Kinia1984 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 z tym na miejscu to raczej ciezko...alina operuje tylko chyba aparatem z komorki...watpie czy umialaby robic takie cuda na kompie bo ja tez bym miala problem tylko ze ja mam kogos na miejscu zeby pomogl a Alina raczej nie...:) Quote
gallegro Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='Kinia1984'](...)alina operuje tylko chyba aparatem z komorki...watpie czy umialaby robic takie cuda na kompie(...)[/QUOTE] Na kompie nie musi nic robić, tylko zgrać zapisany film (o ile jej aparat ma taką opcje) i przesłać materiał do mnie, bez żadnej ingerencji. Jeśli jej aparat ma możliwość rejestracji filmów, mógłbym nią pokierować. W razie czego podaję swój email: gatomek(at)gmail.com Quote
Kinia1984 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 ona nie ma apartau...tylko komorke...postaram sie jakos na poczatku marca pojechac jak tz mnie zawiezie i cos nakrece:) Quote
gallegro Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='Kinia1984']ona nie ma apartau...tylko komorke(...)[/QUOTE] Jeśli jakiś nowszy model, to też da radę. A jakby co, początek marca tuż, tuż... ;). Quote
Kinia1984 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 przepraszam za offa ale znalazlam taki wiersz ze ryczalam jak bobr... Litania Wigilijna Boże Ojcze, Panie Wszelkiego Stworzenia w tę noc Narodzenia Twego Syna prosimy Cię: od kopnięć od ciosów łopatą od razów kijami od przekleństw i pomstowań wybaw nas Panie... od głodu i zimna od wiatru i śniegu od skwaru i pragnienia wybaw nas Panie... od drutu kolczastego od łańcucha na szyi wybaw nas Panie... od okrucieństwa dzieci wybaw nas Panie... za nasze wykłute oczy za wybite zęby, połamane żebra i nogi rozpłatane brzuchy wybacz im Panie... Matko Boża, Opiekunko każdego bezdomnego stworzenia wstaw się za nami... za podpalone za uduszone za powieszone za zagłodzone za skatowane spływające krwią strzępy, co były zwierzęciem za zamęczone dla nauki, za wszystkie ofiary ludzkiego bestialstwa módl się o Pani... za skomlące z trwogi za jęczące z bólu za pragnące miłości za umierające w męce módl się o Pani... Opiekunów, co dom dzielić beda z nami i chleb i posłanie i dzień swój każdy, po nasze skonanie racz dać nam Panie... ugaś pragnienie, ucisz cierpienie i miej nas w Swojej opiece W godzinie śmierci człowieka.... wybacz mu Panie. Krystyna Sroczyńska to chyba pani z fundacji Emir.. Quote
Awit Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ryczałaś jak bóbr i chciałaś koniecznie podzielić się emocjami.... Też się spłakałam:-( Już wiem ,że będę go czytała gdy będę miała doła.... Piękna prawdziwa litania Quote
Vasco Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tak prawdziwe, że aż straszne te słowa. Quote
feliksik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 przepraszam za off, ale Cygan przeżył horror i nadal domku nie widać - siedzi w schronie od roku, żadne reportarze, artukuły nie działają na ludzi, a pies potrzebuje DS, przez to co przeżył: [B]Bo wpadł pod samochód, bo miał noge złamaną- własciciel usiłował zatłuc psa na śmierć [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/130415-Bo-wpadA-pod-samochA-d-bo-miaA-noge-zA-amanAE-wA-asciciel-usiA-owaA-zatA-uc-psa-na-A-mierAE[/URL] Quote
Kinia1984 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 odnowilam ogloeszenia na: [url]www.adopcje.org[/url] [url]www.cafeanimal.pl[/url] [url]www.kupiepsa.pl[/url] [url]www.mojpupil.pl[/url] [url]www.morusek.pl[/url] Quote
Awit Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Chłopaki słoneczko wiosenne zaczyna wychodzić.... Quote
Awit Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Wysłałam Wam chłopaczki deklarację 20zł. Nie wiem co z Wami będzie jak nikt nie zadzwoni Quote
Awit Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Na razie nie myślmy o złych sprawach. Jak chłopcy się czują? Quote
Vasco Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Psiaki i dla Was musi się w końcu miejsce stałe gdzieś znaleźć. Łebki do góry. Quote
Kinia1984 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 doszly wplaty od: Vasco - 40 zł, Awit - 20 zł i moj TZ - 40 zł. Serdecznie dziekujemy:D Quote
Kinia1984 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 dzisiaj widzialam tego kretyna co chlopakow bil...zastanawialam sie czy on wogole zauwazyl ze ich nie ma... Quote
Vasco Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 kinia, niech się kretyn tak co rano na schodach potknie i wypierdzieli, na pamiatkę ...... szkoda, że nie znam się na laleczkach, co wystarczy w nie szpilki wbić ;) Quote
Recommended Posts