Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UBOCZE']No to jutro będzie wielka radość!:lol::lol::lol:[/QUOTE]
A żebyś wiedział Ubocze,to istne szaleństwo...bieganie,zawracanie,robienie kółek.Samą mnie to cieszy!;)

Posted

Ucałowałam,zdjęcia ze spacerku tez są...
UMilki jak dziś z koopą Antosia bo w niedzielę koopa nadal była luzna.Jak dużo masz jeszcze jagnięciny z ryzem?

Posted

[quote name='Romka']Ucałowałam,zdjęcia ze spacerku tez są...
UMilki jak dziś z koopą Antosia bo w niedzielę koopa nadal była luzna.Jak dużo masz jeszcze jagnięciny z ryzem?[/QUOTE]
Hop,hop jest tam ktoś?;)

Posted

[quote name='mamanabank']Ja jestem :-) ale nic o koopaniu Antka nie wiem, wiem tylko coś o jego kopaniu :-)[/QUOTE]
UMilki pewnie na spacerku z "dzieckami"...;)

Posted

[quote name='Romka'][IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/3c24bd5783f540f55685053805b72290,10,19,0.jpg[/IMG]
To dopiero była praca...[/QUOTE]

Czy to aby nie za ciężka praca dla pana Antoniego ;)

Posted

Już kiedyś był na dogo psiak - Amik - który też tak kopał:evil_lol:. Podobno do Chińczyków chciał się dokopać :diabloti:. Amikowi sie nie udało bo Ciotki domek mu znalazły to może teraz Antoś kontynuuje dzieło Amika???????? Tylko tamten kopał w Hoteliku w Krakowie ..Choć Chińczykom to pewnie bez różnicy :evil_lol:

Posted

I tak jest zawsze! Są tak zajęte węszeniem,kopaniem ,polowaniem na nornice,że w niedzielę nie zauważyły lisa,który polował obok nas tak blisko,ze widziałam jego białe podgardle.Lis,także był tak zaaferowany polowaniem,ze nie zobaczył psiaków.Krzyknęłam głośno,żeby zorientował się w sytuacji...a wtedy...nie widzieliście lisa,który tak szybko pędził.
Za to na drugiej polanie polowała lisiczka,skąd wiem zapytacie?Wiem,bo to było polowanie przemyślane.Lis nas nie widział ale lisiczka tak i miała nas na oku...zupełnie się nie bała ale cały czas patrzyła co robimy.Lis skacze i poluje tak jak psiaki.Cudny to był widok...zrobiłam nawet zdjęcia ale nie wyszły tak jak chciałam.

Posted

jeżeli kupka jest lużniejsza niż powinna to można podać mu siemie lniane , abo zwiększyć ilość mięsa , mogą być kości , nawet lepsze niż mięso , jeżeli nie może gryźć (bo nie pamiętam jak z ząbkami Antosia) to zmielić w maszynce do mięsa , i na pewno jakiś probiotyk ,