Nikus Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Drzagodha napisał(a):Jeden i drugi chłopak mają trochę uzbieranych funduszy, może dałoby radę wziąć po trochę od jednego i drugiego, żeby na paliwo było i przywieźć je za jednym razem? Głośno myślę :eviltong: nie da się połączyć tych transportów..bo jeden pies jest w Mysłowicach a drugi w Tomaszowie Mazowieckim:shake: Quote
Drzagodha Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 A tam się nie da. Wszystko się da ;) Potrzebne są minimum dwie osoby z autem. Jedna jedzie z Mysłowic do Częstochowy, druga z Tomaszowa, również do Częstochowy. Spotykają się tam, jedna zabiera oba psiaki i z Częstochowy jedzie do Głogowa :D Fajnie brzmi, tylko gorzej z realizacją. Ale i tak próbowałabym to jakoś połączyć, jeden samochód jadący do Głogowa szybciej się załatwi niż dwa. Quote
Drzagodha Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ale decyzja należy do Was, my jesteśmy w stanie te psiaki przyjąć. Tyle co mogę dla nich zrobić. Niestety nie posiadam prawka, więc przyjechać po nie nie dam rady :-( W razie czego przekażecie pieniądze z deklaracji na paliwo? To spróbuję coś załatwić, tylko muszę mieć pewność. Quote
herak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dzień dobry :Rose::Rose: Czy ktoś ma założone konto na PayPal ,proszę o odpowiedz .Jeżeli nie pobiegnę na pocztę . Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 herak napisał(a):Dzień dobry :Rose::Rose: Czy ktoś ma założone konto na PayPal ,proszę o odpowiedz .Jeżeli nie pobiegnę na pocztę . herak :) masz PW Jeżeli o mnie chodzi to uważam, że Śmieszkowi brakuje już niewiele aby pojechać do hoteliku ... co Wy na to drodzy darczyńcy? :) Quote
ocelot Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Decyzja ciężka. Kochani a gdzie lepiej w przytulisku czy w hoteliku? Quote
Nikus Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ocelot napisał(a):Decyzja ciężka. Kochani a gdzie lepiej w przytulisku czy w hoteliku? jak dla mnie to w hoteliku....tam się pracuje z psem..takie jest moje zdanie Quote
herak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dziękuję Livka Już wysłałam 15 funtów .Niech szybciutko opuszcza schronisko bidulek. Proszę o powiadomienie mnie czy pieniążki dotarły. Przytulam Śmieszka:loveu: Quote
herak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 A ile potrzeba na transport i kiedy dokładnie mógłby wyjechać do hotelu. Quote
ocelot Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Na transport to Śmieszek ma, na wykup ze schroniska też. Troszkę brak mu stałych deklaracji. Quote
obraczus87 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 HERAK - czekam, aż pieniązki wpłyną na moje konto. Przewaznie trwa to 2 dni robocze. Z 15GBP po przeliczeniu wyszło 67,56PLN. :) Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 obraczus87 napisał(a):HERAK - czekam, aż pieniązki wpłyną na moje konto. Przewaznie trwa to 2 dni robocze. Z 15GBP po przeliczeniu wyszło 67,56PLN. :) Dziękuję Obraczus :) Dziękuję Herak :) Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ocelot napisał(a):Na transport to Śmieszek ma, na wykup ze schroniska też. Troszkę brak mu stałych deklaracji. Dozbieramy jestem pewna - popatrz tylko jak Berta hasa na spacerkach ... ;) Quote
obraczus87 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Livka']Dziękuję Obraczus :) QUOTE] Bardzo proszę ;) chociaż w ten sposób pomogę :( Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [QUOTE/] Bardzo proszę ;) chociaż w ten sposób pomogę :([/QUOTE] To bardzo dużo - zaoszczędzony czas i pieniądze :) Śmieszku nie martw się będzie dobrze ! Kto chce jeszcze pomóc , jest jakiś ochotnik ;) Quote
ewa36 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Czy niuniek ma jakiś bazarek ? Ja mogę jedynie jednorazowo ...... Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ewa36 napisał(a):Czy niuniek ma jakiś bazarek ? Ja mogę jedynie jednorazowo ...... Witaj :) Jeszcze nie ... , ale już niedługo ;) muszę trochę czasu znaleźć i zrobię bazarek ... Quote
ewa36 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ok to poproszę o info na pw odnośnie bazarku małego :) Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jeśli chodzi o finanse to taka: Deklaracje stałe: Livka - 10 zł Tata clo - 10 zł Nikus - 10 zł paulinken - 10 zł Havanka - 10 zł (5 m-cy) kmurdz - 10 zł martini77 - 10 zł paros - 20 zł AlfaLS - 10 zł herak - 10 funtów czyli około 46 zł według dzisiejszego kursu w kantorze go-ja - 15 zł Razem: 115 zł + ok. 46 zł = 161 zł Brakuje - około 89 zł Deklaracje jednorazowe: rozliczenie poprzednich wpłat - 231,50 zł bazarek kartkowy - 30 zł kasiek0502 - 20 zł kosu32 - 10 zł Szarotka - 10 zł lucia - 20 zł Randa - 50 zł bico - 20 zł Razem: 391,50 zł Padły jeszcze pewne propozycje aby Śmieszka umieścić w prawie darmowym przytulisku, ale chyba nie o to nam chodzi... :shake: Narazie stanęło na tym , ze dalej zbieramy deklaracje i Śmieszek jedzie do hoteliku u Lilki :loveu: Quote
Szarotka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 O a o jakie przytulisko chodzi, a hotelik Lilki to gdzie ?? jest jakis watek?? Bo np. u mariamac jest super sytuacja, cos nieprawdopodobnie dobrego. Nasz Jurand tam byl a teraz pojechal Szarik. Cena niska a warunki jak w hotelu. Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Bardzo proszę wątek hoteliku u lilki: http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka nasza Berta tam bryka od jakiegoś czasu :lol: mariamc to drugi koniec Polski niestety ... Quote
salibinka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Livko, dziękuję za zaproszenie - poproszę o numer konta, wpłacę coś jednorazowo na poczatku pażdziernika (niewiele, bo deklaracji max) Mocno trzymam kciuki, żeby się Śmieszkowi udało... Pozdrawiam Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 salibinka napisał(a):Livko, dziękuję za zaproszenie - poproszę o numer konta, wpłacę coś jednorazowo na poczatku pażdziernika (niewiele, bo deklaracji max) Mocno trzymam kciuki, żeby się Śmieszkowi udało... Pozdrawiam Bardzo dziękuję :buzi: zaraz wysyłam PW Buziaki ! Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dzisiaj już nie dam rady więcej :( Śpij dobrze Śmieszku i wyśnij sobie lepsze jutro ... Zapraszamy do grona przyjaciół Śmieszka :):):) Quote
Recommended Posts