Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jedyneczka, nasza balbinka wyrusza jutro ze schronu w drodze po nowe życie bez krat :)

dwójeczką nikt si ę dotąd nie zaczął zajmować :( czas to zmienić

trójeczka ma też swój wątek, młodzik, co on robi u staruszków?

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dwójeczka to dziewczynka, gruba belcia, podejrzewam, że w ciązy. mam foteczki w miarę wreszci.ale nic o wieku i ile w schronie :( ale ponoć bardzo miła, wg praciwnika

• 2 weeks later...
Posted

kizi popraw 1 post. Bunia w hotelu.
Barneya stąd usuń, bo on nie jest staruszek żadne
nr 2 to suka bardzo gruba, możliwe, że szczenna. zaczęła z budy wychodzic i obzczekiwac obcych, może przez to, że opustoszało w jej kojcu? są teraz chyba tylko we 2 tam. mam jej fotki normalne. i buni fotki normalne, ładne
może kudłączkę tu doddamy? stara i wycofuje się

Posted

ale na wątku ślicznot masz wrzucone też psy, któe mają swoje osobiste wątki, więc czemu tutaj nie robić tak samo??

wrzuć kudłączkę i daj linka do jej wątku
Dodaj z 1-2 fotki kremowej suki starej, Barneya usuń, bo on żaden wycofany. A chyba jest i na ślicznotach i tutaj. po co dublować, zaśmiecać?

Posted

hop dziaduszki. kizi proszę uporządkuj, jak czas znajdziesz
i może łapka dodac jako staruszka? z linkiem jego wątku
jak mają być i starsze i wycofane w jednym ujęte, dla usystematyzowania

Posted

wiesz co z tym watkiem to trzeba zrobic porządek bo on teraz jest ani taki ani taki. Tzreba by staruszki poogłaszać tu osobno, nie na watku slicznot. Na poczatku on mial sens (ten watek) ale teraz jest troche namieszany.
Ja bym tu dałą te staruszki i te wycofane co z budy nei chcą wychodzic i dzikuski np. Dianę.

Tylko musimy sie jakies staruszki posprawdzac dobrze bo przeciez mało ich mamy.

Posted

Ale Diana jest najpiękniejszą ślicznotą, jak dla mnie :) Więc ciężko ją dodać albo tu, albo tu...
Ja nie wiem, jak się tu kierować...
Staruszki- to od ilu lat lecimy?
Trzeba w schronie uzgodnić wszystko, poprosimy żeby sami nam podali najstarsze psy, poszukali ich wieku w papierach i sami nam wybrali.

Posted

no to nie weim co zrobic. Psy stad maja watki swoje osobno, odeslanie do nich sa na slicznotach. nie ma sensu tego dublowac.
A te psy co sa na 1 str ale nei maja watkow to i tak na razie nic o nich nie wiemy wiec nie ma im sensu osobnych watkow zakladac znow.

NA tym watku jestesmy tylko ty i ja i proponuje go zmaknac bo tu nic nowego, co juz nie byłoby napisane nie ma.