, musieliśmy przełożyć na poniedziałek, kompletnie zapomnieliśmy o imieninach wujka i wczorajszej imprezie rodzinne..
Także na zdjęcie jedziemy jutro.
A teraz dam kilka zaległych zdjęć: