Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT][SIZE=3]Cioteczki, Wujkowie zajrzyjcie do Nortona.[/SIZE]
[SIZE=3]Haszczak siedzi w Hoteliku w kojcu - bez spacerów, bez kontaktu z człowiekiem... tak jak w schronie. A może i naawet gorzej, bo w schronisku to wolontariusze wychodza z psami na spacery [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191"][SIZE=3][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191[/COLOR][/SIZE][/URL]

[SIZE=3]Norton siedzi tam pół roku, dług rośnie i jest już duży... dobrze by było przenieść Nortona do innego Hotelu, ale bez deklaracji ani rusz... a jeszcze dług trzeba spłacić. [/SIZE]
[SIZE=3][B]Czy to oznacza dla Nortona powolną śmierć bez swojego człowieka?????[/B] [/SIZE]

[SIZE=3]Może ktoś z Was podejmie sie poprowadzenia wątku Nortona? Orpha została zbanowana, nie ma aktualizacji, pierwszy post jest bardzo ubogi.... na wątku nic sie nie dzieje Od czasu do czasu ktos zajrzy [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/heul.gif[/IMG][/SIZE] [/INDENT]

Posted

Za grudzień NIE ZAPŁACILI:
Bico- 10zł
Certusowa- 30zł
Mari23- 15zł

Rozpiska za STYCZEŃ:
Alma2- 10zł
Gonia13- 10zł
Obraczus87- 10zł
Sonikowa- 5zł
Ubocze- 10zł

Razem:45zł

Doszlo dodatkowo 40zł od fiorsteinbock-dziekujemy

Posted

[quote name='Asiowy_Kubut']

Rozpiska za STYCZEŃ:
Alma2- 10zł
Gonia13- 10zł
Obraczus87- 10zł
Sonikowa- 5zł
Ubocze- 10zł

Razem:45zł

Doszlo dodatkowo 40zł od fiorsteinbock-dziekujemy[/QUOTE]

Przepraszam, ale o ile sie nie mylę, wpłaciłam 20 zł - czyli za 4 mce z góry, czyli w styczniu nic nie powinnam dopłacąc.

Posted

Od stycznia! ;)

Asiowy Kubocie - jakiego dnia opłacamy miesiąc pobytu? 20-go każdego miesiąca? Czy moglibyście to wpisywać na pierwszej stronie? I wszystkie plusy i minusy na koncie? Proszę w imieniu moich kolegów z pracy - żeby dla osób nie związanych z dogo - to wszystko było czytelne. Wydaje mi się to bardzo ważne!

Posted

Szczeka na nas demoluje gryzie meble i robi takie fajne buuuuuuuuuu, ponadto podchodzi do człowieka, zjada miski zaprasza do zabawy, wie gdzie mieszka i tarabani się że chce do domu jak jej się nie podoba na dworze, w wolnym tłumaczeniu to pozytywna wariatka najnormalniejszy psiak skory do zabawy choć jeszcze trochę ma stracha przed potworami na dwóch nogach.

Posted

Bjuta kazdy płaci jak ma pieniadze..nie moge komus narzucic terminu bo kazdemu pasuje inaczej.Im szybciej tym lepiej bo wtedy bedzie mozna jak najszybciej wyslac pieniadze.Na pierwszej sa wypisane ogolnie deklaracje,kto zaplacil za styczen,a kto jeszcze zalega za grudzien.W miare mozliwosci zmieniam ta rozpiske i uzupelniam.

Posted

[quote name='Asia_Klero']Bjuta kazdy płaci jak ma pieniadze..nie moge komus narzucic terminu bo kazdemu pasuje inaczej.Im szybciej tym lepiej bo wtedy bedzie mozna jak najszybciej wyslac pieniadze.Na pierwszej sa wypisane ogolnie deklaracje,kto zaplacil za styczen,a kto jeszcze zalega za grudzien.W miare mozliwosci zmieniam ta rozpiske i uzupelniam.[/QUOTE]

Asiu, mnie chodzi o datę [B]wysyłania pieniędzy Lenie[/B] - którego co miesiąc idzie dla niej przelew?
Wpisuj to też na pierwszej stronie z datą, to wtedy, jak ktoś zajrzy, to będzie wiedział - aha - za 3 dni jest np. 20-ty, a Lena ZAWSZE dostaje 20-go to muszę się pośpieszyć z wpłatą. O to mi chodzi. ;)

Posted

[quote name='Bjuta']Asiu, mnie chodzi o datę [B]wysyłania pieniędzy Lenie[/B] - którego co miesiąc idzie dla niej przelew?
Wpisuj to też na pierwszej stronie z datą, to wtedy, jak ktoś zajrzy, to będzie wiedział - aha - za 3 dni jest np. 20-ty, a Lena ZAWSZE dostaje 20-go to muszę się pośpieszyć z wpłatą. O to mi chodzi. ;)[/QUOTE]

ja na swoich wątkach pisze jasno do kiedy jest opłacony Hotel, a jak sie zbliża termin zapłaty to pisze na watku ogólna informację, że wpłaty czas zacząc ;) jak na razie skutkuje :) hihi

Posted

Nie wysyłam stałej daty pieniedzy..jak jest calosc to wysylam chyba ze jest juz koniec miesiaca a ktos nie zaplacil to wysylam Lenie tyle ile jest a na reszte kasy czekam i dosyłam-pisze do ludzi,ktorzy nie zaplacili i czekam az nadrobia zaleglosci;)

Posted

Asia co za małpę mi tu przywiozłaś spać nie mogę się tarabani cała noc, zżera mi drzwi nocami a że jej pokój jest pod moja sypialnią to słyszę jak się tarabani zołza nocami, w dzień próbuje odsypiać ale za to ja jej nie daję bo się uczymy się obserwujemy i przed sobą uciekamy no i to słodkie buuuuuu, co najważniejsze zakończyła już strajk głodowy teraz nadrabia zaległości. Dzwonił Puko ma się super ten to ma życie, tylko pozazdroscić.

Posted

Lenko kochana:loveu::loveu:musze Was chyba kiedys odwiedzic i pogadac z ta Grina:mad::mad:
Dziewczyny nowa rozpiska wplat na 1stronie-powinno sie zgadzac.I jeszcze raz mowie staram sie to zmieniac na biezaco ale nie zawsze ja albo kuba mamy dostep do internetu i nie zawsze sie tak da;)

Posted

A Bjutko wpisałam twoje pieniadze na wszelki wypadek jako zaplatę Twoich znajomych.Jak oni przysla swoja zaplate to wtedy pieniadze uznam jako dodatkowe;)Lepiej miec juz stale kwoty zebrane a pozniej dodatkowe!Dzięki!:)

Posted

Asiu, trzymaj to 50 jako dokładkę, na wszelki wypadek, bo jak ktoś zobaczy że już zapłacił, to przecież nie wpłaci drugi raz... :roll:
Jak Lenka da znać, że Grina już się nadaje do adopcji - to będziemy bardzo prosić o dobre zdjęcia!;)