Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doddy ja dzis wieczorem bede rozmawiac z chlopakiem ktoremu wyadoptowalam bullteriera i mam nadzieje ze sie szarpnie na jakas kwote

ja moge dac najwyzej 20 zl :( az glupio ale jestesmy w czarnej d.... z kasa

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, jak dzwonią ludzie to może przekazuj im też że są inne psiaki do adopcji.
My często zamiennie polecamy inne psy i dużo dobrych domów się znalazło w ten sposób.

Posted

[B]Deklaracje:[/B]
MagdaH - 10zł (miesięcznie)
wojtito - 50zł (miesięcznie)
Buniek - 20zł (miesięcznie)
[B]RAZEM: 80zł[/B]

Aga, Twoja i Wojtito deklaracje sa co miesięczne?

Posted

tak jest co miesieczne tylko ja zaczynam od grudnia , no proste ze daje info o innych psach :D , odsylam na str fundacji bo tam jakos jasno widac wszystko a to dogo to za przeproszeniem taki *******nik ktory ciezko ogarnac :)

Posted

mam kolejne deklaracje po 50 zl jednorazowo (Onsen i Tośkowa)
czyli jak na razie 180 zl

edit : Onsen poza jednorazowa wplata 50 zl deklaruje 20 zl miesiecznie

Posted

Ja mogę tylko podnieść...jak coś się sprzeda na moich bazarkach to jak Doddy będzie chciala mogę to przeznaczyć na Legala...ale to będzie jednorazowo....

zapraszam - może się uda:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173880-A-wiAE-teczno-rozrywkowy-bazarek-dla-potrzebujAE-cych-psiakA-w-do-30-11[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173050-Fotelik-nosideA-ko-dla-dzieci-wizytowniki-na-bullowate-do-30-11-do-24-00[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/147809-Uwaga-pies-z-astem-bulkiem-onkiem-na-pilnie-potrzebujAE-ce-astki-do-30-11-09[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/172907-Programy-gry-edukacyjne-dla-dzieci-dla-bullowatych-w-potrzebie-do-30-11-godz-24-0[/url]

Posted

ja jednorazowo 50 plus 20zł miesięcznie. Więc pierwszą wpłatę zrobię na 70zł

ps. nie zauważyłam, że Aga wyżej napisała o nas. Mogę wystawić bazarek dla Niego?

Posted

jest szansa dla Legala na DT nic nie mowie zeby nie zapeszac , ale na cito potrzebuje zeby ktos go sprawdzil jaki jest naprawdę ja moge z kims pojechac bo sama niestety bez prawka pies jest w Raszynie pod Wawa

Posted

Aga, idealnie by było, gdyby Legal trafił do DT. Można by go lepiej sprawdzić.
A może w ostateczności autobusem? Do Raszyna jeżdżą normalnie, a dla psiaka to duża szansa.

Posted

nie dam rady z chora corcia busem :( a nie mam z kim jej zostawic wiec tylko fura wchodzi w gre przynajmniej jeszcze przez tydzien dopóki Julka na antybiotyku leci .

Posted

dobra jesli wlasciciele beda mieli czas w niedziele to jade do nich sprawdzic psa ( na razie nie moge sie dodzwonic bo od 40 min nr zajety )

edit : w niedz ok 12 jestem umowiona z wlascicielami zeby sprawdzic Legla trzymac kciuki!!!

Posted

przpraszam ze tak post po psocie pisze i nie edytuje ale z ta edycja to jakies jazdy mam ciagle mi sie dogo wiesza :[

rozmawialam z wetka i powiedzila ze za 200zl ciachnie Legala

Posted

Podniosę do góry ! Legal ma kilka dni na uratowanie!!
Aguś pamiętaj że pies z domu na lancuchu zachowuje się duzo dużo inaczej i nie zapomnij zeby go odwiązali od tej cholernej budy :(
Wypytaj wszystko dokladnie.
Na zdjęciach nie widać żeby mial coś ze szczęką, ciekawe czy może się bawić normalnie kijami czy grubymi pilkami.
Ile jest dokladnie deklaracji stalych a ile jednorazowych?

Posted

wlasnie wbijam sobie do glowy pytania ktore mam zadac jutro :) moze jakies fotki mu jutro pierdykne :D
stalych 20zl Onsen
20zl ja
MagadaH 10zl
Wojtito 50zl

i jednorazowe 50zl Onsen i 50zl Tośkowa

Posted

[quote name='Buniek']wlasnie wbijam sobie do glowy pytania ktore mam zadac jutro :) moze jakies fotki mu jutro pierdykne :D
stalych 20zl Onsen
20zl ja
MagadaH 10zl
Wojtito 50zl

i jednorazowe 50zl Onsen i 50zl Tośkowa[/QUOTE]
Jakby nie spojrzeć - maławo:hmmmm:

Posted

[quote name='Buniek']jest szansa dla Legala na DT nic nie mowie zeby nie zapeszac , ale na cito potrzebuje zeby ktos go sprawdzil jaki jest naprawdę ja moge z kims pojechac bo sama niestety bez prawka pies jest w Raszynie pod Wawa[/QUOTE]

Jeżeli mamy DT to kasiorka potrzebna!

oj malawo malawo...

A Bunka cicho siedzi??

Posted

no więc Legal jes super :D jesli chodzi o wyglad zewnetrzny to jest większy niż sie wydaje na fotkach , ladne dlugie lapy , uszy torszke ciete jak dogo argentino ale ogolnie b. ladny pies , co w sumie dziwne bo jest karmoiny darlingiem i innym szajsem .
co do jego agresji to mi wylizla twarz , jest bardzo towarzyski i widac ze barkuje mu kontaktu z czlowiekim , jesli chodzi o dzieci to wcale nie byl agersywny tzn jak tylko urosdzilo sie dziecko pies poszedl do budy nawet nie mial szans poznac co to takiego , jednak do domu z malutkim i dziecmi bym go nie polecala bo jest bardzo żywy i niechcacy moze np potracic dziecko ,
jedyny problem to to ze Legal nigdy nie byl uczony czegokolwiek na smyczy ciagnie , wlascicielke ma w d... jak cos do niego mowi ale mysle ze troszke pracy i powinno byc ok. psow raczej nie toleruje z sukami roznie , ma kolezanke ONke przez plot i z nia sie bawi .
po urodzenu dziecka wrzucili go do budy ale ze szekal i wkurzal sasiadow to obecnie mieszka w garażu , szkoda go bo to towarzyska bestyjka a tam siedzi zupelnie sam .
ta jego powypadkowa szczeka jest praktycznie niewidoczna i nie przeskadza psu w niczym tyle ze nie moze jesc twardych gnatow , no i co jakis czas trzeba mu usowac kamien z zebow
oglnie Legal to bardzo wesoly i przyjaznie nastawoiny do zycia pies , troche trzeba go utemperować nauczyc podstwa PT i bedzi esuper !!
wlascicelka zadeklarowala zwort kosztow transportu albo dowiezienie psa do polowy drogi do DT
a i najlepsza wiadomosc dnia dzisiejszego Legal ma DT w Gdansku :D
ale nadal potrzbna kasa na karme kastracjje itp

Posted

No przede wszystkim to pilnie poszukiwany transport do tego DT bo psiak pod Wawą siedzi jak DT Gdańsku !!

Doddy czy Twoi weterynarze nie chcieliby ciachnąć mlodzieńca za mniej niż 200 zl ?
Może ktoś ma znajomości takie?

Posted

[quote name='Kana']No przede wszystkim to pilnie poszukiwany transport do tego DT bo psiak pod Wawą siedzi jak DT Gdańsku !!

Doddy czy Twoi weterynarze nie chcieliby ciachnąć mlodzieńca za mniej niż 200 zl ?
Może ktoś ma znajomości takie?[/QUOTE]ty go bierzesz?