Rybka_39 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No możliwe.:) A co z tym bidokiem o ktorym pisałaś? Quote
Awit Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wysyłamy deklaracje? Pójdą na inne potrzebujące? Quote
koosiek Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Na pewno deklaracje na czarnuchy mogą w tej chwili iść na inne psiaki, bo nie ma sensu, żeby leżały. Więc tak - dodałam na pierwszą stronę szpica od Aimez, ma też swój oddzielny wątek. Dodałam też czarnuszka z dworca i nie wiem, co z nim dalej. Czy jeszcze żyje, jak się czuje... Cały czas czekam na lepsze zdjęcia i info. Potem pomyślimy, co dalej. No i dodałam kolejną psią tragedie, czyli tą szczenną suńkę :( Quote
Rybka_39 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 A o Jacku coś wiadomo? Czy L&G albo Jack były ostatnio w ogóle widziane?:( A ta bida z dworca to przydały by się fotki. 4 czarne bidy pod znakiem zapytanie...:( A szpic śliczny, zaraz lecę na jego wątek. Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ja w ogole nie widuje innych czarnuszkow. A szpicowaty Atos jest przwie codziennie na jedzeniu. Dziewczyny to taki piekny pies. Quote
kama210 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 DWAJ KUMPLE OD LAT - Z DWORCA - było ich 5 - [B]zostali sami w niedoli[/B] (malinka, mammy zabrana przez fundację , gucio - najmniejszy - nie widuję go od grudnia:placz:) przesyłam w końcu lepsze zdjęcia bid z dworca... ostatnio widuję je codziennie - zostawiam jedzenie pod bramą , przychodzą rano l wieczorem.. oba psy kuleją - ten większy bardziej, - [B]czarnuch [/B]jest bardziej nieufny nie, daje do siebie blisko podejść, pogłaskać go mogę jedynie po pyszczku - oczy tragedia czerwona, jakieś takie zapadnięte, nie jestem pewna ale na jedno gorzej chyba widzi, - [B]jego kumpel [/B]- towarzyski, lubi głaskanie, skacze z radości jak mnie widzi zdjęcia z dzisiaj... [IMG]http://img34.imageshack.us/img34/521/59475690.jpg[/IMG] [IMG]http://img52.imageshack.us/img52/6443/78790574.jpg[/IMG] Quote
koosiek Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Kurcze, faktycznie te oczy wyglądają źle :( [B]Kama[/B], a miałabyś możliwość złapania go i zaprowadzenia do weta - po uzbieraniu kasy? Trzeba te oczy obejrzeć, stwierdzić, co to jest i zastanowić się, co dalej... Quote
Rybka_39 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Jaki bidul to o nim na stronie jest mowa jako o "bida z dworca"? Quote
pudzian321 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Gucio według donosow moich TW podobno jest w okolicach rynku i jest dokarmiany przez wlascicieli "ambrozji" Quote
kaja555 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 czarnuszkom chyba przyjdzie spędzić tą zimę na ulicy :( Quote
Awit Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Bliżej końca zimy jak dalej chyba, ale one sa pewnie osłabione i przemarznięte:-( Quote
Awit Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Bliżej końca zimy jak dalej chyba, ale one sa pewnie osłabione i przemarznięte:-( Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Na pewno. Moj czarnuszek spod bloku tez jakis biedniejszy...... Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Widzialam dzis w miescie cudnego czarnuszka z zoltymi oczami. Pierwszy raz ale byl piekny. Quote
Rybka_39 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Atoska można juz wykreślić:) A ciekawe gdzie się podziewają L&G&Jack....a ten psiak z dworca? Widziano go ostatnio? I co z suczem? Quote
Aimez_moi Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kochane ja dzis jezdzilam po miescie w poszukiwaniach Cywila i widzialam dwa piekne czarnuszki w okolicach dworca pks. Jeden byl gladki chudziutki i wysoki a drugi mniejszy i z dluzsza sierscia..... Quote
Recommended Posts