Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beka dziękujemy:)
Musimy w takim razie porozsyłać pw, kto nam w tym pomoże?

Patija wpisz do wpływów - 50 zł. od ciotkiE i do wydatków - DT 5 dni - 50 zł.
CitkaE dziękujemy.

Deski na budę będziemy mieć, brak na razie styropianu, słomy mamy dostatek.

Patija a jak byś machła bazarek kalendarzykowy dla Rysia?

Posted

[quote name='ocelot']Może ktoś mógłby jakiś bazarek?
Ewanko dzięki że pamiętasz o Rysiu.

Zaraz chcę do niego jechać.[/QUOTE]
Wyczochraj go od nas:evil_lol:
Bazarek, bazarek... :roll:. Mam jakieś próbki kosmetyków, ale nie za wiele. Pewnie z tego, to by się mało kasy zebrało... Zresztą mój pierwszy bazarek od dawna, dawna jakoś świeci pustkami...

Posted

[quote name='bric-a-brac']Wyczochraj go od nas:evil_lol:
Bazarek, bazarek... :roll:. Mam jakieś próbki kosmetyków, ale nie za wiele. Pewnie z tego, to by się mało kasy zebrało... Zresztą mój pierwszy bazarek od dawna, dawna jakoś świeci pustkami...[/QUOTE]
Rób kochana, rób:)

Rysiulek wygłaskany:)
Poznał mnie:)Paszcza mu się śmiała od ucha do ucha.

Musimy w tym tyg. zapłacić. Nie będzie miał tam źle, śmiem twierdzić, że lepiej niż w hotelu, bo ma ogromny plac do dyspozycji. Rysiuk wyskoczył w nocy z kojca i zaprzyjaźnił się z Korą Bernardynką. Do koni podchodzi bez lęku. Był tylko uwiązany, jak była jazda.
Rysio trochę piszczy i niestety szczeka wołając ludzi, on bardzo ludzi kocha. Mam nadzieję, że się przyzwyczai, obok mieszkają ludzie i szczekanie może im przeszkadzać.
Ciężko mu będzie w tyg., bo tylko wieczorem Monika przychodzi karmić zwierzęta, w weekend ciągle tam ktoś jest. Wiosną też w tyg. sporo osób. No musi się zaadoptować.

Nie wiem kiedy był szczepiony na wściekliznę, powinniśmy chyba książeczkę odebrać.

Posted

[quote name='bric-a-brac']To robię ten mini bazar. A na konie nie szczeka?[/QUOTE]
generalnie szczeka, ale chyba domagając się uwagi. W stajni ciągle kombinuje jak do boksów wejść:)

Posted

Brakuje 80 zł.
Po negocjacjach ustaliliśmy, że pobyt Rysia będzie kosztował 200 zł. miesięcznie. Plus to co możemy pomóc. Czyli naprawimy budy, od czasu do czasu podrzucimy karmę.

Dzwoniłam do Moniki, która będzie Rysiulka karmić. Dzisiaj na stajni sporo osób, Rysiek szczęśliwy, macha ogonem. Monika mówi, że jednak jak mu się spojrzy głęboko w oczy to widać smutek. Smutek i przeżyć bez liku.

Rysio nie oddał suchej bułki innemu psu mimo, że najedzony, ale to jego bułka:)
Następnie maszerował dzielnie za Adasiem (dwa lata) i razem sobie jedli słodką bułeczkę. Raz Adaś, raz Rysio:)

Posted

Już uzupełniam rozliczenie:

[COLOR=Teal][B]Wpłaty listopad:[/B][/COLOR]
[COLOR=DimGray]Paweł1w25 - [B]50zł[/B] (dec.st.)[/COLOR]
[COLOR=DimGray] patija - [B]60z[/B]ł (dec.st. 10zł i 50zł jednorazowej)
MariamC - [B]50z[/B]ł
bric-a-brac - [B]10zł[/B] (dec.st.)
Roland_De - [B]20zł[/B] (dec.st.)
Obraczus87 - [B]10zł
[/B]CiotkaE -[B] 50zł

[/B]
[COLOR=DarkRed]RAZEM: 250zł[/COLOR][/COLOR]

[B][COLOR=DarkOliveGreen]WYDATKI:[/COLOR][/B]
[B]-50zł -[/B] DT Łódź

[B][COLOR=DarkRed]RAZEM: 200zł [/COLOR][/B] stan na 20.11.2010r

Czyli na pierwszy miesiąc już na szczęście mamy. Tylko jak zapłacić? Na konto, osobiście czy przez kogoś???

A co do bazarku moja drukarka gdzieś od miesiąca się złomuje :/

Posted

[quote name='madcat1981']Za tydzień prześlę 10 zł dla Rysia. Chciałabym coś na stałe zadeklarować, ale nie wiem czy potem dam radę:oops:[/QUOTE]
Ty masz wydatki przed sobą. Będziesz podsyłać nam jak będziesz mogła i kiedy będziesz mogła ok?
Maluch kosztuje bardzo dużo. Uwierz mi ja wiem:)