Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dziś na Dniu Ziemi na polach. Było sporo ludzi z psami, w większości psy małe rasowe, yorki, sznaucerki. Troszkę takich kundli jamnikowatych. Kto zechce takich wyjątkowo wątpliwej urody chłopaków... Takich kochanych.....

Posted

[B]dziś po 13 najpiekniejszych latach pożegnałam mojego ukochanego psa...Bobka...byl najwspanialszym przyjacielem...walczyl dzielnie...niestety strasznie cierpial i musialysmy mu pomoc...mam nadzieje ze juz nic nie boli i biega za TM ze wszystkimi pożegnanymi psiakami...jest mi cholernie ciężko wiec wybaczcie ale narazie na dogo troche zamilknę...[/B]

Posted

Tyle psiaczków idzie do domków a chłopaki nawet pewnie jednego telefonu nie mają:-(
Chociaż z drugiej strony, tyle psiaków wraca spowrotem z tych "dobrych" domków.
To jak iść i wracać, to lepiej nie iść i czekać na pewny domek......

Posted

[quote name='Kinia1984'][B]dziś po 13 najpiekniejszych latach pożegnałam mojego ukochanego psa...Bobka...byl najwspanialszym przyjacielem...walczyl dzielnie...niestety strasznie cierpial i musialysmy mu pomoc...mam nadzieje ze juz nic nie boli i biega za TM ze wszystkimi pożegnanymi psiakami...jest mi cholernie ciężko wiec wybaczcie ale narazie na dogo troche zamilknę...[/B][/QUOTE]

Bardzo współczuję wielkiej straty,najlepszego przyjaciela człowieka.Trzymaj się Kinia....

Posted

Jaro czuje sie lepiej wlasnie dzwonilam do Pani Aliny:) Czasem zdarzy mu sie zakaszlec ale to juz nie az tak jak wczesniej..Moze uda mi sie w niedziele przyjechac do chlopakow to od razu zaaplikuje im fiprex.

Dziekujemy za wpłaty cioteczkom Awit i Vasco:)

Posted

Gdyby cioteczki miały jeszcze więcej kasy niż mają, zapewne wpłacały by, tyle aby chłopcy nie musieli się martwić o przyszłość....

Posted

[quote name='Awit']Gdyby cioteczki miały jeszcze więcej kasy niż mają, zapewne wpłacały by, tyle aby chłopcy nie musieli się martwić o przyszłość....[/QUOTE]

święte słowa, ale w portfelu niestety pustki :(