Panca Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 niestety tata kolezanki chce zobaczyc psa osobiscie wiec szukamy dalej:( Quote
kizimizi Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Ja nie wiem czy Atos jest psem myśliwskim. Ona am taka urodę ale czy w genach też coś? Nie mogę tego powiedziec nawet na 70% bo musiałabym skłamać! Quote
kizimizi Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 A tak wogóle to dzięki Panca za pomoc. On jest bardzo ładny ale z schroniska sie cos wyrwac nie moze(w boksie ma psa jak owczarek polskie i tez siedzi) a na dogo ciezko "wylansowac" jak sie takie foty ma. Quote
Panca Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 to sliczny pies wiec lepsze fotki plus ogloszenia i dom bedzie na pewno jeszcze wysle go mailem do innej grupy niz ta na Facebooku Quote
kizimizi Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 stane na głowie zeby lepsze zrobić ale może to trochę potrwać. A z takim zdjęciem to nie ma co ogłoszeń robić? Panca ty robisz ogłoszenia czy tylko na facebooku śmigasz? Quote
kora78 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jak jesteś Pnaca pewna,że on znajdzie dom... jak masz w tym doświadczenie i jesteś pewna,że on dom znajdzie to się bardziej o niego postaramy... super foty i info zdobędziemy,ale kilka dni to potrwa. może się jakiś dt wykombinuje, najpierw info i foty dobre, potem zbióka deklaracji na hotel... Quote
Onaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A co to za piesek, ten kudłaty po lewej ? Nie ma swojego wątku, ani chyba na Waszym wątku ogólnym. I na Kudłacze w potrzebie też nie. A ślicznie kudłaty jest. Wiecie coś więcej o nim , albo jakieś zdjęcia macie ? Pewnie nie :(. Quote
Onaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kora78, wiesz chyba nie można być pewnym na 100 czy dany psiak dom znajdzie. Quote
kora78 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ale może z dośaiwdczenia wiesz, że z reguły takie psy domy znajdują szybciej, niż w pół roku... ten obok to też pies, tam w boksie same psy. kizimizi on się też spodoba ł, ale wątku nie robiłą, nie wiem,czy komuś posyłała, w celu znalezienia pomocy. nasz aros z tym rudym bardzo się kłóci. a ten czarno biały z tyłu, to dla mnie niższy nowofunland. zawsze z tyłu, spokojny i olewka. Ale jak wszystkie chłopaki byli na wybegu to niufek rządził, nikt opróćz niego nie mógł do ręki ludzkiej podejść. A teraz w starym kojcu, on zawsze z tyłu, a tamte się żrą Quote
Onaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 To znaczy Aros się gryzie z z tym rudym ? Ma nadzieję że sobie krzywdy nie robią. Kizimizi, jeśli masz jakieś info i zdjecia tego kudłaczka po lewej, to napisz. Quote
kora78 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 atos najczęście z tamtym... podgryza się w walce o to, któego głaskać. Jak się podchodzi do krat, to oni zaczynają się na siebie rzucać i straszyć zębami, ale to nie jest jakaś wielka walka. Ja wtedy odchodzę, żeby nie prowokować. Tak widziałam już 2 razy. Poprzednio,gdy byli na wybiegu i ten niufek kłapnął zębami na atosa, gdy podeszłąm, to atos kita do góry i pobiegł sobie za włąsnymi sprawami... Quote
Panca Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 no ogloszen nie robie ale domu szukam innymi sposobami:-) poprosze moze Ziutke on ajest mistrzynia ogloszen Quote
Ziutka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Melduję się :) Poproszę na maila ([email protected]) jakieś fajne zdjęcia w niedużym rozmiarze i opis i zrobię ogłoszenia dla Atoska. Na większości portali jestem zalogowana na naszą Fundację i są na stałe dane kontaktowe ale jeśli ogłaszam psiaka "nie z Fundacji" to zawsze dane wpisuję pod tekstem ogłoszenia. A i tekst niech nie będzie za długi bo nie wchodzi na niektóre portale. Quote
Panca Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 dziewczyny Ziutka robi tyle ogloszen ze szok..musi z tego cos wyjsc wiec warto zrobic mu zdjecia,nie wiem jak bedzie z tekstem dzieki Ziutka ze tak szybko zajrzalas <3 Quote
Ziutka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Panca napisał(a): dzieki Ziutka ze tak szybko zajrzalas <3 Nie ma za co...mam tylko nadzieję, że jakiś odzew będzie z ogłoszeń... Czekam na zdjęcia i tekst i się będę zabierać ;) Quote
kora78 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 to jedno foto jest autorsta kizimi, tzn to z 1 strony i to na tej stronie, u gory. ja mamm jeszcze foto w locie, z daleka. i jedno,na jakim tylko ogon widac :D nad testem przysiąde dziś na pewno. wkleje tutaj. foty lepsze dopiero za jakis czas.... mozna zrobic z tych na poczatku,a pozniej dodac nowe?? Quote
kizimizi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Od razu mówie ze lepszych fot nie mam i na razie nie bedzie. Nie wiem ile to potrwa i czy Atos bedzie jeszcze w schronie.:roll: Dopiero koło 12 tam zajrzę. A co do tekstu to ja na prawdę nie wiem za dużo. Tylko tyle, ze chłopak (nie wiem czy kastrat) i że już trochę w schronie siedzi. Nie jest agresywny ale faktem jest, ze sie z rudym podgryza. Matko nie wiem co jeszcze powiedzieć a to mało...:shake: Dogo juz ci odpowiedziałam mailem. Quote
kora78 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 czy kastrat i od kiedy w schronie- można telefonicznie się dowiedzieć Quote
kizimizi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 A znasz jego nr? albo chociaż nr boksu? Quote
Ank@ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 STARY ŚLEPY I GŁUCHY FILIPEK ZBIERA NA HOTELIK - BRAKUJE 70ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI !! http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT Quote
kora78 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 nr boksu..cholera patrzyłam,ale nie zapamiętałąm.... cholera. nie ma na fotach? 28 jakoś... łatwo opisać przecież,dolny, ostatni. on jest typowej urdy, łatwo opisać. zadzwonię i poproszę panią odbierającą tel o sprawdzenie w papierach jeśli będą chciwli pomóc to akurat jego łatwo się odnajdzie w papierach :) Quote
kizimizi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='kora78']nr boksu..cholera patrzyłam,ale nie zapamiętałąm.... cholera. nie ma na fotach? 28 jakoś... łatwo opisać przecież,dolny, ostatni. on jest typowej urdy, łatwo opisać. zadzwonię i poproszę panią odbierającą tel o sprawdzenie w papierach jeśli będą chciwli pomóc to akurat jego łatwo się odnajdzie w papierach :) Popros o Panią Anię najlepiej. Ona wie dużo. Zaraz jeszcze chwile pomyśle co z tym boksem, a moze od razu zapytasz też o Kudłaczkę? Ona ma nr 18 i jest w szzceniakarni. Quote
kora78 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 wiem,gdzie ;) kudlaczka na bank 28, mam na fotach :D Quote
kora78 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 dzwon iłąm do schroniska. atosek ma 3 latka, pieski w jego boksie też koło tego, atos jest w schronie około 2 lat. Quote
Panca Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 o matko...jak to mozliwe???teraz los sie do niego musi usmiechnac w koncu.. Quote
Recommended Posts