kora78 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 jedyneczka, nasza balbinka wyrusza jutro ze schronu w drodze po nowe życie bez krat :) dwójeczką nikt si ę dotąd nie zaczął zajmować :( czas to zmienić trójeczka ma też swój wątek, młodzik, co on robi u staruszków? Quote
kizimizi Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 o dwojeczce za malo wiemy a Barney ma swoj watek -on byl tu dodany bo jest smutny bardzo. Jego watek caly czas zyje, na bierzaco sa ogłoszenia ale jak do tej pory cisza Quote
kora78 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 dwójeczka to dziewczynka, gruba belcia, podejrzewam, że w ciązy. mam foteczki w miarę wreszci.ale nic o wieku i ile w schronie :( ale ponoć bardzo miła, wg praciwnika Quote
kora78 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 kizi popraw 1 post. Bunia w hotelu. Barneya stąd usuń, bo on nie jest staruszek żadne nr 2 to suka bardzo gruba, możliwe, że szczenna. zaczęła z budy wychodzic i obzczekiwac obcych, może przez to, że opustoszało w jej kojcu? są teraz chyba tylko we 2 tam. mam jej fotki normalne. i buni fotki normalne, ładne może kudłączkę tu doddamy? stara i wycofuje się Quote
kizimizi Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ale to nie jest wątek tylko staruszków ale tych wycofanych też. A Buniaczka usunę już. Kudłasie ma swoj wątek wiec neich tam zostanie. Quote
kora78 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ale na wątku ślicznot masz wrzucone też psy, któe mają swoje osobiste wątki, więc czemu tutaj nie robić tak samo?? wrzuć kudłączkę i daj linka do jej wątku Dodaj z 1-2 fotki kremowej suki starej, Barneya usuń, bo on żaden wycofany. A chyba jest i na ślicznotach i tutaj. po co dublować, zaśmiecać? Quote
kora78 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 hop dziaduszki. kizi proszę uporządkuj, jak czas znajdziesz i może łapka dodac jako staruszka? z linkiem jego wątku jak mają być i starsze i wycofane w jednym ujęte, dla usystematyzowania Quote
kizimizi Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 wiesz co z tym watkiem to trzeba zrobic porządek bo on teraz jest ani taki ani taki. Tzreba by staruszki poogłaszać tu osobno, nie na watku slicznot. Na poczatku on mial sens (ten watek) ale teraz jest troche namieszany. Ja bym tu dałą te staruszki i te wycofane co z budy nei chcą wychodzic i dzikuski np. Dianę. Tylko musimy sie jakies staruszki posprawdzac dobrze bo przeciez mało ich mamy. Quote
kora78 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale Diana jest najpiękniejszą ślicznotą, jak dla mnie :) Więc ciężko ją dodać albo tu, albo tu... Ja nie wiem, jak się tu kierować... Staruszki- to od ilu lat lecimy? Trzeba w schronie uzgodnić wszystko, poprosimy żeby sami nam podali najstarsze psy, poszukali ich wieku w papierach i sami nam wybrali. Quote
kizimizi Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 tez nie wiem. ten watek moze zamnkac najlepiej a wszystkie psiaki na slicznotyu poprzenosic? Popatrz ze tylko my tu siedzimy Quote
kora78 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 to wtedy wątek ślicznot nazwac inaczej. bo będą tam wrtedy wszystjie nasze psy. a na wątek zbiorowy typowo dla naszego sch nie mamy zgody Quote
kizimizi Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 no to nie weim co zrobic. Psy stad maja watki swoje osobno, odeslanie do nich sa na slicznotach. nie ma sensu tego dublowac. A te psy co sa na 1 str ale nei maja watkow to i tak na razie nic o nich nie wiemy wiec nie ma im sensu osobnych watkow zakladac znow. NA tym watku jestesmy tylko ty i ja i proponuje go zmaknac bo tu nic nowego, co juz nie byłoby napisane nie ma. Quote
kora78 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 moze nie zamykajmy, a siedzmy cicho. jeszcze sie przyda kiedys moze. sie wezmiemy za niego pomyslimy w 4 oczy,co robic Quote
Recommended Posts