Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno deklaracje na czarnuchy mogą w tej chwili iść na inne psiaki, bo nie ma sensu, żeby leżały.

Więc tak - dodałam na pierwszą stronę szpica od Aimez, ma też swój oddzielny wątek.

Dodałam też czarnuszka z dworca i nie wiem, co z nim dalej. Czy jeszcze żyje, jak się czuje... Cały czas czekam na lepsze zdjęcia i info. Potem pomyślimy, co dalej.

No i dodałam kolejną psią tragedie, czyli tą szczenną suńkę :(

Posted

A o Jacku coś wiadomo?
Czy L&G albo Jack były ostatnio w ogóle widziane?:(
A ta bida z dworca to przydały by się fotki.
4 czarne bidy pod znakiem zapytanie...:(
A szpic śliczny, zaraz lecę na jego wątek.

Posted

DWAJ KUMPLE OD LAT - Z DWORCA - było ich 5 - [B]zostali sami w niedoli[/B] (malinka, mammy zabrana przez fundację , gucio - najmniejszy - nie widuję go od grudnia:placz:)

przesyłam w końcu lepsze zdjęcia bid z dworca...
ostatnio widuję je codziennie - zostawiam jedzenie pod bramą , przychodzą rano l wieczorem..

oba psy kuleją - ten większy bardziej,

- [B]czarnuch [/B]jest bardziej nieufny nie, daje do siebie blisko podejść, pogłaskać go mogę jedynie po pyszczku - oczy tragedia czerwona, jakieś takie zapadnięte, nie jestem pewna ale na jedno gorzej chyba widzi,
- [B]jego kumpel [/B]- towarzyski, lubi głaskanie, skacze z radości jak mnie widzi

zdjęcia z dzisiaj...

[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/521/59475690.jpg[/IMG]

[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/6443/78790574.jpg[/IMG]

Posted

Kurcze, faktycznie te oczy wyglądają źle :(

[B]Kama[/B], a miałabyś możliwość złapania go i zaprowadzenia do weta - po uzbieraniu kasy? Trzeba te oczy obejrzeć, stwierdzić, co to jest i zastanowić się, co dalej...

Posted

Kochane ja dzis jezdzilam po miescie w poszukiwaniach Cywila i widzialam dwa piekne czarnuszki w okolicach dworca pks.
Jeden byl gladki chudziutki i wysoki a drugi mniejszy i z dluzsza sierscia.....