Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

herak napisał(a):
Dobry wieczór
Zostałam zaproszona Więc pozwoliłam sobie czytać wątek .Z miłą chęcią dorzucam 10 funtów miesięcznie dla Śmieszka.Ale proszę o adres pod który wysyłać będę pieniążki listownie.
Śmieszku będę do Ciebie zaglądać ,a przede wszystkim życzę tobie wspaniałego domku.:loveu:

Witaj herak :loveu:
jest nam niezmiernie miło, że dołączyłaś do grona przyjaciół Śmieszka :)
Mogę przesłać Ci swój adres, a pieniążki będę przesyłać na konto Ocelot wraz ze swoją i Nikusia deklaracją, oczywiście jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu ;)

Bardzo , bardzo dziękujemy !!! :multi::loveu::multi:

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Super więc prześlę pieniążki do Ciebie .I zrobię to dopiero w czwartek przepraszam ,ale jestem chora i moje dzieciaki .Chyba że lepiej się poczuję to wcześniej wyruszę na pocztę .
Pozdrawiam serdecznie dziewczyny i przytulam Śmieszka

Posted

herak napisał(a):
Super więc prześlę pieniążki do Ciebie .I zrobię to dopiero w czwartek przepraszam ,ale jestem chora i moje dzieciaki .Chyba że lepiej się poczuję to wcześniej wyruszę na pocztę .
Pozdrawiam serdecznie dziewczyny i przytulam Śmieszka

A my Ciebie cieplutko pozdrawiamy :) Śmieszek ma szczęście, że wypatrzyła go Herak :)

Posted

Oto jak przedstawia się skarbonka Śmieszka:

Deklaracje stałe:

Livka - 10 zł
Tata clo - 10 zł
Nikus - 10 zł
paulinken - 10 zł
Havanka - 10 zł (5 m-cy)
kmurdz - 10 zł
martini77 - 10 zł
paros - 20 zł
AlfaLS - 10 zł
herak - 10 funtów :crazyeye: czyli około 46 zł według dzisiejszego kursu w kantorze :multi:
Razem: 100 zł
10 funtów

Brakuje - około 104 zł

Deklaracje jednorazowe:

rozliczenie poprzednich wpłat - 231,50 zł
bazarek kartkowy - 30 zł
kasiek0502 - 20 zł
kosu32 - 10 zł
Szarotka - 10 zł
lucia - 20 zł
Razem: 321,50 zł

Dziękujemy wszystkim, którzy wspaniałomyślnie wspierają Śmieszka :Rose::Rose::Rose:

Posted

Szarotka napisał(a):
Smacznego :):)

A dziękuję, dziękuję :)
Zapraszam do pobierania banerka i reklamowania wszędzie gdzie się da naszego Śmieszka ;)

AgusiaP :loveu::loveu::loveu: bardzo Ci dziękuję za pomoc w rozsyłaniu wątku :cool3: i proszę o jeszcze ;)

Posted

Coś mi się przypomina, że kiedyś na Śmieszka, Rysia i inne psiaki z Tomaszowa można było też przesyłać monety 1, 2 , 5 - groszowe (i oczywiście większe nominały też mile widziane;)). Jeśli to jeszcze działa, to ja mam troszkę moniaków. Niewiele się tego uzbierało od kiedy oddałam, ale mogę przesłać. Albo spróbować zamienić w jakimś sklepie.

Posted

Szarotka napisał(a):
Jak nie uzbierasz do poniedzialku to sie moge przylaczyc.

Super - każda pomoc mile widziana, tym bardziej, że parę dni mnie nie będzie :roll:

Posted

Kochani:):):)
Śmieszek naprawdę się śmieje to fakt:)

Raz tylko widziałam jak Śmieszek posmutniał, mniej więcej rok temu. Wtedy jego dwóch przyjaciół zostało adoptowanych, takie dwa kundelki starsze bez szans.Siedzieli kilka miesięcy razem w boksie. Śmieszek wtedy się nie uśmiechał, schował się do budy i nawet wołany ie chciał z niej wyjść. Straszny i dołujący widok.

Madcat te grosiki cały czas u mnie:)zamienione już na grubsze:)Rysiek swoje wykorzystał i w domku już

Posted

Nie będzie mnie przez parę dni - wyjeżdżam.

Bardzo proszę przychodźcie tu do Śmieszka żeby znowu nie poczuł się odrzucony i samotny :(

Kto jeszcze może go wesprzeć - brakuje już tylko albo aż 100 zł !!!

Każda nawet najmniejsza deklaracja jest na wagę złota !!!

Bardzo prosimy o pomoc !!!

Posted

Livka napisał(a):
Nie będzie mnie przez parę dni - wyjeżdżam.

Bardzo proszę przychodźcie tu do Śmieszka żeby znowu nie poczuł się odrzucony i samotny :(

Kto jeszcze może go wesprzeć - brakuje już tylko albo aż 100 zł !!!

Każda nawet najmniejsza deklaracja jest na wagę złota !!!

Bardzo prosimy o pomoc !!!

Tak jak obiecalam od poniedzialku bede rozsylac. Prosze inne ciotki o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ocelot napisał(a):

Madcat te grosiki cały czas u mnie:)zamienione już na grubsze:)Rysiek swoje wykorzystał i w domku już

Rozmawiałam z mężem. Zgodził się wymienić te grosiaki u siebie w pracy, ale stopniowo, nie wszystkie na raz. To myślę, że niedługo przeleję coś symbolicznego do Śmieszka.

Szarotka napisał(a):
madcat nie widzialalam Cie wieki cale ............

Bo i wieki mnie tu nie było :oops: Kiedyś wykasowałam sobie wszystkie zakładki z wątkami psiaków i do wielu już nigdy potem nie dotarłam :oops: