Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

Posted

klauzunka obecna !
Salma

to ma być do kojca do psa, więc jeśli chodzi o Bosta to ja zwalniam miejsce dla suki, bo i tamten psiak raczej woli suki...jeśli się mylę to Bost, jeśli nie Salma - to moje ostateczne zdanie.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klauza, a jak salma pojdzie na dt? to mamy miejsce i ktora wtedy?

kizi, tak, o tej pisalam. jest ze 2 mce i siedzi na dole, zaraz z brzegu. ma wiec szanse na ds ze schronu.

a to ekipa mlodzikow szczekaczy

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='Klauzunka']trzeci z prawej ![/QUOTE]

eee co????
nie robmy se jaj. decyzje trzeba podjac dzis. 2 dni temu prosilam dt o 2 dni na zastanowienie. dzis jestesmy wszystkie, nawet marta wrocila :)

wybieramy jak widze nr 1 Salme
jak ona idzie na ine dt, to nr 2 ?????

kizi, to ktory to wreszcie malpiszon? tu piszesz co innego, w 1 poscie co innego.

edytuje wlasnie ksieciunia i dodaje fot.
kizi, a po co Ty to drugi raz robisz? przecez widzisz, ja mam nowe foty ,edytuje i doklejam, jak Ty teraz kopiujesz, to te nowe Ci uciekna

Posted

dobra, dobra. to juz wiemy. wciaz to piszesz jasno i wyraznie :)

dla mnie tylko niejasne, co sobie postanowila kizi. na kogo glosuje....

a mi imageschack padl i dzis fot wiecej nie dodam juz chyba. dogo tez cs muli.

Posted

ja nie wiem serio.
Rubenowa jest za zwykla i moze domu szybko nei znaleźć, Salmę moze uda sie na jkas fundacje -pisalam na jej watku- a Aprilce nie wierze jakos.
Cos tam jeszcze Kora jest?

Posted

ta czarna podpalana norka i jej klon nowiutki. i elka. reszta to staruszki. lub takie, jak kreska i bez dt pojda. a dt daleko i transport drogi.
aprilka wrocila z adopcji, przyczyny nie znamy, na dt moze ją poznamy, a moze ona nie istnieje.

najlepiej pasuje aprilka, bo swoje odsiedziala, mloda jest i nietypowa ciut z wygladu, ma takie wielkie uszy i jedno nadgryzione. ma szanse.

albo tak. jak Norka na ds nie pojdzie to moze Norka? tylko to sie wyjasni dopiero po sobocie, a jakby co na sobote mam transport z baksio, za kase oczywiscie.

Posted

cos mi sie zatwierdzanie wiadomosci zawiesza... kizi masz maila.

Salma jedzie w sob do dt u Ati :) Satrine bede prosic o transport ciut za wroclaw. moze jechac przy okazji ten pies do kasilar. ja w nocy myslalam jednak o mirku :( to co? ktory wreszcie?

Posted

[quote name='Klauzunka']kizi albo Salma albo Aprilka ....
raczej suka, a jak suka i nie znajdzie domu do 1 kwietnia to hotel....[/QUOTE]

byłam dawniej na wątku Aprilki, ale gdzieś go zagubiłam
wydawało mi się że szła do ds dawno już???

Posted

[quote name='Nikaragua']byłam dawniej na wątku Aprilki, ale gdzieś go zagubiłam
wydawało mi się że szła do ds dawno już???[/QUOTE]

tak, adopcja schroniskowa. no i sunia wrocila ze 2 mce temu. z ulicy. dom ja wywalil na pewno :(