Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wróciliśmy Antoś wszystko opowiedział UMilki i chyba był to udany spacerek bo na dodatek były ...parówki.
[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/aa69cea784564b151c56e02c13cb0f2c,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

Jak tylko mnie usłyszał,to chciał wyskoczyć zaraz natychmiast,tak bardzo się cieszył.Obiecałam mu taki spacerek raz w tygodniu,jak UMilki to zdzierży!

Posted

[quote name='Romka']Jak tylko mnie usłyszał,to chciał wyskoczyć zaraz natychmiast,tak bardzo się cieszył.Obiecałam mu taki spacerek raz w tygodniu,jak UMilki to zdzierży![/QUOTE]

Romka, dla tego psiego uśmiechu to Ty możesz nawet codziennie przyjeżdżać :)
A ja następnym razem jakieś ciacho upiekę.

Posted

[quote name='_Goldenek2']Wysłałam 20 zł. Nie wiem w końcu czy to za 2 czy 4 miesiące :).[/QUOTE]

Widzę, że moja kwota została wpisana jako stała deklaracja za lipiec. Ja deklarowałam brakującą kwotę 5 lub 10 zł/ miesięcznie, bo osoba rozliczająca nie mogła się doliczyć ile stałych brakuje. Proszę o poprawienie :).

Posted

Post rozliczeniowy zaktualizowany o wpłatę yumanji i przeksięgowanie 20zł _Goldenka2 na 4 miesiące :)

Jeszcze ten tydzień będę nieobecna ale od przyszłego tygodnia wracam do Was na forum, proszę o wyrozumiałość :)

Antoś w radości to widok przepiękny,
Za niego kochani Wam wielkie Dzięki :D

Posted

[quote name='Romka']Ja tez dzis uzupełnie swoja wpłatę,jestem umówiona z Argusiowa po południu.[/QUOTE]
Dotrzymałam słowa i przekazałam dziś na konto Antosia 100zł za 2 miesiące z góry.

Posted

[quote name='oska1983']Jeszcze trochę i Antek odmłodnieje w hoteliku:) i już ten "staruszek" w tytule nie będzie pasował:)[/QUOTE]

Mam nadzieję, że właśnie tak się stanie. Chłopakowi należy się coś na wiek mocno dojrzały :)