Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Goldenek2']Na kastrację są pieniążki, ale brak deklaracji stałych :(. Gdybyś mogła wspomóc chłopaków - byłoby pięknie.... :)[/QUOTE]
Ja m-nie deklarowałam 20zł, więcej nie mogę, być może prześlę 10zł więcej ale nie obiecuję na pewno.

Posted

Oni już dawno powinni mieć Pańcię własną, a cioteczki powinny ich fotki z domku oglądać,
i wspominać, że były takie dwa chłopaki, które szukały i szukały i znalazły ten domek....

Posted

Kochani,

zajrzyjcie na ten watek. Jest bardzo krótki, JEDEN post. Ona zawsze pomaga, wozi psiaki.. nie wazne czy transport ma byc w nocy czy w dzien, Ona zawsze jest chetna do pomocy.... jednak teraz Jej pies potrzebuje Nas... zajrzyjcie. Może grosik do grosika i uda nam sie zebrac pieniazki na zakup karmy?? :roll:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188223-Kazan-prosi-o-resztki-karmy-typy-hepatic-%28Warszawa[/url]

Posted

Chłopaki przechodzą szkolenie posłuszeństwa :D Iza uczy ich że mają siedzieć cicho a nie dziamgolic jak chcą wyjść. Niestety trochę to trwa bo Jarek jest jak nakręcony i wolniej kuma od Lecha :D Chłopaki uczą się także że jak przychodzi ich pora biegania to musze grzecznie usiąść i poczekać :) Narazie to idzie mozolnie ale myślę , że będą jakies efekty :)

Posted

Owieczko oni maja za soba lata zycia jak dzieci kwiaty wiec raczej zajmie im to troche czasu aby byc poslusznym a nie latac gdzie sie chce i robic to co sie chce:) ale fajnie ze Iza ich uczy:) dzis powinien dojsc przelew za hotelowanie chlopakow:)

Posted

[quote name='Kinia1984']Owieczko oni maja za soba lata zycia jak dzieci kwiaty wiec raczej zajmie im to troche czasu aby byc poslusznym a nie latac gdzie sie chce i robic to co sie chce:) ale fajnie ze Iza ich uczy:) dzis powinien dojsc przelew za hotelowanie chlopakow:)[/QUOTE]

Dziękujemy ;)