kosu32 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 A ja uprzejmie donoszę że przelew na Samsunga poszedł - chyba w piątek ... Quote
ata Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 [quote name='kosu32']A ja uprzejmie donoszę że przelew na Samsunga poszedł - chyba w piątek ...[/QUOTE] Uprzejmie dziękujemy;) Quote
grzybkowa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ja tam nie moge sie doczekac az Sami zacznie sie z innymi psiakami poza boksem bawic ;) Quote
lena13 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Sami szczeka na mnie, wręcz bym powiedziała, iż jak ma dzień to mnie zaczepia. Chłopak pewny co raz bardziej, mniej się boi, więcej później a może jakiś filmik będzie, kręcony już nie z ukrycia. Quote
lilk_a Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='lena13']Sami szczeka na mnie, wręcz bym powiedziała, iż jak ma dzień to mnie zaczepia. Chłopak pewny co raz bardziej, mniej się boi, więcej później a może jakiś filmik będzie, kręcony już nie z ukrycia.[/QUOTE] to czekamy z niecierpliwością na więcej :):) Quote
jola_li Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Behawiorysta, który pomógl Marlejowi zgodził się na konsultacje - przekazałam Lenie kontakt. Teraz wyjeżdżam, ale bedę ściskać kciuki, żeby jego pomoc okazała się owocna. Quote
ata Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='jola_li']Behawiorysta, który pomógl Marlejowi zgodził się na konsultacje - przekazałam Lenie kontakt. Teraz wyjeżdżam, ale bedę ściskać kciuki, żeby jego pomoc okazała się owocna.[/QUOTE] Dzięki.... ;) Quote
Javena Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cioteczki,zajrzałam do Samiego i zauwazyłam,ze za czerwiec mam nie zapłacone. Bardzo przepraszam.widocznie przeoczyłam,bo mam zanotowane ,ze wpłacałam. Jeszcze poszukam blankietu.Jutro Samusiowi wyśle,jesli okaze sie ,że to moja gafa. Cieszę się,ze jest już lepiej z psiakiem i nieporozumienia odeszły w sina dal. Quote
Javena Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Znalazłam pokwitowanie z 7-go czerwca.Mam zapłacone ,a nie jest wpisane.Czy konto się zmieniło,czy nadal to samo? Quote
Javena Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Przepraszam,ja poprostu nie wpisałam nicku.Pozdrowienia dla Samsunga i jego wspaniałej opiekunki. Quote
ata Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='Javena']Przepraszam,ja poprostu nie wpisałam nicku.Pozdrowienia dla Samsunga i jego wspaniałej opiekunki.[/QUOTE] No właśnie jest wpłata tylko nie wiadomo od kogo ;) W naturze nic nie ginie ;) Quote
jola_li Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Lena, czy udało Ci się skontaktować z behawiorystą? Quote
jola_li Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='jola_li']Lena, czy udało Ci się skontaktować z behawiorystą?[/QUOTE] [COLOR=white]że tak siebie zacytuję.[/COLOR] Quote
anna10025 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ależ tu cisza u Samiego , Lenko jak się czuje chłopak? Quote
ata Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Widzę, że bez telefonu się nie obędzie...... Quote
jola_li Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='jola_li']Lena, czy udało Ci się skontaktować z behawiorystą?[/QUOTE] Pozwolę sobie raz zapytać po raz kolejny. Sytuacja jest o tyle niezręczna, że Pan prosił o telefon "w przyszłym tygodniu", który już dawno zrobił się przeszły :-(. Quote
lilk_a Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [B]Lenko[/B] napisz nam coś o Samim.... [B]Ata[/B] dzwoniłaś ? Quote
ata Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='lilk_a'][B]Lenko[/B] napisz nam coś o Samim.... [B]Ata[/B] dzwoniłaś ?[/QUOTE] Jeszcze nie dzwoniłam...... A już się dość dobrze zapowiadało .... i znowu kicha..... Jutro, lub pojutrze zadzwonię i dowiem się co u chłopaka:roll: Quote
lena13 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Dziewczyny mam remont ja i psy mamy dość, udało mi się jak na razie odzyskać kompa a raczej jego dostęp mam filmiki postaram się jutro w nocy wstawić, bardzo trudno jest znaleźć ekipę, która zgodzi się robić remont w takim miejscu chodzi o psiaki a ja co prawda nie robie nic ale muszę piłować aby mi przez przypadek nie pogryzły ekipy jak i nie nawiały to stres i dla nich i dla mnie. Będę dzwonić proszę podajcie mi jeszcze raz numer. Sami ma wsio w tyłku bez skrępowania łazi po kojcu zniszczył parę rzeczy ale jak dzieciak się nudzi, to tak jest, po uszy zakochany w Olce(młoda boksinka), mnie już uważa za swoją do innych ale też zauważyłam zależy do kogo z rezerwą. Natomiast chłopak bije rekordy popularności podobno śliczy jest i każdemu się podoba. Fajny dzieciak mnie niepokoi jednak jego szczekanie, podnosi głowę i ją przekrzywia to nie jest normalne. Quote
Recommended Posts