ranias Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A jak układy Antosia z Olinem? Dogadują się czy omijają? Quote
argusiowa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 jestem i ja :) wspaniałe widoki taki swawolny Antoś :) pozdrawiam:) Quote
Romka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='ranias']A jak układy Antosia z Olinem? Dogadują się czy omijają?[/QUOTE] Olin siedzi obok Antosia,jak przyjeżdzam zawsze na mnie szczeka i chyba nie jest to przyjazne.Tak ma trudno!więcej o kontaktach panów pewnie wie UMilki! Quote
Figafiga Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 ...i przeniesione na pierwszą stronę ;-) Quote
UMilki Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Romka']Olin siedzi obok Antosia,jak przyjeżdzam zawsze na mnie szczeka i chyba nie jest to przyjazne.Tak ma trudno!więcej o kontaktach panów pewnie wie UMilki![/QUOTE] Kochana, Olin to szczekając upomina się o zwrócenie na siebie uwagi. W tym psie nie ma agresji, chociaż miałam takie obawy. On uwielbia sobie poszczekać i za każdym razem, gdy ktoś podchodzi do bramki on głośno nawołuje "Tu, tu, to ja!!!" A z Antosiem miał spotkanie pierwszego stopnia tete a tete i nie doszło do żadnej wymiany zdań. I to mnie bardzo cieszy. Antek jest dość zabawny w w swym zadziornym zachowaniu ;) powarkuje pod nosem jakby chciał powiedzieć jaki on jest straszny i że trzeba uważać, ale jak dochodzi co do czego (i tu żebyśmy dobrze się zrozumieli...- staje łeb w łeb np. z moją Milką) to udaje, że w ogóle nic nie mówił :) Jest strasznym pieszczochem, przytulakiem, uwielbia być szczotkowany, miziany. Fantastyczny psiak, który nie sprawia żadnych kłopotów. Niestety odnowił mu się stan zapalny koło oka. Jest po konsultacji z weterynarzem. Zalecone wcieranie maści trzy razy dziennie przez tydzień. Mamy nadzieję, że w końcu uporamy się z tą "blizną" po schronisku. W każdym bądź razie będziemy leczyć do skutku. I najważniejsze, że to mu zupełnie nie psuje humoru i z godnością przyjmuje te wszystkie nacierania. Quote
ranias Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Antoś jest teraz szczęśliwy i ma jeszcze osobistą pielęgniarkę ;-) Może zaprzyjaźni się z Olinkiem :lol: Quote
oska1983 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Witam Antka i Ciotki antkowe :) Antoś wygląda na bardzo szczęśliwego, super :) Quote
mamanabank Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='UMilki']Kochana, Olin to szczekając upomina się o zwrócenie na siebie uwagi. W tym psie nie ma agresji, chociaż miałam takie obawy. On uwielbia sobie poszczekać i za każdym razem, gdy ktoś podchodzi do bramki on głośno nawołuje "Tu, tu, to ja!!!" A z Antosiem miał spotkanie pierwszego stopnia tete a tete i nie doszło do żadnej wymiany zdań. I to mnie bardzo cieszy. Antek jest dość zabawny w w swym zadziornym zachowaniu ;) powarkuje pod nosem jakby chciał powiedzieć jaki on jest straszny i że trzeba uważać, ale jak dochodzi co do czego (i tu żebyśmy dobrze się zrozumieli...- staje łeb w łeb np. z moją Milką) to udaje, że w ogóle nic nie mówił :) Jest strasznym pieszczochem, przytulakiem, uwielbia być szczotkowany, miziany. Fantastyczny psiak, który nie sprawia żadnych kłopotów. Niestety odnowił mu się stan zapalny koło oka. Jest po konsultacji z weterynarzem. Zalecone wcieranie maści trzy razy dziennie przez tydzień. Mamy nadzieję, że w końcu uporamy się z tą "blizną" po schronisku. W każdym bądź razie będziemy leczyć do skutku. I najważniejsze, że to mu zupełnie nie psuje humoru i z godnością przyjmuje te wszystkie nacierania.[/QUOTE] UMilki moje uszanowanie, dziękuję Ci za to, że tak świetnie rozumiesz psy. Quote
Romka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 UMilki pewnie masz rację,ja przyjeżdzam do Antka i dla Olina jestem obca,więc pewnie też inaczej na mnie szczeka.Ty jesteś z nim na codzień wiec wiesz.Dodam ,kilka uwag o Antosiu.Ostatnio jak przyszliśmy ze spaceru to nie poszłam z Antkiem bezposrednio do kojca tylko pod dom a tam na tarasie cała psia banda siedziała i wszystkie psiaki podniosły się na widok Antka,a co najmniej dwa były większe od Antosia.Antek zaczął piszczeć i chować się pomiędzy moje nogi tak się przestraszył.Antos jest posłuszny bo kiedy zaczął warczeć na rowerzystę(pod nosem,właśnie tak jak opisuje UMilki)to wystarczyło powiedzieć "spokój" i Antoś była zaraz posłuszny.W niedzielę znów do Was zawitam. Quote
Romka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Antoś niedziela juz niedługo i pójdziemy na spacerek. Quote
_Goldenek2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Romka']Antoś niedziela juz niedługo i pójdziemy na spacerek.[/QUOTE] Fajna z Ciebie dziewczyna:loveu:. Antoś pewno nie może się doczekać :) Quote
argusiowa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 :) Romka to Anioł :) choć jak trzeba to i diabełka ma za uszami :) oczywiście wszystko w imię dobra potrzebujących :) pozdrawiam :) Quote
UMilki Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Ale Antoś ją kocha, uwielbia i z Romką śmiga po łące, aż miło patrzeć :) Romka, jesteś wielka. Quote
Romka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 UMilki a gdyby tak juz Kora mogła przyjechac to jesteś na to gotowa?Bo kto wie czy nie zdecydujemy się zabrać już Kory ze schroniska. Quote
UMilki Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zapraszam, cały kojec z budką w sam raz na jej potrzeby czeka. Quote
Romka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 No to pewnie w sobotę Antos będzie miał towarzystwo! Quote
AlfaLS Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Romka']No to pewnie w sobotę Antos będzie miał towarzystwo![/QUOTE] To się Antosiowi powodzi- jeszcze babkę mu przywożą żeby piękny Antoni nam się nie nudził :evil_lol: Quote
Figafiga Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Full wypas - hotel, jedzonko, opieka lekarska i co najważniejsze......piękna Kora ;-) Quote
Romka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 A co jak wakacje,to wakcje.Kora jeszcze nic nie wie będzie tez miała niespodziankę. Quote
UMilki Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 hahaha a Kora wbrew wszystkiemu tak jak i Balbina zakocha się w psie sąsiada - Dingo :D Quote
Romka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bo on dzentelmen jest i bardzo zrównoważony.Świetny pies!Balbina ma rację! Quote
lilk_a Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 nie gniewajcie się ale to pilna sprawa ..... :( [INDENT] [CENTER][LEFT][INDENT][CENTER][COLOR=DarkRed][I][FONT=Georgia][SIZE=3]koniecznie zapraszam na cegiełkowy bazarek dla Hesi[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR] [/CENTER] [/INDENT][/LEFT] [COLOR=Navy][I]wejscie przez baner [/I][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=DarkRed][I][SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/threads/190877-NASZE-OPIEKU%C5%83CZE-R%C4%98CE-DLA-HESI-%21%21%21-cegie%C5%82ka-5-z%C5%82-do-31VII-do-24.00?p=15186649#post15186649"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/hhesia/bbhesia.jpg[/IMG][/URL] [/SIZE][/I][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=DarkSlateBlue][I][SIZE=4]prosimy o Wasze wsparcie, przed Hesią długie leczenie i rehabilitacja [/SIZE][/I][/COLOR][/FONT] [B][I][FONT=Georgia]Hesia ma połamane przednie łapki , jedną zmiażdżoną dzisiaj odpadły jej dwa paluszki ....[/FONT][/I][/B] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I]dajmy je szansę [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I] pozwólmy dzięki cegiełkom na normalne życie tej kruszynce , [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I] jest młodziutka ,[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I] ma jeszcze mleczne ząbki [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/hhesia/bhesia.jpg[/IMG][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/INDENT] Quote
Recommended Posts