kajkoowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Misia nie ma ogloszen na cafeanimal? Zaraz moge jej zrobić:loveu: Quote
mamanabank Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 na cafeanimal nie ma, lista ogłoszeń jest na 2 stronie Quote
kajkoowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Teraz już ma ogloszenie na cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Miska,29740 Quote
Romka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Tak Grażynka ma serce do takich przestraszonych psiaków!Tak pięknie wyglądającą sierść Miśka zawdzięcza także Grażynce,która pięknie ja wyczesała! Quote
Owieczka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Figafiga napisał(a):Misia dziękuje Owieczce za ogłaszanie...specjalnie z dedykacją dla Ciebie Owieczko Ojej dziękuje serdecznie :) Az mi się cieplutko na serduchu zrobiło :* jaka Misia jest sliczna taka wyszczotkowana i jaka szczęśliwa :) W wolnej chwili zrobię jej więcej ogłoszeń Quote
Figafiga Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Głaskałam Misię i nie boi sie tak jak wcześniej. Grażynka górą!!!!teraz została Dianka do pełnej socjalizacji... Quote
Romka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Masz rację Miśka jest już mniej przerażona,dość często bywamy w schronisku więc kojarzy sobie naszą obecność jak coś miłego!Kiedy podeszłyśmy do boksu to Miśka ,Zadra i Antek -wszyscy oni chcieli być głaskani!Zadra karciła oboje iMisia cichutko schowała się w budzie! Quote
Romka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Mamanabank wstaw zdjęcia psiaków z boksu gdzie siedzą Miśka,Zadra i Antoś! Quote
mamanabank Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Myślałam, ze zdążę nim mnie pogonisz... Quote
Romka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Miśka nie jest już taka przerażona,wręcz jest radosnym psiakiem!Kiedy pomyślę jak długo nie wychodziła z budy,to jej zmiana jest kolosalna!Jest chyba najbardziej radosnym psiakiem w boksie!Oczywiście miała,w sobotę, jak zwykle swoja porcje spacerku i wrócila do budy spokojna!Najgorzej w tej chwili znosi zamknięcie Antoś,który poza boksem zmienia się w zupełnie innego psiaka! Quote
Owieczka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ale zadra to sliczna psica jest - przypomina mi trochę belga ... ? Quote
Romka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Patrzajcie dziewczyny taka piękna psica a nikt o nia nie pyta! Quote
kajkoowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Szkoda, że ona na samym końcu siedzi ludzie zazwyczaj nie dochodzą az do końca... Quote
Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jeśli przeniesieni Miski to dobry pomysł to naradzimy sie w sobotę! Quote
Owieczka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Tylko żeby w nowym stadzie jej nie pogryzły bo znowu może zamknąc sie w sobie :( Quote
Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Rozważymy to bardzo dokładnie!Liczymy ponadto,że Miśka wreszcie ktoś się zainteresuje! Quote
UBOCZE Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Śliczna psina... Czy wiecie, jak reaguje na koty? Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Nie wiemy ,ale jak znamy Miśkę to kocurki jej nie interesują!To spokojna kochana suńka! Quote
mamanabank Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 potrzebuje spokojnego cierpliwego właściciela, który da jej poczucie bezpieczeństwa Quote
Romka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dziś ktoś pytał o MIśkę ale telefon już nie zadzwonił po raz kolejny!Pani zrezygnowała! Quote
mamanabank Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Osoba na zdjęciu jest naprawdę drobną kobietą, a tutaj widać jakiej wielkości jest Misia [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 za to ta druga to gruba Balbina w zwierzęcej i ludzkiej postaci...ha ha ha Quote
UBOCZE Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 mamanabank napisał(a):Osoba na zdjęciu jest naprawdę drobną kobietą, a tutaj widać jakiej wielkości jest Misia Wiem, byliśmy bardzo zainteresowani poprawą losu Misi. W pytaniu o wielkość chodziło bardziej o nią, bo w naszym laickim wyobrażeniu większy pies oznacza też potrzebę większej przestrzeni mieszkaniowej. Chcemy (nie bez tremy) adopotować dziadunia Timurka z Orzechowców ze względu na jego dramatyczniejszą, depresyjną sytuację, ale cały czas nie możemy też sobie poradzić z losem Misi. Najchętniej wzięlibyśmy obydwa, ale taka decyzja przerosłaby nas i okazałaby się nieodpowiedzialna. To właśnie najsmutniejsze na dogo, ze bid mnóstwo, a możliwości ograniczone... Misia jest cudowna i nie zasługuje na taki smutny los. Ale tyle, co mogę, to uczestniczyć w wątku i go rozsyłać, a także w swoim środowisku propagować możliwośc jej adopcji. Czy Misia ma wyróżnione allegro? Jeśli ktoś zrobi, chętnie zasponsoruję. Jak jeszcze można pomóc Misi? Quote
Recommended Posts