Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kosu32']A ja uprzejmie donoszę że przelew na Samsunga poszedł - chyba w piątek ...[/QUOTE]

Uprzejmie dziękujemy;)

Posted

Sami szczeka na mnie, wręcz bym powiedziała, iż jak ma dzień to mnie zaczepia. Chłopak pewny co raz bardziej, mniej się boi, więcej później a może jakiś filmik będzie, kręcony już nie z ukrycia.

Posted

[quote name='lena13']Sami szczeka na mnie, wręcz bym powiedziała, iż jak ma dzień to mnie zaczepia. Chłopak pewny co raz bardziej, mniej się boi, więcej później a może jakiś filmik będzie, kręcony już nie z ukrycia.[/QUOTE]
to czekamy z niecierpliwością na więcej :):)

Posted

Behawiorysta, który pomógl Marlejowi zgodził się na konsultacje - przekazałam Lenie kontakt.
Teraz wyjeżdżam, ale bedę ściskać kciuki, żeby jego pomoc okazała się owocna.

Posted

[quote name='jola_li']Behawiorysta, który pomógl Marlejowi zgodził się na konsultacje - przekazałam Lenie kontakt.
Teraz wyjeżdżam, ale bedę ściskać kciuki, żeby jego pomoc okazała się owocna.[/QUOTE]

Dzięki.... ;)

Posted

Cioteczki,zajrzałam do Samiego i zauwazyłam,ze za czerwiec mam nie zapłacone. Bardzo przepraszam.widocznie przeoczyłam,bo mam zanotowane ,ze wpłacałam. Jeszcze poszukam blankietu.Jutro Samusiowi wyśle,jesli okaze sie ,że to moja gafa. Cieszę się,ze jest już lepiej z psiakiem i nieporozumienia odeszły w sina dal.

Posted

[quote name='Javena']Przepraszam,ja poprostu nie wpisałam nicku.Pozdrowienia dla Samsunga i jego wspaniałej opiekunki.[/QUOTE]

No właśnie jest wpłata tylko nie wiadomo od kogo ;) W naturze nic nie ginie ;)

Posted

[quote name='jola_li']Lena, czy udało Ci się skontaktować z behawiorystą?[/QUOTE]

Pozwolę sobie raz zapytać po raz kolejny.
Sytuacja jest o tyle niezręczna, że Pan prosił o telefon "w przyszłym tygodniu", który już dawno zrobił się przeszły :-(.

Posted

[quote name='lilk_a'][B]Lenko[/B] napisz nam coś o Samim....
[B]Ata[/B] dzwoniłaś ?[/QUOTE]

Jeszcze nie dzwoniłam...... A już się dość dobrze zapowiadało .... i znowu kicha.....

Jutro, lub pojutrze zadzwonię i dowiem się co u chłopaka:roll:

Posted

Dziewczyny mam remont ja i psy mamy dość, udało mi się jak na razie odzyskać kompa a raczej jego dostęp mam filmiki postaram się jutro w nocy wstawić, bardzo trudno jest znaleźć ekipę, która zgodzi się robić remont w takim miejscu chodzi o psiaki a ja co prawda nie robie nic ale muszę piłować aby mi przez przypadek nie pogryzły ekipy jak i nie nawiały to stres i dla nich i dla mnie. Będę dzwonić proszę podajcie mi jeszcze raz numer. Sami ma wsio w tyłku bez skrępowania łazi po kojcu zniszczył parę rzeczy ale jak dzieciak się nudzi, to tak jest, po uszy zakochany w Olce(młoda boksinka), mnie już uważa za swoją do innych ale też zauważyłam zależy do kogo z rezerwą. Natomiast chłopak bije rekordy popularności podobno śliczy jest i każdemu się podoba. Fajny dzieciak mnie niepokoi jednak jego szczekanie, podnosi głowę i ją przekrzywia to nie jest normalne.