Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

[quote name='puli']a ja dalej nie mam potwierdzenia z Katowic.....[/quote]
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Posted

mmmmmm.... Reyes, jakie sliczne dalmaty w avatarze:evil_lol: Jescze zapytam czy sie na 100 zgadzaja, a moglabys przyjechac pekaesem do nas??? Bo to jednak kawalek bysmy musieli po ciebie pojechac... Aha... i jescze jedno pytanko skladasz sie na paliwo??? patrz: dajesz 25 zeta i jedzies zdo Ostravy:) Bysmy wzieli cie bez hajsu, ale wiesz jak to jest... 2 psy w tym jeden z rodowodem, 2 iostry i starsi, ktorzy kokosow nie zbijaja... wiec kazde zaoszczedzone pieniadze sie przydadza:) To pisalabys sie na to?? Mozesz odp na priv jak chcesz:)

Posted

Ponieważ naprawdę nie chce mi się wierzyć, że zostaliśmy przyjęci jeszcze raz napisałam do hodowczyni mojej suni. Oczywiście nadmieniłam, że na forum wiele osób pisze, że nie dostali potwierdzeń. Odpisała:
"...diszaj mlówila jestem z pani ze sekretariatu wystawowego, Arisa jest zgloszona, bez obav moźno przyjechać. Pani mlówila, źe duźo Polaków niedostalo potwerdzenie przyjmowanie zgloszenia i źe ona niewie proč.
Arisa ma numer 1612..."
Tak więc potwierdzone, jedziemy!!

Posted

dobra, wiem że już była o tym mowa ale teraz tak na świeżo przed wyjazdem, ma ktoś z was pieczątkę w paszporcie czy tylko zwykłą kartkę na której wet napisał że ten konkretny pies jest zaszczepiony i nie wykazuje żadnych objawów choroby? Bo ja pieczątki nie dostałam ale w paszporcie mam wbite ostatnie szczepienie.

Posted

[B]Cockermanka [/B]To do jutra o 7.30 :)

My już obstrzyżeni (tzn. Tares nie ja :) i za chwilkę wychodzimy do pani Wet.
A potwierdzenie nie przyszło :(. Dobrze, że mam chociaż tego maila z Ostravy.

Posted

[quote name='cockermanka']Ja mam pieczątkę w paszporcie...
Jagoodka..o 7.30 będzie ok ;-)[/quote]

powiedzcie mi po co ta pieczatka moj wet twierdzi ze jest ona potrzebna TYLKo przy wyjezdzie poza UE :roll:

Posted

[quote name='Elitesse']powiedzcie mi po co ta pieczatka moj wet twierdzi ze jest ona potrzebna TYLKo przy wyjezdzie poza UE :roll:[/quote]

I dobrze mówi ten Twój wet, ale skoro Czesi chcą mieć pieczątki to raczej trzeba im je dać:)))

Posted

[quote name='Bardotka']I dobrze mówi ten Twój wet, ale skoro Czesi chcą mieć pieczątki to raczej trzeba im je dać:)))[/quote]

hihi ale oni zachlanni :eviltong: dobrze wiedziec bo w tym roku planuje kilka wysaw czeskich zaliczyc :)

Posted

No to może nie będzie problemu, w końcu nie tylko my będziemy jechać z psem za granicę, szczepienia ma , zaświadczenie też, paszport, poradzimy sobie!:evil_lol:
Dobrze będzie!:p :roll:
A czemu nie dostał, niewiem, dałam paszport bo tam miałam wpis o szczepieniu i dostałam tylko takie zaświadczenie o stanie zdrowia i szczepieniu, pieczątke w paszporcie mam ale z datą szczepienia na wściekliznę!:roll:

Posted

eveandaxel,
niektórzy weterynarze niewydający paszportów sa troszke w tyle, jeżeli chodzi o kwestie wpisów. Z tyłu masz rubryke o badaniach klinicznych, wystarczy data+pieczatka z podpisem. Mojego veta musiałam zaznajamiac w tych nowosciach od poczatku do konca:lol:

Posted

Tutaj jest link do stronki- można tam wyznaczyć sobie trasę przejazdu:-)

[URL="http://www.odleglosci.pl/mapa-europy-trasy.php"]http://www.odleglosci.pl/mapa-europy-trasy.php[/URL]

Posted

Witajcie

Mnie nurtuje pytanie czy to jest w samej Ostravie czy gdzies obok, bo sie zastnawiamy. Może ktoś juz ma doświadczenia i moze sie podzielić z góry bardzo dziekuje :lol:

Posted

Pomocna wskazówka.

[URL="http://www.cerna.louka.cz/fotky/obr.php?name=prijezdova_mapa_vyst&id=30718&width=1024&user=24&session=58348551&lng=$lng"]http://www.cerna.louka.cz/fotky/obr.php?name=prijezdova_mapa_vyst&id=30718&width=1024&user=24&session=58348551&lng=$lng[/URL]
Wiem długi ten link, przepraszam ale inaczej nie umiem.

Niespodzianka w linku odkryta w scisłej wspólpracy z eveandaxel :loveu:.

Acha... miejsce wystawy nazywa się:
[B]Výstaviště Černá louka [/B]
czyli po naszemu tak jakby Hala wystawowa czarna łąka, i o to prosze pytać jakby ktoś tffu..tffu..tffuu...(trzy razy przez lewe ramię) pobłądził.