Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak wogóle to dzięki Panca za pomoc.
On jest bardzo ładny ale z schroniska sie cos wyrwac nie moze(w boksie ma psa jak owczarek polskie i tez siedzi) a na dogo ciezko "wylansowac" jak sie takie foty ma.

Posted

stane na głowie zeby lepsze zrobić ale może to trochę potrwać. A z takim zdjęciem to nie ma co ogłoszeń robić?
Panca ty robisz ogłoszenia czy tylko na facebooku śmigasz?

Posted

jak jesteś Pnaca pewna,że on znajdzie dom... jak masz w tym doświadczenie i jesteś pewna,że on dom znajdzie to się bardziej o niego postaramy... super foty i info zdobędziemy,ale kilka dni to potrwa.
może się jakiś dt wykombinuje, najpierw info i foty dobre, potem zbióka deklaracji na hotel...

Posted

A co to za piesek, ten kudłaty po lewej ?
Nie ma swojego wątku, ani chyba na Waszym wątku ogólnym.
I na Kudłacze w potrzebie też nie. A ślicznie kudłaty jest.
Wiecie coś więcej o nim , albo jakieś zdjęcia macie ?
Pewnie nie :(.

Posted

ale może z dośaiwdczenia wiesz, że z reguły takie psy domy znajdują szybciej, niż w pół roku...

ten obok to też pies, tam w boksie same psy. kizimizi on się też spodoba ł, ale wątku nie robiłą, nie wiem,czy komuś posyłała, w celu znalezienia pomocy.

nasz aros z tym rudym bardzo się kłóci.
a ten czarno biały z tyłu, to dla mnie niższy nowofunland. zawsze z tyłu, spokojny i olewka. Ale jak wszystkie chłopaki byli na wybegu to niufek rządził, nikt opróćz niego nie mógł do ręki ludzkiej podejść. A teraz w starym kojcu, on zawsze z tyłu, a tamte się żrą

Posted

To znaczy Aros się gryzie z z tym rudym ? Ma nadzieję że sobie krzywdy nie robią.

Kizimizi, jeśli masz jakieś info i zdjecia tego kudłaczka po lewej, to napisz.

Posted

atos najczęście z tamtym... podgryza się w walce o to, któego głaskać. Jak się podchodzi do krat, to oni zaczynają się na siebie rzucać i straszyć zębami, ale to nie jest jakaś wielka walka. Ja wtedy odchodzę, żeby nie prowokować. Tak widziałam już 2 razy.
Poprzednio,gdy byli na wybiegu i ten niufek kłapnął zębami na atosa, gdy podeszłąm, to atos kita do góry i pobiegł sobie za włąsnymi sprawami...

Posted

Melduję się :)
Poproszę na maila ([email protected]) jakieś fajne zdjęcia w niedużym rozmiarze i opis i zrobię ogłoszenia dla Atoska.
Na większości portali jestem zalogowana na naszą Fundację i są na stałe dane kontaktowe ale jeśli ogłaszam psiaka "nie z Fundacji" to zawsze dane wpisuję pod tekstem ogłoszenia. A i tekst niech nie będzie za długi bo nie wchodzi na niektóre portale.

Posted

dziewczyny Ziutka robi tyle ogloszen ze szok..musi z tego cos wyjsc wiec warto zrobic mu zdjecia,nie wiem jak bedzie z tekstem
dzieki Ziutka ze tak szybko zajrzalas <3

Posted

Panca napisał(a):

dzieki Ziutka ze tak szybko zajrzalas <3

Nie ma za co...mam tylko nadzieję, że jakiś odzew będzie z ogłoszeń...
Czekam na zdjęcia i tekst i się będę zabierać ;)

Posted

to jedno foto jest autorsta kizimi, tzn to z 1 strony i to na tej stronie, u gory. ja mamm jeszcze foto w locie, z daleka. i jedno,na jakim tylko ogon widac :D nad testem przysiąde dziś na pewno. wkleje tutaj. foty lepsze dopiero za jakis czas.... mozna zrobic z tych na poczatku,a pozniej dodac nowe??

Posted

Od razu mówie ze lepszych fot nie mam i na razie nie bedzie. Nie wiem ile to potrwa i czy Atos bedzie jeszcze w schronie.:roll:
Dopiero koło 12 tam zajrzę.

A co do tekstu to ja na prawdę nie wiem za dużo. Tylko tyle, ze chłopak (nie wiem czy kastrat) i że już trochę w schronie siedzi. Nie jest agresywny ale faktem jest, ze sie z rudym podgryza.
Matko nie wiem co jeszcze powiedzieć a to mało...:shake:

Dogo juz ci odpowiedziałam mailem.

Posted

nr boksu..cholera patrzyłam,ale nie zapamiętałąm.... cholera. nie ma na fotach? 28 jakoś... łatwo opisać przecież,dolny, ostatni. on jest typowej urdy, łatwo opisać. zadzwonię i poproszę panią odbierającą tel o sprawdzenie w papierach
jeśli będą chciwli pomóc to akurat jego łatwo się odnajdzie w papierach :)

Posted

[quote name='kora78']nr boksu..cholera patrzyłam,ale nie zapamiętałąm.... cholera. nie ma na fotach? 28 jakoś... łatwo opisać przecież,dolny, ostatni. on jest typowej urdy, łatwo opisać. zadzwonię i poproszę panią odbierającą tel o sprawdzenie w papierach
jeśli będą chciwli pomóc to akurat jego łatwo się odnajdzie w papierach :)

Popros o Panią Anię najlepiej. Ona wie dużo.
Zaraz jeszcze chwile pomyśle co z tym boksem, a moze od razu zapytasz też o Kudłaczkę? Ona ma nr 18 i jest w szzceniakarni.