Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jojkowa mam blisko szkoda by było nie jechać!:eviltong:
A co do fotek to Olund z mężem ze mną jedzie więc zrobi napewno sporo fotek!:p
Bylebyśmy tylko na to cholerstwo weszli bo prawie nikt nie ma jeszcze papierów!!!!!!!:mad:

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']o widze Eve że Axelka na zew. ringi zabierasz :lol:

[B]Bardotko-Dorotko[/B] mam co liczyć na staweczki i jakieś wyniki ??;-)) no bo przecież fotkami to ja Cie nie będę zadręczać 8)

Powodzenia :kciuki:[/quote]

Jak tylko będę miała chwilkę to pewnie, że tak!!!!

Posted

[quote name='eveandAxel']Dobra, już wtorek, to co mam zrobić jak papiery nie dojdą, (chociaż wciąż liczę na to że zostało im jeszcz kilka dni), mam stać pod wejściem i prosić czecha? to trochę bezsensu, tłumaczyć mu że papiery nie doszły.!:roll: :angryy:[/quote]

Z sensem! Zadzwoń i jak powiedzą że przyjęty,to jedźcie.I pozdrowienia dla Poczty Polskiej.Do mnie jeszcze nie doszło potwierdzenie z Katowic!

Guest Reyes
Posted

[quote name='puli']Z sensem! Zadzwoń i jak powiedzą że przyjęty,to jedźcie.I pozdrowienia dla Poczty Polskiej.Do mnie jeszcze nie doszło potwierdzenie z Katowic![/quote]
:D :D:D:D:D
Ja już tradycyjnie dostaje dzień przed pokazem. Przyzwyczaiłam się :D

Posted

No cóż, my też nic w skrzynce nie mamy, ale pocieszam się, że nie jestemy jedyni.

REYES - czy to tylko Czesi tak wysyłają dzień przed?

alanowak, pytałaś o psa na sobotę na JH - niestety, za to [U]na niedzielę i owszem[/U], pinczerkę średnią. Doświadczenie mamy jako takie (za szczeniaka 3 wystawy (2x naj.szczenię), w młodzieży 6 (5xzłotko), a w pośredniej narazie Katowice, też z sukcesem.

Guest Reyes
Posted

[quote name='Agatix']

REYES - czy to tylko Czesi tak wysyłają dzień przed?

[/quote]
Czesi niewiem, "krowy" mojej niezgłaszałam tam jeszcze :D. ALe polacy owszem :D.

Posted

a wiecie co jest w tym wszystkim najśmieszniejesze? Że koleżanka Jakaranda wysłała kasę w ostatnim dniu przed upływem 1 terminu i dostała zwrotkę @, że wszystko ok, a ja wysłałam 1 dzień po i już musze dopłacić 120 koron jak za 2 termin. Ale i ona nie dostała jeszcze potwierdzenia. Pocieszam się tylko, że mam cały czas w portwelu przekaz pocztowy, w razie czego na bramce z biletami pokaże to i paszport (tam jednak wpisze psuni badania że pies jest zdrowy i może być przewieziony do miejsca....tra..ta..ta i koniec

Posted

Hmm! a ja chciałam zapłacić na wystawie więc niemam ani jednego - ani jednego!!!! papierka że się będziemy wystawiać!
No ale jeszcze poczekajmy. To rzeczywiście dobre nie jestem sama , bo już bym chyba paranoji dostała!:eviltong:

Posted

[quote name='Bardotka']Hm, u mnie teżnie ma ale wiem, że dziewczyna jest zgłoszona więc jedziemy w ciemno:)[/quote]

jak wiecie, że zgłoszona to nie w ciemno ;)

Ja nie wiem jak to odbierć, Maga pisała o wszytkie nasze psy i napisali, że w porządku. Dwa dni temu napisałam jeszcze raz i ciszaaaaaaa :roll:

Posted

ja zgłosiłam psa w pierwszym terminie ale chcę zapłacić na wystawie to ile płace więcej bo na ich stronie nie znalazłam żadznej informacji na ten temat ???

Nie znam czeskiego :)))

Posted

[quote name='joan2']Za pierwszego psa 650 koron albo18 euro, drugi i następne 550k.lub16euro.[/QUOTE]
tyle kosztuje w dniu wystawy :hmmmm: ? mało coś :eviltong:

Posted

mam prośbę :) czy mógłby ktoś kto wraca w sobote z Ostravy napisać mi sms`a ze stawką grzywaczy chińskich bezwlosych ??? sa tylko 3 w tym jeden moj :)

bardzo prosze :loveu:

?? :cool3:

Posted

[quote name='Musiałek']z tego co piszesz oznacza że nic - to sprawdzona informacja ??[/quote]
"[B]Poplatky pro zahraniční vystavovatele: opłata dla zagranicznych wystawcow.[/B][FONT=Verdana][SIZE=2]za prvního psa včetně katalogu[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]18 EURO[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]za další psy[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]16 EURO [/SIZE][/FONT]

[URL="http://www.volny.cz/nvpostrava"]http://www.volny.cz/nvpostrava[/URL]- tam jest tak napisane. Nie ma żadnej wzmianki o innej stawce w dniu wystawy.

Guest Reyes
Posted

Alanowak ty lepiej powiedz co twój tatuś na mój piątkowy nocleg u was :roll: . Bo moi się zgodzili, musze tylko wykombinować jak dojechac.

Posted

Wiem już dlaczego nie przyjeli mojego zgłoszenia. List polecony do Ostravy, do której mam jakieś 25km, poczta dostarczyła po prawie dwóch tygodniach od nadania :angryy: :angryy: :angryy: Piechotą bym to szybciej zaniosła :angryy: :angryy: :angryy: Eh...
Wszystkim szczęściarzom, którzy dostali już potwierdzenia przyjęcia życzę udanej wystawy i liczę na obszerną relację :p