Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do niedawna nikt nie mógł podziwiać Miśki, bo nie wychodziła z budy. Nie można było zakochać się w pięknej królewnie, jeśli nie wiedziano o jej istnieniu. A teraz... domek musi się znaleźć...:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

W górę Misiu! Ona jest taka skryta. Wepchałam się dziś do boksu Zadry, która po powrocie ze spaceru radośnie powitała wszystkich współlokatorów a gdy chciałam odpiąć jej smycz dostałam soczystego buziaka:lol: Oczywiście cały czas się tuliła a jak Antek też chcial dostać głaska został odpychany łapką:diabloti: A Misia siedziała w budzie i się trzęsła. Gdy uporałam się z Zadrą i kudłaczka też dostała głaski, choć była o wiele bardziej nieśmiałą od pozostałych psiaków.

Posted

Widziałam jak biegała na wybiegu między boksami a potem wybiegła na ten duzy dziedziniec!Cały czas miała radosne pyszczydło i dała mi sie pogłaskać!Myślę,że Miśka wychodzi na spacerki z Grazynką więc Kajka choć jej znana troszkę ja stresowała!Tak czasami nasza Miśka jest przestraszoną dawną Miśką!