Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kamila_s']my mamy Aronka u lena 13:-)
to cudowna osoba1!!:-)
nie nazwalabym tego hotelikiem,gdyz kazdy piesek ma tam jak w domu...
Nasz Aronek jest u lenki juz dlugo...to dzieki jej ,jej oddaniu,wspanialej opiece...Aronek zyje .....
nie przegapcie takiej szansy!!!:-)[/QUOTE]
Az mi sie plakac zachcialo jak to przeczytalam...bo jak pomyslalam ze Opera i Samsung juz za kilka godzin tam beda..a tym ogromnym serduchu lenki ale juz nie "wirtualnie" tylko "live":):):)ech.....odbiera mowe....:p

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata,Sonia']No cioteczki,trzymajcie kciuki...Samsung i Opera jadą po nowe życie...[/QUOTE]
Co za nieodpowiedzialność!! zamiast wyspać się przed podrózą to na interneciku ciotka siedzi.:lmaa:
No tak i już na dzień dobry mamy pół godziny spóznienia :sadCyber::sadCyber::sadCyber:. Muszę troszkę poćwiczyć :jumpie::jumpie::jumpie:, wtedy czas szybciej leci :bigcool::bigcool::bigcool::modla::modla::modla: . Trochę muzyki też nie zaszkodzi :siara:. Wiem, wiem :stupid:

Posted

[quote name='UBOCZE']Simens, Samsung - dwa strachulce,
Trzęsły się raz w mrocznej budce
Gdy je chciała głaskać ręka
To najgorsza była męka.
Wnet ze strachu dygotały
Wytrzeszczały słodkie gały
Aż się szczęście uśmiechnęło
Simensika sobie wzięło
I już w domku jest szczęściarzem
Ale to nie koniec zdarzeń
Samsung został sam w swej budzie
Chcą mu pomóc dobrzy ludzie
I się złożyć na hotelik
Po pięć złotych - to niewiele
Dla kieszeni żadna kwota
Dla Samsunga pomoc złota!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175380-DoA-aduj-kartAE-na-DT-dla-SAMSUNGA-do-20-XII-2009-do-godz-24-00?p=13673704[/URL][/QUOTE]

Uwielbiam wiersze Ubocze!!!! [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/jupi2.gif[/IMG]

Posted

Dojechali, niestety nie mam dobrych wiadomości, Samsung jest strasznie przerażony, nie pozwolił się wyciągnąć z transportera, odpięliśmy górę, także spokojnie może z niego wyjść ale nie chce zapiera się łapką. Bardzo dużo pracy przed nami na razie jest w naszej jedynce, żeby go tam umieścić musiałam przenieść z tego pokoiku sunie, która do nas przyjechała wczoraj w podobnym stanie jednak dziś już mogłam do niej wejść złapać ją na ręce i spokojnie przekwaterować gdzie indziej. Chłopak ma do dyspozycji tapczan fotel dość duże pomieszczenie taki nasz apartament do socjalizacji boksi, gdzie sprawdzamy czy psiak załatwia się w pomieszczeniach domowych także to nie jest zwykły boks tylko taki pokoik urządzony w stylu mieszkania, u nas to tak właśnie wygląda. A on leży w tym transporterze we własnych wymiocinach i sika jak tylko zobaczy człowieka było nas czworo a on przerażony sikał na nasz widok. Mogłam jednak go poklaskać okazywał zainteresowanie i nawet nie próbował gryz, jednak popełniłam błąd techniczny przeszłam z drugiej strony i złapałam go za kark w celu wyciągnięcia go z transportera, odwrócił się by pokazać mi jakie śliczne ma ząbki, zostawiliśmy go niech ochłonie po zmianie sytuacji dam mu czas do rana na wyciszenie od jutra jednak zabieram się ostro za tą kupkę nieszczęścia trzeba pokonać ten strach.

Posted

[quote name='lena13']Dojechali, niestety nie mam dobrych wiadomości, Samsung jest strasznie przerażony, nie pozwolił się wyciągnąć z transportera, odpięliśmy górę, także spokojnie może z niego wyjść ale nie chce zapiera się łapką. Bardzo dużo pracy przed nami na razie jest w naszej jedynce, żeby go tam umieścić musiałam przenieść z tego pokoiku sunie, która do nas przyjechała wczoraj w podobnym stanie jednak dziś już mogłam do niej wejść złapać ją na ręce i spokojnie przekwaterować gdzie indziej. Chłopak ma do dyspozycji tapczan fotel dość duże pomieszczenie taki nasz apartament do socjalizacji boksi, gdzie sprawdzamy czy psiak załatwia się w pomieszczeniach domowych także to nie jest zwykły boks tylko taki pokoik urządzony w stylu mieszkania, u nas to tak właśnie wygląda. A on leży w tym transporterze we własnych wymiocinach i sika jak tylko zobaczy człowieka było nas czworo a on przerażony sikał na nasz widok. [/QUOTE]

Jej, biedactwo!!! Ale naprawdę jestem dobrej myśli, bo na dogo głośno, że ze zwierzakami, które wydobywasz ze strachu czynisz cuda... :happy1:

Posted

Moj BOże...jakież to biedactwo...:(...co musialo go spotkac w zyciu, ze tak strasznie sie boi???JAk ja sie ciesze, ze jest juz u Ciebie lenka...teraz juz tylko bedzie lepiej...powoli..na pewno powoli..ale lepiej....jak to dobrze, ze zechcialas go wziac do siebie....dziekuję:)

Posted

biedny , biedny psiak :( jak to dobrze że go wypatrzyłyście w tym schronisku , jak to dobrze .....

co musiał przeżyć że aż tak strasznie się boi :(

wierzę że wszystko będzie dobrze ....musi być przecież .....

Lenko w Tobie tylko nadzieja .....

Posted

Czy wiadomo, odkąd Samsung był w schronisku i skąd się tam wziął?

Kiedy tylko będzie można, dobrze byłoby wrzucić jakieś fotki Samsunga przydatne do wszelkich akcji na jego rzecz, bo przecież podstawą musi być bezpieczeństwo deklaracyjne.........

Ale oczywiście dopiero wtedy, gdy już w miarę oswoi się z nowym miejscem... Bidulek.........

Posted

zapisuję sobie Samsunga ;) śliczny jest ... ale widziałam z jakim przerażeniem w tym transporterku leżał jak wsadzaliśmy Operę ... Myśl że on w ogóle mógł człowieka nie widzieć ... może boi się nieznanego ? U mnie w schronisku swego czasu była banda wyłapywana ze śmietniska ... żywiły się tym co ludzie wyrzucili , człowieka na oczy nie widziały , jak trafiły do boksu to równie przerażone jak Samsung ....

Posted

[size=4][color=red][b]uwaga uwaga!!!!!!!!
Potrzebny transport na trasie oborniki wlkp- warszawa(okolice)!!!!!!!!na sobote najpoźniej na niedziele!!!!!!sprawa pilna!!!!!!!!!!!!!!!!!!prosimy osoby ktore moga pomoc o pilny kontakt na pw!!!!nie mamy czasu...[/b][/color][/size]

Posted

Samsung nie zmienił pozycji wciąż leży w spodzie transportera mam nadzieję, że w nocy mu się znudzi i wyjdzie, jak nie jutro siłą zostanie do tego zmuszony, nie pozwolę na to, żeby psiak leżał we własnych odchodach to będzie kawal ciężkiej pracy by za chwil kilka napisać że było warto....
Jestem w trakcie pisania książki Bo dla nich warto...być może nigdy jej nie wydam, być może będzie pisana tylko do szuflady jednak opisuje ona moją prace każdy rozdział poświęcony jest innemu mojemu podopiecznemu, jak już będę na emeryturze będę mogła powspominać.

Posted

Lena! Obiecaj że jeśli nawet nie wydasz tej książki to zrobisz ksero i rozprowadzisz na dogomanii :) Przynajmniej zrób bazarek !!! Ja już nie mogę się doczekać!!!!!!!!!

Posted

[quote name='magdola']Lena! Obiecaj że jeśli nawet nie wydasz tej książki to zrobisz ksero i rozprowadzisz na dogomanii :) Przynajmniej zrób bazarek !!! Ja już nie mogę się doczekać!!!!!!!!![/QUOTE]
OOOOOO>.tak tak jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!My to musimy miec!!!!

Posted

Ja przed chwilą dojechałam. Agata właśnie przekazuje w Gnieżnie haszczaka, który jedzie dalej do swojego domku.
Teraz juz padam i idę spać, a Agacie, życzę szerokiej drogi i oby miała oczy szeroko otwarte :look3:

[B]Dziękuję wszystkim za pomoc w ratowaniu tych biednych psiaczków[/B]:Rose::Rose:
[B]W imieniu Samsunga proszę o więcej [/B]:cool3:

Dzisiaj w nocy otrzymałam cudowną wiadomość. Okazuje się, że Siemens to kochany piesek, który wychodzi juz na dwór na smyczy. Niedługo powinnam dostać zdjęcia:loveu:

Zyczę wszystkim dobrej nocki:hand:

Posted

Dziewczyny były super strasznie się cieszę, że mogłam Was poznać, celowo nie pisałam o tym cudzie co tu był, bo nie wiedziałam czy mi wolno ale teraz już chyba mogę, dojechał do nas superaśny szczeniak Haski bombowa suńka, maleńka fantastyczna też ze schronu ale taka ufna siedziała głównie na rękach była niemiłosiernie wycałowana.

Posted

Nie wiem, czy dobrze liczę, ale chyba razem z bazarkiem deklaracyjnym jest już 200 złotych miesięcznych deklaracji

Brakuje więc na Samsunga - 150 złotych...
Czy są jeszcze chętni do udziału w pięciozłotowym Samsungowym bazarku?

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175380-DoA-aduj-kartAE-na-DT-dla-SAMSUNGA-do-11-01-2010-do-godz-24-00?p=13670301[/URL]

Posted

[quote name='ata']Ja przed chwilą dojechałam. Agata właśnie przekazuje w Gnieżnie haszczaka, który jedzie dalej do swojego domku.
Teraz juz padam i idę spać, a Agacie, życzę szerokiej drogi i oby miała oczy szeroko otwarte :look3:

[B]Dziękuję wszystkim za pomoc w ratowaniu tych biednych psiaczków[/B]:Rose::Rose:
[B]W imieniu Samsunga proszę o więcej [/B]:cool3:

Dzisiaj w nocy otrzymałam cudowną wiadomość. Okazuje się, że Siemens to kochany piesek, który wychodzi juz na dwór na smyczy. Niedługo powinnam dostać zdjęcia:loveu:

Zyczę wszystkim dobrej nocki:hand:[/QUOTE]

Wspaniałe wieści o Simensiku!!! A fotki będą czymś, co krzepi: schroniskowy bojusek z budy zmieniający się w domowego, kochanego psiaka. Oj, żeby tak udało się nam z Samsungiem.....