Jump to content
Dogomania

Przekochany Weron z nowotworem, prosi o wsparcie finansowe - MA DOM!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypominam, że KONKURS ma szczytny cel!

[quote name='Greven']Osoba, która zgadnie, który pies nasikał na łóżko, wygrywa możliwość przelania na fundację Pro Equo 30 zł.
Każdy, kto chce wziąć udział w konkursie, wpłaca wpisowe 10 zł.[/QUOTE]

Już kilka osób spróbowało swoich sił, ale wciąż jeszcze mamy kilka godzin do rozstrzygnięcia!!
ZAPRASZAM.

* dochód z KONKURSU przeznaczę na wybrany przez Was cel

Posted

[quote name='tsu']jak już pisałam, to Sandra herself zasikała łóżko.[/QUOTE]
Możliwe, teraz na stworzenia niewinne zwala. W upojeniu alkoholowym podobno się tak zdarza a wczoraj miałam podejrzenia, że jakaś napita jakby więcej.:evil_lol:

Posted

[quote name='tsu']wiadomo, że Łapa.[/QUOTE]
Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 10 zł

[quote name='tsu']ja myślę, że tak naprawdę pytanie było podchwytliwe i powoderem mokrego łóżka jest Sandra.
zdarza się, nic się nie martw.[/QUOTE]
Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 20 zł

[quote name='urwisek']Zakładam, że Dziewczyna jest bardziej podstępna niż nam się wszystkim wydaje, znalazła gdzieś jakąś następną bidulę [/QUOTE]

[quote name='mysza 1']A one do łożka leją? W zasadzie ona- Łapa[/QUOTE]

[quote name='mysza 1']Nie Łapa? No to jakiś kot. Paskudny zresztą.[/QUOTE]
Dziękuję za udział w konkursie :loveu: 20 zł

[quote name='Cudak']A może to Tanga?[/QUOTE]

Posted

[quote name='mysza 1']Możliwe, teraz na stworzenia niewinne zwala. W upojeniu alkoholowym podobno się tak zdarza a wczoraj miałam podejrzenia, że jakaś napita jakby więcej.[/QUOTE]
Taaa, a kto komu musiał wysłać link do AA :diabloti:

Czy powyższa wypowiedź to także zgłoszenie do konkursu? Kolejne...?

Posted

Ja nie wiem co mam o tym myśleć Twoje psiaki mają takie bystre oczka były by zdolne do czegoś takiego? Przecież wiedzą gdzie się wychodzi za potrzebą... Może Komuś zdarzyło się ten jeden raz no i wiadomo wstyd przyznać się...:lol::evil_lol:

Posted

Było czterech zainteresowanych spaniem na kanapie.Weron został wykluczony na samym początku-to psi arystokrata.Zostały trzy kobitki. Dwie z nich podobne do siebie z wyglądu-więc łatwo tutaj o pomyłkę.Trzecia najwyższa z towarzystwa w konkursie nie jest brana pod uwagę-chce wyprowadzić nas w pole. Zastanówmy się dłuższą chwilę.
Słuchajcie trzeba być wyrozumiałym i tolerancyjnym...Jeśli to było pierwszy raz i się we śnie nad sobą nie panuje-mocząc łóżko. To trudno wazne żeby ten Ktoś wiedział że jesteśmy razem i będziemy wspierać Go w tych trudnych chwilach...:lol::evil_lol:

Posted

Sandra ostatnimi czasy żyje w stresie, nie dziwcie się więc, że leje pod siebie.
tu się nie ma z czego śmiać, należy ją wspierać - podłożyć ceratkę czy przypomnieć, by nie piła przed snem.

Posted

Jako, że konkurs nie został jeszcze oficjalnie zakończony, udzielę odpowiedzi teraz.
Od początku myślałam o jakimś kocie, ale po wypowiedzi myszy:
[quote name='mysza 1']Możliwe, teraz na stworzenia niewinne zwala. W upojeniu alkoholowym podobno się tak zdarza a wczoraj miałam podejrzenia, że jakaś napita jakby więcej.:evil_lol:[/QUOTE]
też stawiam na Sandrę :lol:

Posted

Ja dalej trzymam się tego co wcześniej pisałam.Trzecia najwyższa z towarzystwa... Ciekawe jak teraz główna nagroda zostanie podzielona oprócz mojej odpowiedzi są jeszcze dwie te same wersje:lol::evil_lol: