Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej to tragedia:( ja własnie dzisiaj myslałam o naszej rodzinie i miałam nadzieję że powódź tak bardzo do niech nie doszła, a jednak:( ja na pewno cos wpłacę w najbliższym czasie. Biafra a jak u Ciebie bo słyszałam że w okolicach Krakowa też nie jest wesoło?

Posted

[quote name='tula']Ojej to tragedia:( ja własnie dzisiaj myslałam o naszej rodzinie i miałam nadzieję że powódź tak bardzo do niech nie doszła, a jednak:( ja na pewno cos wpłacę w najbliższym czasie. Biafra a jak u Ciebie bo słyszałam że w okolicach Krakowa też nie jest wesoło?[/QUOTE]

Tak, u mnie też masakra, ale jeszcze straż nie musi mnie wyciągać przez okno ;)
W domu mam sucho tylko piwnice zalane bo woda już nie ma gdzie odpływać i droga się zarwała.
Ja jestem w połowie góry, zagraża mi tylko rwący strumień, który płynie drogą ze szczytu .

[quote name='Asior']Jestem i ja
Tragedia z tymi powodziami :(
Izus , nie działa link do kroniki :([/QUOTE]

rano link mi działał a teraz już nie działa strona kroniki :shake:
Mam nadzieję, że telewizja jeszcze nie pływa :roll:

Posted

Osz.... Skrzyszów blisko nas , narazie u mnie nie pada w Mielcu, mam nadzieję, że u Nich też przestanie :( :( Ropczyce zalane, a dopiero mieli zalane ile, pół roku temu :( :( ledwo co się podnieśli z jednego ....... ehhh....

Posted

Póki co, nam chyba pozostaje jedynie myslec o nich ciepło i trzymac kciuki, by udało im się wytrwac kilka dni. Widziałam, że sporo ewakuacji już przeprowadzono. Oby naszej rodzinie nie była potrzebna!!!

Posted

[quote name='elmira']Ale, jak to mówili Krakuski? Słuchajcie, to ja mam 2 miejsc dla KRA kersów:)Potok u mnie szumi:)[/QUOTE]

EEEEEEE, oni tak nie mówili, a ja z Warszawy jestem wredna:)

Posted

[quote name='Szarotka']Hm mam jakies kiepskie poczucie humoru dzisiaj...........[/QUOTE]

To nie jest humor z mojej strony. Jedynie obawa o zwierzęta z Krakowa. Ja się nie obrażam, kiedy ktoś nazywa mnie Krawatem, albo mówi że jestem z Warszafffki.

Zaoferowałam, że gdyby była taka konieczność, mam dwa miejsca dla psiaków z Krakowa. Wiem, że jestem daleko, ale jeśli dojdzie do najgorszego, to Kraków nie pozbiera się długo. Może i moja pomoc się przyda. Oczywiście, jako tymczas.