UlaFeta Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) [quote name='jolam']Animonda Carny jest dla kotów[/QUOTE] Jola mi podala nazwe CARNO poj 800gram.CARNO nie CARNY. Znalazlam w zooplusie Animoda GranCarno pakiet 6/800gram.To pewnie ta. Tansza niz na allegro:lol: Edited January 7, 2014 by UlaFeta literowka Quote
Aleksa. Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='UlaFeta']Jola mi podala nazwe CARNO poj 800gram.CARNO nie CARNY. Znalazlam w zooplusie Animoda GranCarno pakiet 6/800gram.To pewnie ta. Tansza niz na allegro:lol:[/QUOTE] A mi pani jola jeszcze literowała że Carny :D Quote
jolam Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='UlaFeta']Jola mi podala nazwe CARNO poj 800gram.CARNO nie CARNY. Znalazlam w zooplusie Animoda GranCarno pakiet 6/800gram.To pewnie ta. Tansza niz na allegro:lol:[/QUOTE] Ok, jutro zamówię. Jutro dajcie mi na pw adres do wysyłki. Quote
jolam Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Aleksandra95']A mi pani jola jeszcze literowała że Carny :D[/QUOTE] Może przez pomyłkę wzięła puszkę dla kociaka ;-) Dobrze że wiemy o jakie puszki chodzi :-) Quote
jolam Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Jeśli ktoś z Was mieszka blisko p. Joli i chce mu się tachać puszki to mogę też wysłać na ten adres. Mi to obojętnie. Quote
Aleksa. Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Właśnie dzwoniła Pani Jola z przykra wiadomością :( Gapcia odeszła za TM :( Quote
UlaFeta Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Aleksandra95']A mi pani jola jeszcze literowała że Carny :D[/QUOTE] Nie ma takiej dla psow:mad:Wlasnie rozmawiam z Jola.Juz nie,:diabloti: cos przerwalo Quote
UlaFeta Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='jolam']Jeśli ktoś z Was mieszka blisko p. Joli i chce mu się tachać puszki to mogę też wysłać na ten adres. Mi to obojętnie.[/QUOTE] Jola mozesz przyslac do mnie.Jak bys mogla zamowic w zooplusie,to powiedz,ze dla Fundacji Znajdki.Mamy tam troche znizki i czym wiecej sie zamowi to mozna negocjowac.Napisze Ci pv. Quote
jolam Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='UlaFeta']Jola mozesz przyslac do mnie.Jak bys mogla zamowic w zooplusie,to powiedz,ze dla Fundacji Znajdki.Mamy tam troche znizki i czym wiecej sie zamowi to mozna negocjowac.Napisze Ci pv.[/QUOTE] Ok, powiem w zooplusie że dla Znajdek, zobaczymy co powiedzą ;-) Quote
EVA2406 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Gapcia [*] Ula, jak coś to może być wysyłka również do mnie, bo Jola u mnie często bywa i prawie codziennie obok przejeżdża. Quote
UlaFeta Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='EVA2406']Gapcia [*] Ula, jak coś to może być wysyłka również do mnie, bo Jola u mnie często bywa i prawie codziennie obok przejeżdża.[/QUOTE] Juz zalatwione:multi: Quote
zoja. Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 oj, Gapcia, Gapcia.. A pamiętam czas kiedy się jej bałam, bo patrzyła na mnie jak na kotleta.. :(( Jedno jest pewne; Gapcia miała ciekawe życie. A znalazł się ktoś skory do przyjęcia fantów od bea i obsługi bazarku? (który ja moge przygotować z prześłanych mi zdjęć i cen) ?????? Nie cchę pokazywac palcem, ale .. Ula, Serce Ty Moje, może przyjmiesz zlecenie? ;) Quote
bea100 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='bric-a-brac']Bea, napisz mi proszę na PW jakie to fanty. Z braku czasu muszę być wybredna:oops:... i jeśli miałabym się podjąć przechwycenia i zbazarkowania, muszę ocenić czy podołam ;)[/QUOTE] Właśnie poszedł pw :) Quote
bric-a-brac Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 O Gapci mi wczoraj Paulina powiedziała przez tel.... :( Co do fantów od bea100, myślę, że dam radę, odpisałam PW. Zoja, najwyżej wykorzystam Cię do podrzucania ;) Quote
bea100 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Dzięki bric-a-brac , dzisiaj paczka wyjdzie z Warszawy priorytetem :) Quote
zoja. Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='bric-a-brac'] Co do fantów od bea100, myślę, że dam radę, odpisałam PW. Zoja, najwyżej wykorzystam Cię do podrzucania ;)[/QUOTE] Super :) Z radością :) Quote
paula82 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 :candle: śpij Gapciu spokojnie. Zrobiłam ogłoszenia na tablicy i gumtree dla Coli, Władka, Radka, Tosi, Lolka, Amidali i Ashoki. Szczeniaki Fredek i Edek z tego co wiem pojechali do DS. Quote
bea100 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Bric-a-brac: poszło, trochę ciężkie więc jakby co weź silnego do odebrania na poczcie- no i koniecznie proszę daj znać czy dotarło w całości :) Quote
jolam Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 chyba lepiej jak wpłacę pieniądze na te puszki dla Astro a osoba która zajmuje się zakupem karmy załatwi to w zooplusie :-) podajcie mi proszę nr konta Quote
Aleksa. Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='jolam']chyba lepiej jak wpłacę pieniądze na te puszki dla Astro a osoba która zajmuje się zakupem karmy załatwi to w zooplusie :-) podajcie mi proszę nr konta[/QUOTE] Ja nie wiem o co chodzi z tymi puszkami, bo p. Jola jest przekonana, że tam było carny..to co jadł karme dla kotów ? :shake: niemożliwe.:shake: Quote
jolam Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Aleksandra95']Ja nie wiem o co chodzi z tymi puszkami, bo p. Jola jest przekonana, że tam było carny..to co jadł karme dla kotów ? :shake: niemożliwe.:shake:[/QUOTE] chyba niemożliwe. dlatego przeleję pieniądze na konto z dopiskiem dla Astro i sami kupicie ;-) Quote
zoja. Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 jakby jadł dla kotów w dużych ilościach to by już pewnie u weta siedział ;) Paula, dzięki za info o ogłoszeniach :) Quote
Recommended Posts