UBOCZE Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ... czyli najcudowniejszym rozwiązaniem byłby cierpliwy DT (z opcją nawet DS - ale to już może być chyba tylko marzenie) Quote
Agata,Sonia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ata - kiedy i o której będziesz w schronisku? Jak mi się uda to przyjadę zapoznać się z Samsungiem i Siemensem... Quote
ata Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='Agata,Sonia']Ata - kiedy i o której będziesz w schronisku? Jak mi się uda to przyjadę zapoznać się z Samsungiem i Siemensem...[/QUOTE] [B] Dzisiaj ok 14 tej !!!!! Pracownik specjalnie przyjedzie aby wydać mi 1go psa, wiec możemy być kruciutko!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [B]Jak możesz przyjeżdzaj !!!!!!!!!!!!! tel. do mnie 510 145 229 [/B] Quote
MyszkaMiki Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 To czekamy co słychać u naszych telefonów :) Ja powinnam dotrzeć do schroniska jutro a najpóźniej we wtorek. Posiedzę z telefonami jakiś czas w boksie, może po kilku minutach podejdą do mnie Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ale sie narobiło..a ja juz myslalam, ze jeden z nich wyjeżdza..aż mi sie gorąco zrobiło....ajajajajjjjj:D Quote
obraczus87 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [COLOR=Red][B]Zapraszam serdecznie na trzy bazarki - dochód zostanie przeznaczony na hotelikowanie Dżoka oraz Pućki!!! ZAPRASZAM!!![/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/174367-Bazarek-A-wiAE-teczny-dla-DA-oka-i-PuAE-ki-DZISIAJ-KONIEC-1-WYSYA-KA-GRATIS[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/174373-KsiAE-A-ki-filmy-DVD-dla-DA-oka-i-PuAE-ki-Do-02-12-WYSYA-KA-GRATIS[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/174371-Bazarek-kuchenny-dla-DA-oka-i-PuAE-ki-DZISIAJ-KONIEC-WYSYA-KA-GRATIS[/url] Quote
Poker Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='UBOCZE']Dzięki Wielkie, Poker! Sam udział w wątku też bardzo ważny... Czy to ten hotelik? ANIMALS HOTEL - ANNA Zbożowa 1, Lwówek Śląski, woj. Dolnośląskie to ten hotelik i ten telefon tel: [URL="callto:661%20741%20582"]661 741 582[/URL] Ile kosztuje tam jeden miesiąc pobytu Bilona?[/QUOTE] :evil_lol: :oops: Quote
Lu_Gosiak Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 jestem na zaproszenie Ubocze:):) macie juz jakis hotelik na oku???....ANIMALS HOTEL - ANNA - co to za hotelik?? Quote
UBOCZE Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dzięki, Gosiak, za przybycie! Myślę, że trzeba poczekać na wieści od Aty, a w tym czasie rozsyłać wątek w związku z deklaracjami. Na razie jest wprawdzie nieco deklaracji jednorazowych, ale tylko 120 złotych stałych... Chciałbym, żeby udało się wyciągnąć te bojusy... W czym jeszcze, Ata, można pomóc w związku ze strachulcami? Quote
ata Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Jestem. Zła wiadomość jest taka, że nie udało mi się zobaczyć chłopaków, ponieważ adopcja psiaka, po którego byłam dzisiaj w schronisku przesunęła się na dużo póżniejszą godzinę. Ale najważniejsze że doszła do skutku. Dobra natomiast to taka (jeśli nic nieoczekiwanego się nie zdarzy) że Siemens najpóżniej do końca przyszłego tygodnia (najprawdopodobniej wcześniej), pojedzie na dom tymczasowy do Niemiec i tam po odpowiedniej pracy będzie szukał swojego domku. Jeżeli ofiarodawcy nie będą mieli zastrzeżeń to potrzebowalibyśmy 300 zł (dołożenie do transportu) + 100żł czip + paszport, oraz ewentualne doszczepienie ok 50zł razem= 450 zł Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='ata']Jestem. Zła wiadomość jest taka, że nie udało mi się zobaczyć chłopaków, ponieważ adopcja psiaka, po którego byłam dzisiaj w schronisku przesunęła się na dużo póżniejszą godzinę. Ale najważniejsze że doszła do skutku. Dobra natomiast to taka (jeśli nic nieoczekiwanego się nie zdarzy) że Siemens najpóżniej do końca przyszłego tygodnia (najprawdopodobniej wcześniej), pojedzie na dom tymczasowy do Niemiec i tam po odpowiedniej pracy będzie szukał swojego domku. Jeżeli ofiarodawcy nie będą mieli zastrzeżeń to potrzebowalibyśmy 300 zł (dołożenie do transportu) + 100żł czip + paszport, oraz ewentualne doszczepienie ok 50zł razem= 450 zł[/QUOTE] No ale co z drugim chlopakiem??te pieniązki bylu dla dwoch- wiec chyba na polowę....przeciez drugiego nie mozemy tak zostawic..nie dosc ze w schronie to bz pieniędzy..:( a co z ta fundacjąktora miala ewentualnie pomoc w oplatach??? Quote
lilk_a Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 to który jedzie , bo już się pogubiłam ....szkoda drugiego ...ja nie wierzę że one się nakręcały nawzajem w tym strachu ...dla mnie były sobie oparciem ..... szkoda ...... Quote
UBOCZE Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Siemens to biały. I w takiej sytuacji, jeśli nie udałoby się razem, trzeba szybko działać na rzecz Samsunga. Ja myślę, że tu powinni odezwać się ci z deklaracjami jednorazowymi, bo wyjazd Siemensa jest przecież jednorazowy... W każdym razie, w przypadku zgody, rudzielcowi Samsungowi zostałoby 120 zł deklaracji stałych i 170 zł jednorazowych. I cała para, żeby teraz wydobyć Samsunga........... Quote
lilk_a Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 no to nawet dużo by mu zostało ....i na pewno dużo łatwiej znaleźć dt czy hotel jednemu psu ..... Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 o ok..w takim razie mysle, ze zeby bylo sprawiedliwie- jednorazowe kwoty niech idą dla Bialaska a deklaracje stale niech zostana dla Rudaska....no i trzeba szukac jeszzce jednorazowych pieniazkow na ten wyjazd....a i stalych deklaracjo na hotelik..tak mysle ja, ale nie wiem czy sie ze mna zgodzicie:) Quote
UBOCZE Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='lilk_a']no to nawet dużo by mu zostało ....i na pewno dużo łatwiej znaleźć dt czy hotel jednemu psu .....[/QUOTE] Też tak myślę! Trzeba więc trzymać kciuki z Siemensa i i jak najszybciej spróbować zebrać resztę deklaracji na Samsunga, żeby nie pozostawał w schronisku sam, czyli bez druha niedoli... Quote
UBOCZE Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Oj, skaczą nam posty! Myślę oczywiscie, że rozsądnie by było dla Białaska z puli jednorazowych, o ile darczyńcy nie będą mieli nic przeciwko. Quote
Agata,Sonia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ata,nie wiedziałam co napisać,więc czekałam na Ciebie:evil_lol: Czyli jednak białasek pojedzie? Quote
ketunia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Moją deklarację proszę podzielić na chłopaków po równo :) Gdzie Białasek jedzie? Do przytuliska w Niemczech? Quote
ata Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='ketunia']Moją deklarację proszę podzielić na chłopaków po równo :) Gdzie Białasek jedzie? Do przytuliska w Niemczech?[/QUOTE] Nie do przytuliska, tylko do domku tymczasowego w domku ;) Agata, Sonia - a jak tam u Ciebie :cool3: Czyli na Siemensa (Białaska) mamy 250 zł - Ketunio jeszcze raz dziękujemy:loveu: Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='ata'][SIZE=4][COLOR=Purple][B][COLOR=Black]KONTO [/COLOR][/B][COLOR=Black][SIZE=2]Aneta Szeming [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]22 1020 4115 0000 9902 0065 6801 [SIZE=4][COLOR=Purple] Deklaracje stałe[/COLOR][/SIZE] 10 zł ------------------- Cajus_JB 20 zł ------------------- UBOCZE 20 zł ------------------- Agata,Sonia 50 zł ------------------- Leyla 10 zł ------------------- Mamuśka 10 zł ------------------- Bjuta --------- 120 zł [COLOR=Purple][SIZE=4]Deklaracje jednorazowe [SIZE=2]500 zł -------- Ketunia i jej siostra 10 zł -------- MAGDO -------------------- (26-11 wpłata na koncie:loveu:) 100 zł -------- Leyla 10 zł -------- Gonia66 ----------- 620 zł [/SIZE] [SIZE=2][I]Dla Siemensa (Białaska) brama do lepszego życia powoli się otwiera, chłopak najpózniej do końca przyszłego tygodnia ma szanse znalezć się w domu tymczasowym w Niemczech. Tam będzie dochodził do siebie i dalej będzie szukał docelowego domku. Aby wyjazd doszedł poskutku potrzebujemy 450 zł na pokrycie cięści paliwa, na czip i paszport i ewentualne doszczepienie chłopaka. [SIZE=4][B]Środki przeznaczone na ten cel. [/B][/SIZE][/I][SIZE=4][B][SIZE=2]Ketunia - 250 zł[/SIZE] [/B][/SIZE][I][SIZE=4][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][/SIZE][/I][/SIZE][/SIZE][/COLOR] [COLOR=Purple][SIZE=4][SIZE=2][I][SIZE=4][B][SIZE=2][/SIZE][/B][/SIZE][/I][/SIZE] [/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Przypominamy! Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Z tgego co pamietam ja zlozylam deklaracje stała....ale moze sie myle- jesli tak to prosze mnie naprostowac:)No i w takim razie chcialam zapytac- czy rezerwowac miejsce dla chlopaka tu u ZuziM?????Bo od polowy grudnia będzie miala nowe kojce- a warunki naparwde super...choc to nie jest domowy tymczas... Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='gonia66']Z tgego co pamietam ja zlozylam deklaracje stała....ale moze sie myle- jesli tak to prosze mnie naprostowac:)[/QUOTE] Super! Jest dyszka więcej! :loveu: Quote
ata Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='gonia66']Z tgego co pamietam ja zlozylam deklaracje stała....ale moze sie myle- jesli tak to prosze mnie naprostowac:)No i w takim razie chcialam zapytac- czy rezerwowac miejsce dla chlopaka tu u ZuziM?????Bo od polowy grudnia będzie miala nowe kojce- a warunki naparwde super...choc to nie jest domowy tymczas...[/QUOTE] gonia66 - Umieściłam Ciebie w deklaracjach jednorazowych. Czy to ma być deklaracja stała :cool3: Agata,Sonia - czy aktualna jest oferta jaką zaproponowałaś:p Quote
Recommended Posts