Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NA watku "staruszkow i chorych" został Barney ( ma już osobny wątek), babinka oraz biszkoptowy smutasek (raczej nie taki stary).

Dziewczyny kojarzycie kto zajmuje sie wlasnie takimi staruszkami?

Posted

W imieniu Siekowej dziękuję za podesłanie wątku. Na Siwej Mordce jest sporo osób, na pewno więcej razem zdziałamy :) Siekowa na pewno tu zajrzy, ale do bodajże 22 jest w pracy. Zapraszamy do nas, może macie jakieś pomysły na poprawienie losu schroniskowych staruszków?

Posted

podpisuje sie pod tym samym nasza balbina jest straszna bidulka
otwieram sklep zoologiczny z kącikiem adopcyjnym więc również poproszę o ogłoszenia naszych psów ( takie zrobione) może uda mi się je gdzieś wydrukować i rozwiesić u mnie w sklepie

Posted

Dziewczyny mam prośbę - czy będzie któraś z Was miała możliwość zrobić Balbince przynajmniej jedno zdjęcie na którym dobrze ją widać? To by bardzo pomogło przy ogłoszeniach, bo jak jej nie widać to ciężko ogłaszać. Dajcie znać. Byłoby bardzo fajnie jakby się udało :)

Posted

Niestety ale nie liczę na lepsze zdjęcia. Pies w ogóle nie chce wyjść z budy jak sie go woła a do krat już na bank nie podejdzie bo inne psy odganiają.
O spacerze nie ma mowy wogóle.
Hmm dupa zbita:(

Posted

Jestem już. :( Czy bierzecie pod uwagę wyciągnięcie Babinki do płatnego tymczasu jeśli uda się uzbierać na dogo deklaracje?
Dobre zdjęcia do ogłoszeń to podstawa, bez tego ciężko będzie znaleźć jej dom.

Posted

Ja chciałabym ja wyciagnać i płatny tymczas też jest brany pod uwage.
Ttylko powiedz mi czy jest realna szansa, ze taka psia staruszka znajdzie dom?My mamy ponad 8 wątków psiaków, którym chcemy pomóc i niemal wszystkie sa w schronie beż możliwości nawet zabrania ich na spacery. Kazdemy platnego tymczasu nei zalatwimy. Czy babinka ma szanse na dom?

Posted

Kurcze, teraz tak mysle, ze nawet z ogłoszeniami dla babci bedzie problem bo o niej nikt nic nie wiem. Tylko tyle, że długo jest w schronie i ze zle to znosi. jest chuda bardzo i sie trzesie non stop. Nawet nie wiemy jak pies bedzie sie zachowywał przy ludziach:(
Ogloszenia bez tymczasu to chyba bez sensu sa.

Posted

mamy miejsce w hotelu, któe zostało nam po innym psie. 350zł miesiąc, 100km od nas. jeśli jeszcze wolne jest...

jeśli się znajdą deklaracje, to możemy brać. ale my od siebie mało kasy może dać, bo jak wspomniano, mamy ich tu kilka...
ogłoszenia na kontakt do kizimizi, juz podwałam wcześniej lub są w innych jej wątkach

Posted

W takim razie trzeba sie w koncu określić, zeby coś zdzialać.

Siekowa ty jestes jak najbardziej w temacie, wypowiedz sie jak wygladaja adopcje starszych psow, czy sa szanse, jak dlugo to trwa itp.

Wtedy trzeba zdecydowac czy wyciagamy babinke cz poswiecamy kase i czas na innego psiaka (niestety jest ich ponad 8 do zabrania). Wiem, że to okrutnie brzmi ale za mało jest nam w tym miescie i za mało na watku zeby kazdemu pomoc. Trzeba rozsadnie wybrac.

Posted

Siekowa będzie dopiero w nocy, bo jest w pracy, ale ja też obserwuję postępy adopcji ze strony Siekowej i przede wszystkim profilu adopcyjnego starszych psów i muszę powiedzieć, że są efekty, sporo starszych psiaków znalazło już domki :-) Ale to Siekowa Wam więcej napisze, bo jest bardziej w temacie.

Posted

Ja coś napiszę ale szczerze przyznaje, ze bardzo mało o niej wiem.

Moze do jutra poczekamy bo suńka z naszego schroniska ma jutro adopcję i będę tam to pogadam z Paniami ze schronu, zeby pozwoliły jeszcze zdjecia porobić no i popytam o Babinkę też. Chyab dzień różnicy nie zrobi?

OK?