Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie wczoraj pojechałam do Antosia i Kory i jak zwykle bylismy na długim spacerku.Antos po pierwszych szalonych powitaniach pobiegł do swoich męskich spraw(kopanie dołków z taką energią,ze aż piszczał)i nie bardzo chciał się przytulać...natomiast Kora przybiegała co chwila po głaski.Antoś wygląda bardzo dobrze,według UMilki jego koopy są bardziej zwarte ale kiedy przy mnie zrobił koopę była ona zbyt lużna(pewnie emocje).Karma ryż z jagnięciną już się skończyła...trzeba pewnie bedzie kupic nowa porcję bo jak widać dobrze działa na jelita Antka.Na koniec spaceru Antos i Kora dostały przysmaczki...jak zwykle.UMilki obiecała zdjęcia...Antoś jest juz gotowy do domku stałego a tu domku nie widać...

Posted

Przywiozłam dla psiaków w hoteliku u UMilki 15 karmy,te karmę dostałyśmy od Łowickiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami,dziękujemy...UMilki potwierdż na wątku ...

Posted

Zaniedbałam się internetowo baaaardzo. Przepraszam wszystkich moich podopiecznych.
Antoś też zmienia sierść na zimową i wynoszę torby futra:) A gdzieś czytałam, że z podszerstka rękawiczki robią...
Zdjęcia jutro. Obiecuję, że się poprawię.

Posted

W niedzielę jak zawsze byłam na spacerku z psiakami...Szaleństwa na łące,węszenie ,kopanie dołków,bieganie...Antos jest mniej wylewny niż Kora...rzadko przychodzi po głaski...Kora przybiega co chwilę...ale jest bardzo posłuszny,przybiega na każde zawołanie...potem chwila szaleństwa przed podaniem smakołyków("ja pierwszy,ja pierwszy") i smutna minka na do widzenia...do następnej niedzieli Antosiu...:lol::lol:;)

Posted

Potwierdzam wszystko i karmę DZIĘKUJEMY :) BARDZO :) i wpłatę i to, że Antoś czeka na domek i to bardzo...

Wczoraj dostały po kosteczce ze ścięgien. Antoni był nią tak zachwycony, że w miejscu usiedzieć nie mógł, a zdjęcia robione telefonem (awaria aparatu) nie dają zbytnio szans do popisu. Antoś chłop do wzięcia od zaraz i do tańca i do różańca... no ideał chodzący. Do tego ma wspaniały charakter. I uśmiechnie się i zawarczy.

Posted

Romka napisał(a):
Wybieram się do Was w czwartek,UMilki nie bedę przeszkadzać w święto?

Jak to mawiają "Wal śmiało". Ale psiaki będą miały święto :) Zapraszam niezależnie od pogody.