Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do mnie też miała dzisiaj przyjechać Szefowa. Zapowiedziała się ok godz 18. Do tej pory nie odezwała się ......

[B]UWAGA na dom:[/B]
[url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159150[/url]

Posted

Nie dotarła :))) Furtkę robiły żeby psy nie wchodziłąy gdzieś gdzie nie powinny. Jak zwykle psy najważniejsze :) i chwała jej za to :)

Ula, Z Szakalem faktycznie trafiłaś w dziesiątkę :) Piękny jest!

Posted

[quote name='UlaFeta']Jak by ktos widzial Szefowa:crazyeye::cool1: to poprosze przekazac,ze mam 4 kolderki dla piesiow.Trza zabrac.:lol:[/QUOTE]
ja jutro ponownie czekam na wizytację :) -jak dojdzie do skutku, powtórzę wedle Twojego przykazu :)

Posted

Cola lub Tosia!
[URL]http://znajdki.pl/index.php/przygarnij/psy/szczeniaki/208-cola[/URL][URL="http://znajdki.pl/index.php/przygarnij/psy/szczeniaki/217-tosia"]

http://znajdki.pl/index.php/przygarnij/psy/szczeniaki/217-tosia[/URL]

Obie docelowo małe, do kolana lub mniej (mimo, że Cola na fotkach wygląda na ONkowe potomstwo, to nic z tych rzeczy -będzie nieduża)

Posted

Ostatnio p. Jola mówiła, że chce żeby jej zwierzaki szły do adopcji w Warszawie i okolicach, bo jak dzieją się potem różne sytuacje, jak ostatnio z Dżekim, to nie ma jak jechać.. :(

Posted

Można dużo chcieć, tylko jak się ma taką ilość zwierząt, że nie ma gdzie ich trzymać, to każdy dobry domek się liczy.
Już wysyłaliśmy do Wrocka onkowatego szczeniaka i trafił na super domek.
Nie pamiętam nicku dziewczyny, ale weszła na forum, były wiadomości o psie na bieżąco i bardzo pomagała Joli. Można ją poprosić o sprawdzenie domku. Jola będzie pamiętała o kim piszę.

Posted

Z tego co pamiętam Sasza też w świat dosyć daleko pojechał - UlaFeta powinna pamiętać gdzie - coś mi świta że Gliwice?i też chyba nie było problemów - niestety jakiś procent adopcji jest nieudany - ale na to wpływu nie mamy :(

Posted

[quote name='zoja.']ja jutro ponownie czekam na wizytację :) -jak dojdzie do skutku, powtórzę wedle Twojego przykazu :)[/QUOTE]

Jak Szefowa jedzie na wizytacje to pewnie cos przeskrobalas.:evil_lol:Bo jak na wizyte to ok.:multi:

Posted

[quote name='kejciu']Z tego co pamiętam Sasza też w świat dosyć daleko pojechał - UlaFeta powinna pamiętać gdzie - coś mi świta że Gliwice?i też chyba nie było problemów - niestety jakiś procent adopcji jest nieudany - ale na to wpływu nie mamy :([/QUOTE]

Kasiu przed Swietami w zeszlym roku.:lol:

Posted

[quote name='UlaFeta']Jak Szefowa jedzie na wizytacje to pewnie cos przeskrobalas.:evil_lol:Bo jak na wizyte to ok.:multi:[/QUOTE]

Szefowa nie dojechała, oczywiście ;)... ale dziś już w drodze, to może tym razem trafi?... Jedzie zaprezentować jedną sunię, bo chcę ją podarować takim krewnym, których pies obumarł (wiekowy był..). Skomplikowana sprawa, powiązana z różnymi powiązaniami, ale jakby się udało to mała miałaby raj.. (legowisko poprzedniego psa z tego domu kosztowało więcej niż wynosi moja pensja, dom prawie 1000m2, (ogrodzony) teren to nawet nie wiem jaki duży.. -po koniec świata). I tak sobie marzę, że nasze cudo wygra w konkursie z takim jednym kudłatym rywalem (też bezdomnym)..

Posted (edited)

[quote name='Doda_']kochani, czy doszly pieniazki z mojego bazarku od Ady_vebby oraz ewy gonzales ?[/QUOTE]
Tu odpowie Paros :)

Typowałam Fantę ;) Fanta od wczoraj nazywa się KLARA i jest u mnie na DT. Wymaga domowej socjalizacji, bo jest "trzęsidupką", a ma ponad 4miesiące i czas sie tym zająć. Poza tym wygląda jak anrektyczka, bo inne psy odganiają ja od miski i będzie odkarmiana. Póki co jest przerażona i siedzi w najciemniejszych kątach mieszkania.. :
[CENTER][IMG]http://images51.fotosik.pl/193/7de1b2e8eaa4e393.jpg[/IMG]
[/CENTER]
Ale na spacery jako-tako wychodzi bez leżenia plackiem na chodniu (miałam takie obawy), jest grzeczna i bardzo spragniona miziaków ;)

[SIZE=4][B]UWAGA:[/B][/SIZE]
26 grudnia Dorota i Mariusz jadą do przytuliska (samochodem, z Warszawy). Jeśli ktoś jest chętny się z nimi zabrać prosimy o info na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Edited by zoja.
Posted

[CENTER][SIZE=5][FONT=book antiqua]Kochani, Spokojnych Świąt! Spełnienia marzeń, zdrowia i sił do walki o tych co sami niewiele mówią - tylko dziś, w tą jedną noc w roku!
życzę ja z Zulcią i Klarą :)[/FONT][/SIZE][/CENTER]

Posted

A mój łeb pusty jakoś ,spaliłam właśnie grzyby do bigosu:shake: więc jeszcze raz podeprę sie przepięknymi zyczeniami znalezionymi na fb : [B] "Co tam pierniki, jeśli obok ktoś lub coś głoduje co tam choinka, skoro ktoś lub coś płacze w samotności co tam prezenty, skoro ktoś lub coś cierpi i być może wydaje ostatnie tchnienie :-((( oczu otwartych na krzywdę innych Wam życzę! !! Uszu słyszących nieme prośby słabszych i mniejszych Wam życzę! !! Serc kochających nie na pokaz, ale na zawsze, na całego, na co dzień, Wam życzę bo dookoła mnóstwo głodnych uczuć! !! Jeśli tylko możecie - dajcie domek zwierzakom!!! Tylko wtedy bedą to wesołe święta. .."[/B]
:tree1: :x-mas: