Kejciu Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Biała z kontaktem na panią Jolę ogłoszona jest info że w hoteliku ale nie było numeru więc podaję pani Joli :) Biała ma ok. 7-8 lat, waga ok 12 kg, sierść kremowa krótka. Aktualnie przebywa w hoteliku. Quote
Kejciu Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 KIKA z kontaktem na panią Jolę ogłoszona Kika mieszkała przy drodze w Urlach. Czekała w miejscu, gdzie ją zostawiono. Sunia jest pieskiem średniej wielkości. Ma około 2lata. Jest bardzo grzeczna, posłuszna i bardzo czysta. Lubi koty, dzieci i inne psy. Jest wysterylizowana. W domku tymczasowym czeka na nowy dom. Quote
Kejciu Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 TORA vel LUNA ogłoszona Tora vel Luna ur. 2011r, błąkała się w okolicy torów. Jest bardzo smutna i lękliwa. To pies jednego pana, wymaga spokoju i stabilizacji. Quote
Kejciu Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 LENA ogłoszona Sunia Lena została znaleziona w lesie z 9-cioma szczeniakami. Sunia jest średniej wielkości, bardzo przyjazna, umaszczenie rude z białymi łatami, z nieco dłuższą sierścią. Czeka na nowy dom. Quote
Kejciu Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 RUDASKA ogłoszona Rudaska, to wbrew pozorom, młoda sunia urodzona w 2013roku. Niestety, nie jest zbyt piękna i pewnie dlatego były właściciel tak łatwo się jej pozbył.. Niestety, dla wielu wygląd jest najważniejszy, a przecież Rudaska ma wspaniały charakter! To prawdziwie oddana, wierna sunia gotowa „pójść w ogień” za ukochanym człowiekiem. Szukasz prawdziwego przyjaciela, pocieszyciela i towarzysza radości – przyjedź do nas, poznaj Rudaskę! Sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona i zdrowa. Bardzo brakuje jej kochającego człowieka. Quote
EVA2406 Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Jak sie czuje jola, strasznie Jej współczuję ;( Jola bardzo źle się czuje. Wczoraj miała jakby objawy wstrząsnienia mózgu. Była ponownie w szpitalu. Pomaga tylko córka, która miała do wczoraj urlop. Quote
malagos Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 O matko.... Prawdziwe nieszczęście, żeby tylko Jola szybciutko doszła do zdrówka........ Quote
paros Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Ja miałam jakieś dziwne zapytanie o Aprilkę...w stylu przywieźcie mi ją mój numer.... dam jej dom na stałe To rzeczywiście dziwne zapytanie, bo jeżeli ktos jest zainteresowany to powinien sam przyjechać a przynajmniej skontaktować się porozmawiać co i jak ...... nie mam zaufania do takiego domu. Kejciu, może mogłabyś ogłosić też znajdkowe kociny Kto opiekuje się znajdkowymi zwierzętami, gdy Jola leży z połamanymi żebrami? Córka p.Joli wzięła tydzień urlopu ale wczoraj p. Jola zaczęła gorzej czuć się (zawroty głowy, wymioty...). :( Quote
zachary Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 To bardzo niedobrze...Czyli coś jeszcze się ujawniło, poza połamanymi żebrami....Domyślam się, jak musi Jola przeżywać tę sytuację...Bezsilność jest straszna!... Quote
Kejciu Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Bosska ogłoszona Przemiła koteczka Boska czeka na nowy dom. Kotka jest bardzo proludzka, miziasta. Quote
Kejciu Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Melisa ogłoszona Melisa, kotka czarno biała jest po sterylce Quote
Kejciu Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Muszka ogłoszona Kotka Muszka, młoda po sterylce. Quote
Kejciu Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Morus ogłoszony Młody kocur Morus po kastracji, bury. Quote
Kejciu Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Mrucia ogloszona Kotka Mrucia, młoda po sterylce. Czeka na dom w Fundacji Znajdki Quote
Kejciu Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Basza ogłoszony Biedny, chory i połamany kot Basza Biegające po ulicach koty wolnożyjące narażone są na wiele przykrych zdarzeń. Takim biedakiem jest kot Basza znaleziony na ulicy na Pradze najprawdopodobniej po wypadku. Kot ma połamaną miednicę, na szczęście bez rozległych przemieszczeń oraz chore oczy. Był już u lekarza w sprawie złamania, jutro obejrzy go okulista. Musimy go wyleczyć i dać mu szansę na lepsze życie. Quote
malagos Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Nasz Borys też był kotem wolnożyjacym w Krakowie, a jak się ślicznie odnalazł w domu, królewicz jeden :) Quote
EVA2406 Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Borys, to super kot :). Jak on żyję Gosiu, bo już dawno go nie widziałam. Kasiu, jak możesz to zrób jeszcze ogłoszenia Łatce. To cudna, bardzo miziasta, ogromnie proludzka koteczka, która już bardzo długo czeka na swój domek. Quote
malagos Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 I jak tam sytuacja w Znajdkach? Któreś zwierzątko znalazło może domek? Jak Jola? Quote
Kejciu Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Borys, to super kot :). Jak on żyję Gosiu, bo już dawno go nie widziałam. Kasiu, jak możesz to zrób jeszcze ogłoszenia Łatce. To cudna, bardzo miziasta, ogromnie proludzka koteczka, która już bardzo długo czeka na swój domek. Ewcia biorę po kolei tak jak są na stronce znajdkowej - ogłoszone wszystkie szczeniaki - suczki prawie wszystkie i na prośbę Paros zaczęłam koty :) więc powolutku a postaram się wszystkie ogłosić wg. znanego mi klucza :D Quote
paros Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 I jak tam sytuacja w Znajdkach? Któreś zwierzątko znalazło może domek? Jak Jola? Pani Jola czuje się niedobrze. Do nowego domu pojechał szczeniaczek K5. Quote
Kejciu Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Mamba2 ogłoszona czarna kotka, przebywa w przytulisku Quote
Kejciu Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ogłoszone Dwa czarne kocurki, nie wykastrowane, mają ok. 8-9 miesięcy (ur. ok. czerwiec 2014r). Oba są bardzo przyjazne, uwielbiają się przytulać i leżeć na kolanach, nie ma z nimi żadnych problemów podczas podawania leków , dadzą przy sobie zrobić wszystko. Akceptują inne zwierzęta i ludz,i chociaż przy pierwszym spotkaniu wyjawiają nieufność i boją się, ale później już jest ok. Quote
zachary Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Paros, jak się czuje pani Jola po 5 dniach od ostatniej informacji o niej? Quote
Aleksa. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ja wczoraj byłam w znajdkach. Panią Jole nadal boli, jest niedobrze. Nie je praktycznie i nie pije, bo po tym ma wymioty Quote
zachary Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 O rety!!! Odwodni się, straci siły...rzeczywiście niedobrze...Czy ona została porządnie zdiagnozowana? Tzn, czy wszystko jest pod kontrolą?.... Quote
Recommended Posts