EVA2406 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Do mnie też miała dzisiaj przyjechać Szefowa. Zapowiedziała się ok godz 18. Do tej pory nie odezwała się ...... [B]UWAGA na dom:[/B] [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159150[/url] Quote
zoja. Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Nie dotarła :))) Furtkę robiły żeby psy nie wchodziłąy gdzieś gdzie nie powinny. Jak zwykle psy najważniejsze :) i chwała jej za to :) Ula, Z Szakalem faktycznie trafiłaś w dziesiątkę :) Piękny jest! Quote
UlaFeta Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='paros']Ula, imię pasuje jak ulał :lol: a zauważyłas jaki Szakal ma wzrok - przenika na wylot :p[/QUOTE] Wzrok ma SZAKALI:lol:Cudny jest :multi: Quote
zoja. Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Może trafi mu się fajny dom -taki energiczny, chętny do nauki psiak powienien mieć mądrych ludzi :) Quote
EVA2406 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [url]https://www.facebook.com/pages/Zrezygnuj-z-fajerwerk%C3%B3w-dla-zwierz%C4%85t-to-koszmar/364245030388307#[/url] Quote
UlaFeta Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Jak by ktos widzial Szefowa:crazyeye::cool1: to poprosze przekazac,ze mam 4 kolderki dla piesiow.Trza zabrac.:lol: Quote
zoja. Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='UlaFeta']Jak by ktos widzial Szefowa:crazyeye::cool1: to poprosze przekazac,ze mam 4 kolderki dla piesiow.Trza zabrac.:lol:[/QUOTE] ja jutro ponownie czekam na wizytację :) -jak dojdzie do skutku, powtórzę wedle Twojego przykazu :) Quote
mtf zalesie Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 mam chetna na szczeniaka suczke docelowo mala oraz transport warszawa- wroclaw bo tam ma jechac szczeniak- warunki dom z ogrodem dorosla suczka w typie mastifa i 5 letnie dziecko Quote
zoja. Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Cola lub Tosia! [URL]http://znajdki.pl/index.php/przygarnij/psy/szczeniaki/208-cola[/URL][URL="http://znajdki.pl/index.php/przygarnij/psy/szczeniaki/217-tosia"] http://znajdki.pl/index.php/przygarnij/psy/szczeniaki/217-tosia[/URL] Obie docelowo małe, do kolana lub mniej (mimo, że Cola na fotkach wygląda na ONkowe potomstwo, to nic z tych rzeczy -będzie nieduża) Quote
Aleksa. Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Ostatnio p. Jola mówiła, że chce żeby jej zwierzaki szły do adopcji w Warszawie i okolicach, bo jak dzieją się potem różne sytuacje, jak ostatnio z Dżekim, to nie ma jak jechać.. :( Quote
zoja. Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Ale może dom sprawdzony, albo zaufani znajomi? Wierzę, że mtf wie co robi. :) Quote
EVA2406 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Można dużo chcieć, tylko jak się ma taką ilość zwierząt, że nie ma gdzie ich trzymać, to każdy dobry domek się liczy. Już wysyłaliśmy do Wrocka onkowatego szczeniaka i trafił na super domek. Nie pamiętam nicku dziewczyny, ale weszła na forum, były wiadomości o psie na bieżąco i bardzo pomagała Joli. Można ją poprosić o sprawdzenie domku. Jola będzie pamiętała o kim piszę. Quote
Kejciu Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Z tego co pamiętam Sasza też w świat dosyć daleko pojechał - UlaFeta powinna pamiętać gdzie - coś mi świta że Gliwice?i też chyba nie było problemów - niestety jakiś procent adopcji jest nieudany - ale na to wpływu nie mamy :( Quote
UlaFeta Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='zoja.']ja jutro ponownie czekam na wizytację :) -jak dojdzie do skutku, powtórzę wedle Twojego przykazu :)[/QUOTE] Jak Szefowa jedzie na wizytacje to pewnie cos przeskrobalas.:evil_lol:Bo jak na wizyte to ok.:multi: Quote
UlaFeta Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='kejciu']Z tego co pamiętam Sasza też w świat dosyć daleko pojechał - UlaFeta powinna pamiętać gdzie - coś mi świta że Gliwice?i też chyba nie było problemów - niestety jakiś procent adopcji jest nieudany - ale na to wpływu nie mamy :([/QUOTE] Kasiu przed Swietami w zeszlym roku.:lol: Quote
Kejciu Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='UlaFeta']Kasiu przed Swietami w zeszlym roku.:lol:[/QUOTE] o rety to już rok minął?ale ten czas leci.... Quote
zoja. Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='UlaFeta']Jak Szefowa jedzie na wizytacje to pewnie cos przeskrobalas.:evil_lol:Bo jak na wizyte to ok.:multi:[/QUOTE] Szefowa nie dojechała, oczywiście ;)... ale dziś już w drodze, to może tym razem trafi?... Jedzie zaprezentować jedną sunię, bo chcę ją podarować takim krewnym, których pies obumarł (wiekowy był..). Skomplikowana sprawa, powiązana z różnymi powiązaniami, ale jakby się udało to mała miałaby raj.. (legowisko poprzedniego psa z tego domu kosztowało więcej niż wynosi moja pensja, dom prawie 1000m2, (ogrodzony) teren to nawet nie wiem jaki duży.. -po koniec świata). I tak sobie marzę, że nasze cudo wygra w konkursie z takim jednym kudłatym rywalem (też bezdomnym).. Quote
UlaFeta Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Zoja,a kogo typowalas do tego"raju" :crazyeye:i pamietaj o kolderkach:mad: Quote
Doda_ Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 kochani, czy doszly pieniazki z mojego bazarku od Ady_vebby oraz ewy gonzales ? Quote
zoja. Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 (edited) [quote name='Doda_']kochani, czy doszly pieniazki z mojego bazarku od Ady_vebby oraz ewy gonzales ?[/QUOTE] Tu odpowie Paros :) Typowałam Fantę ;) Fanta od wczoraj nazywa się KLARA i jest u mnie na DT. Wymaga domowej socjalizacji, bo jest "trzęsidupką", a ma ponad 4miesiące i czas sie tym zająć. Poza tym wygląda jak anrektyczka, bo inne psy odganiają ja od miski i będzie odkarmiana. Póki co jest przerażona i siedzi w najciemniejszych kątach mieszkania.. : [CENTER][IMG]http://images51.fotosik.pl/193/7de1b2e8eaa4e393.jpg[/IMG] [/CENTER] Ale na spacery jako-tako wychodzi bez leżenia plackiem na chodniu (miałam takie obawy), jest grzeczna i bardzo spragniona miziaków ;) [SIZE=4][B]UWAGA:[/B][/SIZE] 26 grudnia Dorota i Mariusz jadą do przytuliska (samochodem, z Warszawy). Jeśli ktoś jest chętny się z nimi zabrać prosimy o info na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Edited December 23, 2013 by zoja. Quote
Aleksa. Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 super zoja, że ja do siebie przygarnelas :) ja zaraz jade do pani joli to wyczochram psiaki i kociaki :) Quote
Doda_ Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Ok- [B]paros [/B]prosze o odpowiedz:) bo dziewczyny czekaja. nie wiedza czy doszly. Quote
zoja. Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 [CENTER][SIZE=5][FONT=book antiqua]Kochani, Spokojnych Świąt! Spełnienia marzeń, zdrowia i sił do walki o tych co sami niewiele mówią - tylko dziś, w tą jedną noc w roku! życzę ja z Zulcią i Klarą :)[/FONT][/SIZE][/CENTER] Quote
mimiś Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 A mój łeb pusty jakoś ,spaliłam właśnie grzyby do bigosu:shake: więc jeszcze raz podeprę sie przepięknymi zyczeniami znalezionymi na fb : [B] "Co tam pierniki, jeśli obok ktoś lub coś głoduje co tam choinka, skoro ktoś lub coś płacze w samotności co tam prezenty, skoro ktoś lub coś cierpi i być może wydaje ostatnie tchnienie :-((( oczu otwartych na krzywdę innych Wam życzę! !! Uszu słyszących nieme prośby słabszych i mniejszych Wam życzę! !! Serc kochających nie na pokaz, ale na zawsze, na całego, na co dzień, Wam życzę bo dookoła mnóstwo głodnych uczuć! !! Jeśli tylko możecie - dajcie domek zwierzakom!!! Tylko wtedy bedą to wesołe święta. .."[/B] :tree1: :x-mas: Quote
Aleksa. Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Przepraszam, że tak późno.. ale ode mnie i Dorci życzymy Wesołych Świąt :) [IMG]http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_0027.jpg?t=1387813855[/IMG] Quote
Recommended Posts