Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='jolam']Animonda Carny jest dla kotów[/QUOTE]
Jola mi podala nazwe CARNO poj 800gram.CARNO nie CARNY.
Znalazlam w zooplusie Animoda GranCarno pakiet 6/800gram.To pewnie ta.
Tansza niz na allegro:lol:

Edited by UlaFeta
literowka
Posted

[quote name='UlaFeta']Jola mi podala nazwe CARNO poj 800gram.CARNO nie CARNY.
Tansza niz na allegro:lol:[/QUOTE]

A mi pani jola jeszcze literowała że Carny :D

Posted

[quote name='UlaFeta']Jola mi podala nazwe CARNO poj 800gram.CARNO nie CARNY.
Tansza niz na allegro:lol:[/QUOTE]

Ok, jutro zamówię. Jutro dajcie mi na pw adres do wysyłki.

Posted

[quote name='Aleksandra95']A mi pani jola jeszcze literowała że Carny :D[/QUOTE]
Może przez pomyłkę wzięła puszkę dla kociaka ;-)
Dobrze że wiemy o jakie puszki chodzi :-)

Posted

[quote name='jolam']Jeśli ktoś z Was mieszka blisko p. Joli i chce mu się tachać puszki to mogę też wysłać na ten adres. Mi to obojętnie.[/QUOTE]

Jola mozesz przyslac do mnie.Jak bys mogla zamowic w zooplusie,to powiedz,ze dla Fundacji Znajdki.Mamy tam troche znizki i czym wiecej sie zamowi to mozna negocjowac.Napisze Ci pv.

Posted

[quote name='UlaFeta']Jola mozesz przyslac do mnie.Jak bys mogla zamowic w zooplusie,to powiedz,ze dla Fundacji Znajdki.Mamy tam troche znizki i czym wiecej sie zamowi to mozna negocjowac.Napisze Ci pv.[/QUOTE]
Ok, powiem w zooplusie że dla Znajdek, zobaczymy co powiedzą ;-)

Posted

[quote name='EVA2406']Gapcia
[*]

Ula, jak coś to może być wysyłka również do mnie, bo Jola u mnie często bywa i prawie codziennie obok przejeżdża.[/QUOTE]

Juz zalatwione:multi:

Posted

oj, Gapcia, Gapcia.. A pamiętam czas kiedy się jej bałam, bo patrzyła na mnie jak na kotleta.. :(( Jedno jest pewne; Gapcia miała ciekawe życie.

A znalazł się ktoś skory do przyjęcia fantów od bea i obsługi bazarku? (który ja moge przygotować z prześłanych mi zdjęć i cen) ?????? Nie cchę pokazywac palcem, ale .. Ula, Serce Ty Moje, może przyjmiesz zlecenie? ;)

Posted

[quote name='bric-a-brac']Bea, napisz mi proszę na PW jakie to fanty. Z braku czasu muszę być wybredna:oops:... i jeśli miałabym się podjąć przechwycenia i zbazarkowania, muszę ocenić czy podołam ;)[/QUOTE]
Właśnie poszedł pw :)

Posted

[quote name='bric-a-brac']

Co do fantów od bea100, myślę, że dam radę, odpisałam PW. Zoja, najwyżej wykorzystam Cię do podrzucania ;)[/QUOTE]

Super :) Z radością :)

Posted

:candle: śpij Gapciu spokojnie.
Zrobiłam ogłoszenia na tablicy i gumtree dla Coli, Władka, Radka, Tosi, Lolka, Amidali i Ashoki. Szczeniaki Fredek i Edek z tego co wiem pojechali do DS.

Posted

chyba lepiej jak wpłacę pieniądze na te puszki dla Astro a osoba która zajmuje się zakupem karmy załatwi to w zooplusie :-) podajcie mi proszę nr konta

Posted

[quote name='jolam']chyba lepiej jak wpłacę pieniądze na te puszki dla Astro a osoba która zajmuje się zakupem karmy załatwi to w zooplusie :-) podajcie mi proszę nr konta[/QUOTE]

Ja nie wiem o co chodzi z tymi puszkami, bo p. Jola jest przekonana, że tam było carny..to co jadł karme dla kotów ? :shake: niemożliwe.:shake:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ja nie wiem o co chodzi z tymi puszkami, bo p. Jola jest przekonana, że tam było carny..to co jadł karme dla kotów ? :shake: niemożliwe.:shake:[/QUOTE]
chyba niemożliwe. dlatego przeleję pieniądze na konto z dopiskiem dla Astro i sami kupicie ;-)