Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przelałam własnie Astaroth 280 zł za lipiec,[B] brakuje 170 zł[/B] do opłacenia całości...

Nowe wpłaty
Awit - 20 zł VIII
moj Tz zaległe 60 zł
Monika z katowic - 10 zł VIII i 15 zł jednorazowo VII
Aryste - 15 zł zapisuję jako deklaracja sierpniowa

Bardzo dziękuję:)

Posted

zapraszam na mój nowy wątek - spanielka, który już jest niepotrzebny, małe się porodziły a on cudnowny ojciec nie odstępował rodzinki na krok i za to, zostaje za to oddany, ponieważ nie dopuścił dziecka do szczeniaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230598-Spanielek-Nodi-szuka-domu[/URL]

Posted

Kręciłam ostatnio filmiki psiaków i musze powiedzieć że chłopaki to prawdziwi aktorzy a Jarek to gwiazda ekranu. Słodkie minki ale jak trzeba to pełne energii podskoki, naprawdę są świetni. Szukam teraz kogoś kto umiałby to posklejać w coś fajnego, może znacie jakiegoś montażystę amatora?

Posted

[quote name='Kinia1984']Przelałam własnie Astaroth 280 zł za lipiec,[B] brakuje 170 zł[/B] do opłacenia całości...

Nowe wpłaty
Awit - 20 zł VIII
moj Tz zaległe 60 zł
Monika z katowic - 10 zł VIII i 15 zł jednorazowo VII
Aryste - 15 zł zapisuję jako deklaracja sierpniowa

Bardzo dziękuję:)[/QUOTE]

Jakby jakiś mój tymczas się zwolnił to zadeklaruję 10zł dla chłopaków.

Posted

[quote name='__Lara']Jakby jakiś mój tymczas się zwolnił to zadeklaruję 10zł dla chłopaków.[/QUOTE]
dzięki:)
[quote name='Astaroth']Kręciłam ostatnio filmiki psiaków i musze powiedzieć że chłopaki to prawdziwi aktorzy a Jarek to gwiazda ekranu. Słodkie minki ale jak trzeba to pełne energii podskoki, naprawdę są świetni. Szukam teraz kogoś kto umiałby to posklejać w coś fajnego, może znacie jakiegoś montażystę amatora?[/QUOTE]
zapytam jedną nasza wolontariuszkę:)
Astaroth jutro wyślę ci pozostałą kwotę za opłacenie lipca...przepraszam że to ostatnio tak się rozciąga ale chłopaki biedne...Stanisław P. poratował chłopaków brakującą kwotą 170 zł:D DZIĘKUJĘ:)

Posted

coś dla wiernych kibiców chłopaków:)

Filmiki od Astaroth:) [video=youtube;ENNwCrgxOjM]http://www.youtube.com/watch?v=ENNwCrgxOjM&list=UUMZgeWVOJdLTY25tEV4SqcQ& index=1&feature=plcp[/video]

Wczoraj byłam w odwiedzinach u chłopaków, biegają jak szaleni ale po Lesiu już widać że taki dziadek się robi...

Posted

Przepraszam że tak się wcinam w ten wątek ale chciałam zaprosić do pomocy w przeprowadzeniu konkursu na budę dla psa na wsi. Nie wiem może jestem naiwna ale mam taką cichą nadzieję, że dzięki takiej akcji kilka psów spędzi mrozy w budzie a nie metalowej beczce. Zerknijcie chociaż...może macie jakieś sugestie:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231402-Fundacja-JAK-PIES-Z-KOTEM-Konkurs-na-bud%C4%99-dla-psa-og%C5%82oszony-na-wsi[/url]