wieso Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 no to ja mam jeszcze czas, przyznaje konkurs jest wyjatkowo ciezki....potrzebuje jeszcze troche czasu....:-) Quote
Greven Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przypominam, że KONKURS ma szczytny cel! [quote name='Greven']Osoba, która zgadnie, który pies nasikał na łóżko, wygrywa możliwość przelania na fundację Pro Equo 30 zł. Każdy, kto chce wziąć udział w konkursie, wpłaca wpisowe 10 zł.[/QUOTE] Już kilka osób spróbowało swoich sił, ale wciąż jeszcze mamy kilka godzin do rozstrzygnięcia!! ZAPRASZAM. * dochód z KONKURSU przeznaczę na wybrany przez Was cel Quote
mysza 1 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nie Łapa? No to jakiś kot. Paskudny zresztą. Quote
Cudak Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 A może to Tanga? Chciała, żeby Sandrze było ciepło? ;) Quote
tsu Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 jak już pisałam, to Sandra herself zasikała łóżko. Quote
mysza 1 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='tsu']jak już pisałam, to Sandra herself zasikała łóżko.[/QUOTE] Możliwe, teraz na stworzenia niewinne zwala. W upojeniu alkoholowym podobno się tak zdarza a wczoraj miałam podejrzenia, że jakaś napita jakby więcej.:evil_lol: Quote
Greven Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='tsu']wiadomo, że Łapa.[/QUOTE] Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 10 zł [quote name='tsu']ja myślę, że tak naprawdę pytanie było podchwytliwe i powoderem mokrego łóżka jest Sandra. zdarza się, nic się nie martw.[/QUOTE] Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 20 zł [quote name='urwisek']Zakładam, że Dziewczyna jest bardziej podstępna niż nam się wszystkim wydaje, znalazła gdzieś jakąś następną bidulę [/QUOTE] Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 10 zł [quote name='mysza 1']A one do łożka leją? W zasadzie ona- Łapa[/QUOTE] Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 10 zł [quote name='mysza 1']Nie Łapa? No to jakiś kot. Paskudny zresztą.[/QUOTE] Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 20 zł [quote name='Cudak']A może to Tanga?[/QUOTE] Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 10 zł Quote
Greven Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='tsu']jak już pisałam, to Sandra herself zasikała łóżko.[/QUOTE] Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 30 zł Quote
Greven Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='mysza 1']Możliwe, teraz na stworzenia niewinne zwala. W upojeniu alkoholowym podobno się tak zdarza a wczoraj miałam podejrzenia, że jakaś napita jakby więcej.[/QUOTE] Taaa, a kto komu musiał wysłać link do AA :diabloti: Czy powyższa wypowiedź to także zgłoszenie do konkursu? Kolejne...? Quote
mysza 1 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Już sama się gubisz, sama lejesz do łożka, martwię się. Quote
donacja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Sandra, Ty się ciesz, że tylko nasikał(a), a nie coś grubszego-wszak mądrość ludowa głosi:"wejdź w gówno po uszy, to Cię mróz nie ruszy" Quote
Igiełka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja nie wiem co mam o tym myśleć Twoje psiaki mają takie bystre oczka były by zdolne do czegoś takiego? Przecież wiedzą gdzie się wychodzi za potrzebą... Może Komuś zdarzyło się ten jeden raz no i wiadomo wstyd przyznać się...:lol::evil_lol: Quote
Greven Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Igiełka']Może Komuś zdarzyło się ten jeden raz no i wiadomo wstyd przyznać się[/QUOTE] Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 10 zł Quote
Igiełka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Pewnie to był mały wypadek podczas snu...Przecież samo się nie zrobiło..:evil_lol: Quote
Igiełka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Było czterech zainteresowanych spaniem na kanapie.Weron został wykluczony na samym początku-to psi arystokrata.Zostały trzy kobitki. Dwie z nich podobne do siebie z wyglądu-więc łatwo tutaj o pomyłkę.Trzecia najwyższa z towarzystwa w konkursie nie jest brana pod uwagę-chce wyprowadzić nas w pole. Zastanówmy się dłuższą chwilę. Słuchajcie trzeba być wyrozumiałym i tolerancyjnym...Jeśli to było pierwszy raz i się we śnie nad sobą nie panuje-mocząc łóżko. To trudno wazne żeby ten Ktoś wiedział że jesteśmy razem i będziemy wspierać Go w tych trudnych chwilach...:lol::evil_lol: Quote
tsu Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Sandra ostatnimi czasy żyje w stresie, nie dziwcie się więc, że leje pod siebie. tu się nie ma z czego śmiać, należy ją wspierać - podłożyć ceratkę czy przypomnieć, by nie piła przed snem. Quote
mysza 1 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 To za kogo Tanga się wstydziła? Chcę rozwiązania konkursu. Quote
tsu Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 niedługo rozstrzygnięcie konkursu, co za emocje! xDD Quote
tsu Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 oszustwo. wyniki powinny były być ponad 10min. temu. przez to wycofałam wpisowe. Quote
Estrella Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jako, że konkurs nie został jeszcze oficjalnie zakończony, udzielę odpowiedzi teraz. Od początku myślałam o jakimś kocie, ale po wypowiedzi myszy: [quote name='mysza 1']Możliwe, teraz na stworzenia niewinne zwala. W upojeniu alkoholowym podobno się tak zdarza a wczoraj miałam podejrzenia, że jakaś napita jakby więcej.:evil_lol:[/QUOTE] też stawiam na Sandrę :lol: Quote
rwpb Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Piszecie byle pisać, a odpowiedź była podana w zagadce: [quote name='Greven']Uwielbiam mieć nalane na łóżko.[/QUOTE] Quote
tsu Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 dlatego pisałam kilkakrotnie przecież, że to Sandra sobie nalała. Quote
Igiełka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ja dalej trzymam się tego co wcześniej pisałam.Trzecia najwyższa z towarzystwa... Ciekawe jak teraz główna nagroda zostanie podzielona oprócz mojej odpowiedzi są jeszcze dwie te same wersje:lol::evil_lol: Quote
Igiełka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Już się nie mogę doczekać na wynik konkursu. Quote
urwisek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Taaa - a teraz się wstydzi przyznać i konkurs padł :( Quote
Recommended Posts