Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

zaksięgowałam deklaracje od sylwiaso za lipiec i sierpień, od ani1 za czerwiec i od Donaty i P. Bożeny za lipiec Dziękujemy!!!!!!!

EDIT. hotel Antka opłacony za lipiec.

Posted

Antek.... taki fajny psiak, ale że senior to chętnych na adopcję brak.

Wklejam wzruszający fragment listu Państwa, którzy z jednego ze schronisk adoptowali starszego psa.

".... jak przystało na starszego psa ma wiele zalet. Niczego nie niszczy , nie gryzie, nie ucieka, nie przeskakuje przez ogrodzenie, świetnie dogaduje się z innymi psami, nie chce dominować. Dlaczego boimy się starszych psów? Przecież starość to mądrość, spokój, rozwaga i ukształtowany charakter. Boimy się , że szybciej od nas odejdą? Być może .... odejdzie od nas szybciej niż inne psy, ale najważniejsze jest, aby jesień jej życia nie była samotna, aby miała pełną miskę, ciepły kąt i opiekę. Mamy szacunek dla starości, to ogromna i niedoceniana wartość w naszym świecie ..."

Posted

Antoni to lubi i pobiegać, i poszaleć z kumplami na wybiegu, i wystawić brzuch do głasków, i wciągnąć jakiś przysmaczek. Kochany starszy pan.

Posted

Żadna fota nie odda wyjątkowości Antosia. Jest wspaniały chociaż taki mały. Kocha bieganie, hasanie, głaskanie, przytulanie. Ma wielkie serce i wielką wolę życia. Aż dziw bierze, że nikt nie zakochał się jeszcze w Antku. ... Czy Wy wiecie, że on ze mną już trzy lata?!!!!

Posted

[quote name='UMilki']Żadna fota nie odda wyjątkowości Antosia. Jest wspaniały chociaż taki mały. Kocha bieganie, hasanie, głaskanie, przytulanie. Ma wielkie serce i wielką wolę życia. Aż dziw bierze, że nikt nie zakochał się jeszcze w Antku. ... Czy Wy wiecie, że on ze mną już trzy lata?!!!![/QUOTE]Ślicznota z niego :loveu:
Ja sobie ostatnio uświadomiłam, że właśnie minęły 3 lata od mojej pierwszej deklaracji dla Antosia.

Też się dziwię, że Antoś nie ma jeszcze swojego własnego domku :(

Posted

Czy moja deklaracja dla Antosia doszła? Wpłaciłam kilka dni temu na kolejne 3 m-ce , na pierwszej stronie nie jest zaznaczone i czuję się trochę "na czarnej liście" ;).

Posted

[quote name='AlfaLS']Czy moja deklaracja dla Antosia doszła? Wpłaciłam kilka dni temu na kolejne 3 m-ce , na pierwszej stronie nie jest zaznaczone i czuję się trochę "na czarnej liście" ;).[/QUOTE]
o kurcze, suma się zgadza, a nie dopisałam Ciebie, właśnie sprawdziłam. Wszystko się zgadza.

Posted

[quote name='Figafiga']o kurcze, suma się zgadza, a nie dopisałam Ciebie, właśnie sprawdziłam. Wszystko się zgadza.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję za sprawdzenie.

Antosiu do góry!

Posted

Dziękujeymy bardzo Romce za deklarację lipcową.

Antek stał się ubogi, nie dość, że domku nie ma to i pieniążków na utrzymanie, już brakuje pieniążków na hotel, a co dopiero na sierpniowy zapas karmy...jak tylko mamanabank wróci wykombinujemy bazarek dla Antosia....