patija Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [SIZE=3][COLOR=teal][B]UWAGA!!! UWAGA!!! Rysio się odnalazł i sam sobie dom znalazł[/B][/COLOR][/SIZE]:lol::multi: Niesamowity pies :) Już opowiadam co i jak. Do naszej stadninki koni przyjeżdża dziewczyna z miejscowości Wolbórz, Rysiu bardzo ją polubił i czasami gdy ona szła na busa do domu leciał za nią. Nie pomagało przeganianie i próby odprowadzenia. Mało tego wiele razy próbował wskoczyć za nią do busa. Podejrzewamy, że Rysiek zapamiętał sobie trasę na przystanek i chyba jakoś niepostrzeżenie udało mu się wskoczyć do busa, został wysadzony na następnym przystanku w Wolborzu, a tam trafił do szkółki jeździeckiej. Dalszy ciąg znamy, znalazł tam schronienie, a w końcu przygarnęła go jedna z uczęszczających tam dziewczyn. Teraz muszę po marudzić o jakieś zdjęcia ;) Ale i tak trzymajcie kciuki, co by skończyły się Ryśka samowolne wędrówki.:mad: [B]I tak się mam nadzieję skończyła szczęśliwie opowieść o psie który podróżował busami [/B]:lol: Quote
madcat1981 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Nie ma lepszej historii na miłe rozpoczęcie dnia :D Oj, Ryśku... :) Quote
__Lara Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 No nieźle, ale historia, jak w jakimś filmie :) ważne, że się znalazł i do tego ma DOM :o :o :o :) :) :) :D Quote
GrubbaRybba Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Historia świetna. :) Dobrze, że Rysiek ma dom! Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Właśnie dowiedzieliśmy sie..Oj,Rysiu,Rysiu..A ja Ciebie już opłakałm i pożegnałam..Jestem b.szczęśliwa,że jesteś..Tylko Ty jesteś ważny. Powodzenia psinko! EOT Ela Quote
rita60 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Czy ta dziewczyna przygarnela go juz na stale ? Quote
patija Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 tak na stałe. Rysio mieszka w domku, nie wiem czy w budzie czy w środku, ale lata cały dzień póki co po podwórku. Zdjęcia z nowego domku powinny być, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Ogólnie wydaje się, że Rysio trafił do odpowiedzialnego i dobrego domku. Wiedzą o jego serduszku, ucieczkach i będą mieć to na względzie. Quote
rita60 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 To wspaniale.....mysle,ze juz nie bedzie uciekał,mam nadzieje,ze znalazł swoje miejsce. Quote
zuzka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Oj jak dobrze że o Rysiu są tak dobre wiadomości . Rysiu pilnuj się domku i już odpuść sobie te ucieczki. Powodzenia Rysiolku. W takim razie czekamy na fotki. Quote
obraczus87 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Czy ktoś powiadomił Anie Ocelota?? :) Jejku no taka historia... ufffffff :) Quote
Tymonka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Tak , Ania już wie :) , a przy okazji : Zapraszam do suni onki – mieszka na wsi , grozi jej śmierć od ostrza siekiery : [url]http://www.dogomania.pl/threads/203740-Pi%C4%99kna-ONka-skazana-na-okrutn%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-.POMOCY-!!!!!!?p=16454830#post16454830[/url] Quote
GrubbaRybba Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Na prośbę Ani Ocelot założyłam wątek z APELEM O POMOC DLA TOMASZOWSKIEGO SCHRONISKA. [url]http://www.dogomania.pl/threads/203756-APEL-O-POMOC!-W-tomaszowskim-schronie-mo%C5%BCe-zabrakn%C4%85%C4%87-karmy-i-bud!?p=16455827#post16455827[/url] Jak możecie, roześlijcie go gdzie się da. Quote
ocelot Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Wpadam na sekundę:) wiem, wiem:) Ja przez tego psa osiwieję.... wyciągałam ze schroniska najbiedniejsdzą bidę, siedzącą w kącie budy! a wyciągnełam psa co był już w jednym dt, w domu stałym, w następnym schronisku, w kolejnym dt, w Szkole w Wolborzu, bo to Technikum Hodowli Koni i znów w domu stałym:):):) Ten pies mi funduje huśtawkę nastrojów:) Quote
leni356 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ale nam Rysio napędził stracha. Uff że tak dobrze się skończyło. Czekamy na fotki :) Quote
GrubbaRybba Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dziewczyny, może warto zmienić tytuł wątku... Skoro Rysio sam sobie domek znalazł. :) Quote
ocelot Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Tytuł zmieniony:) Mam dwa zdjęcia, ale nie mam programu do zmniejszania w komputerze... Kochani czy resztke Ryskowych pieniążków możemy przeznaczyć na Oczkę? Brakuje nam na zapłacenie DT Quote
Tymonka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Aniu ale resztę Ryśkowych pieniędzy dostały Kora Misia i Kajka .Za co bardzo dziękujemy , i zapraszamy na wątek kolejnej bidy : [url]http://www.dogomania.pl/threads/203740-Pi%C4%99kna-ONka-skazana-na-okrutn%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-.POMOCY-[/url]!!!!!! Quote
patija Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Pieniążki przekazałam Anji na ww. psiaki, bo wiem że są w trudnej sytuacji. Pytałam tutaj na forum czy ktoś ma coś przeciwko, aby przeznaczyć na nie pieniążki, nikt się niestety nie wypowiedział, wywnioskowałam więc, że nie ma sprzeciwów ;) A o psiaku od Oczki nie widziałam. [B]A tu Rysio na wiosennym spacerku : [/B] [IMG]http://www.patija.eu/psy/rysio2.jpg[/IMG] [IMG]http://www.patija.eu/psy/rysio1.jpg[/IMG] Quote
ocelot Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Dobrze jest, ze kasa poszła na Kaję i Miśkę:) Quote
madcat1981 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Cieszę się, że Rychulek szczęśliwy bo i o moje skromne 10 zł już się proszą inne biedy. Rozumiem, że jest bezpieczny i rozliczony i można "szaleć" na dogo dalej;)? Quote
bric-a-brac Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Kochani, macie jakiś kontakt z DS? Wiadomo co u Rysiulca może? Dzisiaj robiłam porządki na koncie w stałych odbiorcach i zauważyłam, że mam jeszcze zdefiniowanego odbiorcę "Rysio" :lol: Patrzę, patrzę i po chwili zakontaczyło o którego Ryśka chodzi :) Quote
ocelot Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [quote name='bric-a-brac']Kochani, macie jakiś kontakt z DS? Wiadomo co u Rysiulca może? Dzisiaj robiłam porządki na koncie w stałych odbiorcach i zauważyłam, że mam jeszcze zdefiniowanego odbiorcę "Rysio" :lol: Patrzę, patrzę i po chwili zakontaczyło o którego Ryśka chodzi :)[/QUOTE] nie mam niestety, ale spróbuję się czegoś dowiedzieć. Quote
Recommended Posts