Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Przelewam deklaracje za dwa kolejne miesiące od Sylwiaso. Dziękujemy![/QUOTE]

dziękujemy, właśnie zaksięgowałam, dziękujemy pięknie też Finlorze za deklarację lipcową :-)

Posted

[quote name='Figafiga']
AlfaLS dziękujemy ślicznie za deklaracje na lipiec, sierpień,wrzesień :-), opisałaś, że przesyłasz deklaracje za kwiecień, maj i czerwiec, ale już na początku marca zrobiłaś taki przelew, więc ten rozpisałam na kolejne miesiące :-)[/QUOTE]
Kochana możesz sprawdzić moje wpłaty? Napisałąś, ze mam wpłacone do września a na pierwszej stronie jest że do czerwca :roll:... Nie wiem czy robić kolejny przelew? Bo nie chciałąbym trafić na Antosiową czarna listę :lol:.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Figafiga']Spojrzałam i rzeczywiście nie dopisałam, już poprawiłam, przepraszam.

Doszła wpłatat od ani1 za czerwiec, dziękujemy :-)[/QUOTE]
Bardo dziękuję! Na szczęście jestem "na czysto" :lol:

Posted

[quote name='mamanabank']Przelałam 40zł od Sylwii - deklaracje za IX i X. Dziękujemy bardzo.[/QUOTE]

dziękujemy!!!

doszły wpłaty od ranias za sierpień 10 zł oraz od Donaty i P.Bożeny za sierpień razem 50zł
Ogromnie dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hotel dziś został opłacony w wysokości [B][COLOR=#ff0000]243 zł[/COLOR][/B], Antek u UMilki jest na [B][COLOR=#FF0000][SIZE=6]- [/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000][SIZE=6]7zł[/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

[QUOTE] [COLOR=#000000]Romka [/COLOR][B]50zł [COLOR=#ff0000][B]XII[/B][/COLOR] [B][COLOR=#333399]2013 [/COLOR][B][COLOR=#808080]I [/COLOR][COLOR=#ee82ee][B]I[/B][B]I [/B][/COLOR][B]III [B][COLOR=#ffd700]IV [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]V (do potwierdzenia przez UMilki) [/COLOR][B][COLOR=#a52a2a]VI[/COLOR]
[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] [/QUOTE]

Może warto od maja :mdleje:dopytać Umilki czy była wpłata?

Posted (edited)

[quote name='Romka']Może warto od maja :mdleje:dopytać Umilki czy była wpłata?[/QUOTE]

pytam za każdym razem i czekam na odpowiedź, to nie ja obciążyłam UMilki potwierdzaniem twoich deklaracji....

Edited by Figafiga
Posted

[quote name='Figafiga']pytam za każdym razem i czekam na odpowiedź, to nie ja obciążyłam UMilki potwierdzaniem twoich deklaracji....[/QUOTE]

Figa,proszę o potwierdzenie wpływu majowego.

Posted

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/b0812613a2b9cb563e93e06610e30180,10,19,0.jpg[/IMG]

[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/90149bc589408083d290cb777eadbcd5,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Finlora']Mój przelew w drodze :) Przepraszam, że dopiero dzisiaj ale wyjechałam i kompletnie mi umknęło.[/QUOTE]

Nie przepraszaj :-) dziękujemy pięknie za deklarację za sierpień już zapisuję :-)
Dziękujemy również Pani Monice i Pani Paulinie za deklaracje za sierpień.

Posted

[quote name='UMilki']Romko, to ja muszę potwierdzać Twoje wpłaty, bo do mnie bezpośrednio przesyłasz pieniądze.

Sprawdziłam i potwierdzam wpłatę Romki za maj.[/QUOTE]

UMilki to poproszę jeszcze o potwierdzenie lipcowej,post2685

Myślałam,że tak jak na wszystkich wątkach to skarbnik pilnuje całości wpłat i koordynuje.Ja też mam takie wpłaty na psiaki gdzie kto inny potwierdza a kto inny koordynuje całość wpłat,bo wpłaty są na różne konta.
Czasami wystarczy wysłać sms z prośbą o potwierdzenie wpłaty.

Posted

[quote name='UMilki']Romko, to ja muszę potwierdzać Twoje wpłaty, bo do mnie bezpośrednio przesyłasz pieniądze.

Sprawdziłam i potwierdzam wpłatę Romki za maj.[/QUOTE]

Dziękuję UMilki :-)
Dziękujemy również Ani1 za wpłatę za lipcową.

Posted

[quote name='Romka']UMilki to poproszę jeszcze o potwierdzenie lipcowej,post2685

Myślałam,że tak jak na wszystkich wątkach to skarbnik pilnuje całości wpłat i koordynuje.Ja też mam takie wpłaty na psiaki gdzie kto inny potwierdza a kto inny koordynuje całość wpłat,bo wpłaty są na różne konta.
Czasami wystarczy wysłać sms z prośbą o potwierdzenie wpłaty.[/QUOTE]

Poszła wpłata za sierpień.

Teraz poproszę o potwierdzenie wpłaty za lipiec i sierpień

Posted (edited)

Dziękujemy Donacie i P. Bożenie za deklaracje za wrzesień, ihabe za marzec , ranias za wrzesień :-) dziękujemy

Na koncie Antosia jest 143 zł do zapłacenia za hotel za wrzesień jest 250 zł plus koszt odrobaczenia (UMilki proszę o kwotę) oraz trzeba zamówić karmę.....Antek ostro na minusie....

Dla wyjasnienia
Wg Romki u UMilki powinno być jeszcze 100 zł czyli deklaracja lipcowa i sierpniowa, gdy zostaną potwierdzone dokonam przelewu i na minusie będzie 7 zł (143zł u mnie oraz 100zł na koncie UMilki).

Edited by Figafiga
Posted

Dziękujemy AlfaLS za deklaracje na październik listopad i grudzień :-)

Przelałam uzbieraną kwotę w wysokości [COLOR=#ff0000][B]173 zł[/B][/COLOR] za hotel do UMilki, dług wynosi [B][COLOR=#ff0000]77zł
[/COLOR][/B]