Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najpierw ją wsadziłam, a teraz już sama wyłazi, byliśmy z całą trójką na spacerku, wszystko Zuzik elegancko na polku zrobił, a teraz przed chwilą rozbiły z Mają miskę z żarciem, o dziwo żrą razem z jednej ( a dziś Maja z Poldziem sie ostro scięli pierwszy raz w życiu o kawałek suchego chleba :) )

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia jedzie.....

Całą noc spała przyklejona z całej siły swoim ciałkiem do mnie, od czasu do czasu pochrapywała, świetnie wiedziała, do czego służy łóżko i miziające ręce, nie mogliśmy sie przed nią opędzić...Pomyśleć, że ktoś ja do drzewa w lesie przywiązał...:shake::angryy: Bardzo czyściutka, wszystko robi na spacerkach, została wczoraj wykąpana delikatnie, więc futerko się zrobiło od razu bardzo błyszczące i mięciutkie, kochana niunia. Mam nadzieję, że p. Monika się zakocha od razu i wierzę, że Zuzia zaprzyjaźni sie z jamnisią Figą. Zuzia szybko łapie, gdzie jest bezpieczna i po krótkim czasie dobrze sie czuje w tym otoczeniu, po porannym spacerku juz leżała na wyrze wywalona "kołami do góry"...ale niestety zła majuska przylazła i zapakowała zwierzątko do transporterka...pojechala do swojego prawdziwego domku!

Posted

Właśnie z TZtem rozmawiałam, Zuzia już w domku! W podróży była mocno zestersowana ale po wyjściu z samochodu odżyła, podobno jamnisia trochę Zuzkę obszczekała na powitanie , ale myślę, że się dogadają, bo jak zobserwowałam wczoraj u siebie Zuzia raczej uległa jest , jeżeli zaczepia to tylko aby sie pobawić, zadzwonię wieczorkiem do p. Moniki to może cos więcej juz będzie mozna o suńkach opowiedzieć. W kazdymbądź razie paniom się Zuzka bardzo spodobała.

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i takie szczęśliwe adopcję dodają mi motywacji aby robić ogłoszenia.że to jednak pomaga zakładanie wątków i robienie ogłoszeń!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i takie szczęśliwe adopcję dodają mi motywacji aby robić ogłoszenia.że to jednak pomaga zakładanie wątków i robienie ogłoszeń!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Pomaga, Karolciu, pomaga. Jakbyś w związku z tym mogła w wolnej chwili zajrzeć do Pikusia z banerka w moim podpisie - ja wiem, że masz mnóstwo roboty z ogłoszeniami, ale tam pomoc bardzo potrzebna...

Posted

Florentynka napisał(a):
Pomaga, Karolciu, pomaga. Jakbyś w związku z tym mogła w wolnej chwili zajrzeć do Pikusia z banerka w moim podpisie - ja wiem, że masz mnóstwo roboty z ogłoszeniami, ale tam pomoc bardzo potrzebna...

Zajrzę zajrzę, i to nawet teraz!

Posted

Zuzia podobno dosyć mocno przestraszona, siedzi sobie w jednym miejscu i obserwuje, na spacerki trzeba ją wynosic na rękach, wierzę jednak , że się szybko zaaklimatyzuje, skoro odnalazł się jakoś po czasie w przytulisku to i w domku będzie dobrze.
Zmienie tytuł, zmienię spokojnie;)

Posted

Nie wiem Halciu....u mnie tez Maja była i Poldziu, a jamniorka raczej jej nie atakuje...myślę, że to stres jednak. Mnie troche znała z Boguchwały, u mnie była kontaktowa ale nie całkiem wyluzowana. Myślę, że trzeba jej dac trochę zasu. Ona na początku w Boguchwale była strasznie przerażona, roztrzęsiona , sztywna ze strachu..więc i teraz zanim się zorientuje , że nic jej nie grozi i jest bezpieczna w swoim domku to parę dni zejdzie. Podróz tez swoje zrobiła, bo TZ mi mówił, że była smiertelni eprzerażona w transporterku, pomimo, że do niej gadał cały czas...

Posted

Wierze,bo psiak nocował w domu i nagle jest gdzies wiezony,wiec nie wie co go czeka.Ale jak mówiłas,ze jest rezolutna,to da rade.Jamniorki wieksze zazdrosnice,Twoja Maja ,rozrywkowa,przyjazna do kazdego.

Posted

będzie dobrze dziewczyny , wierzę w to , musi byc dobrze , nie ma innej opcji
Panie są spodziewały sie ,ze Zuzia będzie przestraszona i wycofana
z moja Figą przez miesiąc miałam bal , tak jej sie nie podobało u mnie...może wolała tą swoją okropną melinę , z której ja zabralismy:cool3: