Figafiga Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 co po ptokach co z Antkiem!!!!?????????? Quote
Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zabrzmiało tragicznie ale jeszcze nic nie wiem.Chciałam powiedziec ,ze juz stało sie to czemu mozna było zapobiec. Quote
Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Antos ma spuchniete oko ale nie jest uszkodzone.dostał antybiotyki.Wszystko bedzie dobrze. Quote
Paula03 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No to dobrze. Ale Antoś ostatnio to był strasznie zazdrosny i w ogóle o co wybuchła bójka? To kto teraz siedzi z Zadrą? Quote
Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Pewnie o drobiazgi jak to między chłopakami.Antek siedzi na razie sam z Zadrą! Quote
UBOCZE Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Antoś, Ty słodki łobuziaku!!!:lol: Pewnie Antoś wcześniej poczuł się tym jedynym w boksie facetem i nie mógł znieść konkurencji Tapczanika...:roll: Quote
Romka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Tapczanik do wczoraj siedział z Borysem i Śniezką ale była awantura z Boryskiem i Tapczanik siedzi teraz tam gdzie kiedys szczeniaki czyli z tyłu.Antoś ma podrapany łepek ale wczoraj pogładziłam go po pyszczydle i dałam kaszaneczki ,z Zadra dogaduja sie rewelacyjnie. Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Antos w sobote nie był na spacerku ale było tak duzo innych spraw ,ze Zadra i Antos z powodu braku czasu będą musieli troche poczekac!Antos ma oczko wciąz jeszcze spuchniete po awanturze z Tapczanikiem ale nie wyglada ono żle!Był smutny,ta jego niewinna minka,że nie moze wyjść na spacer. Quote
kajkoowa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [IMG]http://i47.tinypic.com/v8helw.jpg[/IMG] Nasza "święta" Trójca - Zadra, Antek i Tapi :) Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 O i Tapczanik się załapał do zdjęcia, UBOCZE, jeszcze jedno zdjęcie Tapczanika jest tutaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t?p=14261437#post14261437[/url] Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ujęcie zdjęcia Kajki tradycyjne rzekłabym,tak zawsze czekaja na nas psiaki z tego boksu,niewazne w jakim są aktualnie składzie. Quote
UBOCZE Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Romka']Ujęcie zdjęcia Kajki tradycyjne rzekłabym,tak zawsze czekaja na nas psiaki z tego boksu,niewazne w jakim są aktualnie składzie.[/QUOTE] No tak, tylko Miśka na nasz widok, zamiast czekać, zwiała...:p Fajny Misiak z Tapczanika. Czy po incydencie i przeniesieniu Tapczanika - Zadra i Antoś wciąż w boksie same? Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Tak Zadra i Antos są same ale Tapczanik tez jest sam i robi sie smutny!Wezmiemy go na spacer w sobote to zrobimy troche wiecej zdjęć i bedziemy Tapiszona ogłaszac! Quote
Paula03 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nie można przenieść Tapczanika gdzieś bliżej, bo on tak w kącie! Quote
Paula03 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nie można przenieść Tapczanika gdzieś bliżej, bo on tak w kącie! Może zamiast Kropki go! A tak poza tym to co z tym misiem co obok Kropki siedział? On też nie ma wątku, ani w ogóle zdjęć! Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Prawda musimy go blizej poznać siedzi w boksach adopcyjnych!A Tapiszonek musi byc tam narazie bo w schronisku nie ma miejsca! Quote
mamanabank Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Antek - smutny starszy psiak... Mówi się, że psy żyją krócej niż ludzie... zawsze to słyszałem i czułem się bezpiecznie, do końca swoich dni będę miał pana, który mnie nigdy nie opuści - myślałem. Życie jest krótkie ale piękne - powtarzaliśmy sobie z moim kumplem psem. Pewnego dnia okazało się, że to w co wierzyliśmy, jest nieprawdą. Nasz ukochany pan odszedł na zawsze, to było ponad trzy lata temu. Razem z Kumplem trafiliśmy do schroniska, nie wiem dlaczego zamknięto nas w więzieniu, w dodatku z wyrokiem: dożywocie. Kumpel się załamał i odszedł do Krainy Wiecznych Łowów. Ja postanowiłem walczyć o życie, jednak sił mam co raz mniej i jeszcze mniej nadziei... Podobno mam szansę na nowy dom... choć jestem już starszym 10 letnim psem. Potrafię zaprezentować się z dobrej strony, mam jeszcze dużo siły, nie choruję, jestem zaszczepiony i odrobaczony. Potrzebuję przyjaciela na dobre i na złe. Nie pozwólcie mi dłużej czekać... Poza schroniskowym boksem nie jestem smutnym staruszkiem ale RADOSNYM ANTKIEM, tak bardzo chciałbym cieszyć się życiem. Tylko człowiek może mi pomóc wyjść na wolność, kaucja nie jest duża, karma za 30zł, tyle jest warta moja wolność. Proszę, pomóż mi odzyskać nadzieję! Będę Ci wierny do końca moich dni. Antek. Quote
UBOCZE Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Piękne ogłoszenie...:-( Jeszcze dziś wyślę do Zuzki z bazarku, razem z fotkami...:lol: Quote
mamanabank Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Fotki już się wysyłają do Ciebie, właśnie przyszłam po zdjęcia Antka :-) Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Antoś po takiej ilości ogłoszeń jaka się szykuje będziemy wybierac propozycje domków dla ciebie.Wybierzemy ci najlepszy domek pod słońcem.Nalezy ci się piesku. Quote
Recommended Posts