Igam Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']U mnie w szkole akcja zbierania pieniędzy zakończona :) zostało kupione ponad 200kg karmy. niestety decyzja była że stawiają na ilość a nie jakość więc nie udało mi się namówić na dog chowa zamiast marketowej;) w każdym bądź razie cieszę się że moja propozycja pomagania pani joli a nie klembowi który jakoś nie za bardzo podziekował (chociażby w formie dyplomu ) została zaakceptowana ponieważ przytulisko jakoś bardzo miło wspominam i będę nadal :D niż schronisko ;ppani pedagog stara się o zbiórkę ryżu jeszcze :) :)[/QUOTE] Aleksandra :loveu: Quote
Aleksa. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Igam']Aleksandra :loveu:[/QUOTE] Tak, pani Pedagog z gimnazjum jest wspaniała! nie to co z liceum :/ Ja jakoś w tym roku nie jestem zaangażowana w wolontariat jak wcześniej :( brak czasu przez szkole :( korepetycje do tego mam komputer zepsuty i od miesiąca udzielam się tylko z komórki.:/ jak wróci z naprawy pomogę choć trochę w ogłoszeniach :) Quote
Kejciu Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']Tak, pani Pedagog z gimnazjum jest wspaniała! nie to co z liceum :/ Ja jakoś w tym roku nie jestem zaangażowana w wolontariat jak wcześniej :( brak czasu przez szkole :( korepetycje do tego mam komputer zepsuty i od miesiąca udzielam się tylko z komórki.:/ jak wróci z naprawy pomogę choć trochę w ogłoszeniach :)[/QUOTE] Ola dziękujemy!!! :) Quote
Kejciu Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Kochani dzisiaj koniec bazarków Avon i Oriflame - serdecznie zapraszam - ostatnia okazja żeby coś kupić :) Quote
Kejciu Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Poleciało z bazarku 53,14zł [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233089-zakończony-rozliczam-dla-Granda-Zuzi-i-Znajdek-18-10[/URL] Quote
EVA2406 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Przepraszam, że wcinam się tu z informacja nie na temat, ale nasza koleżanka z forum Kasia pilnie potrzebuje pomocy. Tu zagląda dużo osób. Może akurat ktoś będzie miała jakiś pomysł. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235280-Pomoc-potrzebna-na-cito-%28?p=19941377#post19941377"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 [/URL] Quote
EVA2406 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Znalazłam taką informację, może się przyda: [B]Leczą bezdomne zwierzęta [B]16-10-2012 [B]W Warszawie powstała nowa klinika weterynaryjna. Nie byłoby w tym nic nietypowego, gdyby nie to, że w klinice leczy się zarówno zwierzęta, które przyprowadzają właściciele, jak i te bezdomne. Zarabiając na tych pierwszych, organizatorzy przedsięwzięcia zdobywają pieniądze na leczenie tych drugich. Centrum Pomocy Zwierzętom TRIP utworzyło klinikę w ramach projektu „TRIP – Towarzystwo Ratunku i Pomocy”, który honorowym patronatem objęła Krajowa Rada Bezpieczeństwa Drogowego. W planach jest utworzenie ogólnopolskiej sieci bezpłatnego pogotowia weterynaryjnego dla zwierząt bezdomnych. Wielkie otwarcie Zakładu Lecznictwa Weterynaryjnego odbyło się 30 września, a lecznica działa od 1 października. Mieści się w Warszawie przy ul. Szaserów 38. Klinika powstała w budynku, w którym kiedyś był szpital dla ludzi i zajmuje 440 mkw. Jak można pomóc klinice? Przede wszystkim lecząc tam własne zwierzęta. Centrum Pomocy Zwierzętom TRIP prosi o wsparcie także na swojej stronie: [URL="http://www.cpz.org.pl/jak-nam-pom%C3%B3c/pomoc-finansowa/"]http://www.cpz.org.pl/jak-nam-pom%C3...moc-finansowa/[/URL]. Wolontariusze kliniki zbierają miski, kuwety, zabawki, drapaki, smycze, obroże, kagańce i inne rzeczy, które mogą się przydać ich podopiecznym z pokoju adopcyjnego. Aby dowiedzieć się więcej, można pisać na: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub dzwonić pod numer telefonu: 537 495 114.[/B][/B][/B] [INDENT] [/INDENT] Quote
malagos Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ale co z tymi już podleczonymi, musza znależź dom czy do schroniska?.... Żeby nie było jak z oknem życia......... Quote
EVA2406 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='malagos']ale co z tymi już podleczonymi, musza znależź dom czy do schroniska?.... Żeby nie było jak z oknem życia.........[/QUOTE] Nic więcej nie wiem ponad to co tu wkleiłam. Trzeba poczytać i po rozpytywać. Mam nadzieję, że to pomysł lepiej przemyślany i przez kogoś innego zorganizowany. Quote
Kejciu Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 (edited) [B][SIZE=5][B][SIZE=5]Z bazarku uzbierało się 972zł + 13,60zł z nadpłat = 985,60zł !!!!!!!!!!!!!!! Wszystkim pięknie dziękuję za udział! z uzbieranych pieniędzy zostanie zakupiona karma Hills Gastro Intestinal i/d w ilości 24kg za cenę łączną 406zł resztę pieniążków w wysokości 579,60 zł przelewam własnie na konto znajdek!!![/SIZE][/B][/SIZE][/B] Edited November 11, 2012 by kejciu Quote
paros Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='kejciu']Na konto Przytuliska poleciało własnie 299zł z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233438-KONIEC-ROZLICZAM-Żele-Szampony-Książki-smycze!!!-wszystkości-dla-Znajdek[/URL]-) prośba o potwierdzenie :)[/QUOTE] [B]Wpłata 299 zł dotarła na konto Przytuliska Znajdki - dziękujemy z całego serca[/B] :Rose: Już potwierdziłam dotarła też [B]wpłata od Erin32 z bazarku - 10 zł[/B] dziękujemy :Rose: Quote
Aleksa. Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Kejciu, to ogromna suma! gratuluje ! :) Quote
Kejciu Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Aleksandra95']Kejciu, to ogromna suma! gratuluje ! :)[/QUOTE] Ola niby ogromna - ale wiesz że potrzeby przytuliska są dopiero ogromne - sama karma 15kg pewnie starcza na jeden dzień max 2 przy takiej ilości psiaków....a wór karmy to prawie 100 zł....nie licze lekarstw, bo przecież tyle chorutków w przytulisku a zima za pasem..... :( Quote
paros Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='kejciu']Ola niby ogromna - ale wiesz że potrzeby przytuliska są dopiero ogromne - sama karma 15kg pewnie starcza na jeden dzień max 2 przy takiej ilości psiaków....a wór karmy to prawie 100 zł....nie licze lekarstw, bo przecież tyle chorutków w przytulisku a zima za pasem..... :([/QUOTE] worek karmy weterynaryjnej (dla piesków z dolegliwościami) kosztuje ponad 200 zł, np. Intestinal 14 kg kosztuje około 250 zł (taki je Iwan) a karma Hills Gastro Intesinal dla Neptuna i Tolka ok. 230 zł :-( Quote
DOG Line Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Jak są dla psiaków potrzebne jakieś szkolenia, to śmiało mówcie. Ja już wracam na "ten" świat :) Quote
Kejciu Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='DOG Line']Jak są dla psiaków potrzebne jakieś szkolenia, to śmiało mówcie. Ja już wracam na "ten" świat :)[/QUOTE] Aga na FB gratulowałam to i tu pogratuluję :) Dziewczyny nie wiem czy już wiecie ale Aga i Myszka wygrały Mistrzostwa Polski w OBI :) Quote
paros Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='kejciu']Aga na FB gratulowałam to i tu pogratuluję :) Dziewczyny nie wiem czy już wiecie ale Aga i Myszka wygrały Mistrzostwa Polski w OBI :)[/QUOTE] [SIZE=3]Dziewczyny [COLOR=#800080][B]GRATULACJE [/B][/COLOR][/SIZE]:multi::multi: Są potrzebne szkolenia dla znajdkowych psiaków :modla::modla: Quote
Kejciu Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Wstępnie wybieram się w sobotę lub niedzielę :) zapraszam kto chętny i kto może :) Quote
mimiś Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 a ja widziałam Znajdki w tiwi! :) w "Psich adopcjach" czy jakoś tak.. Quote
gusia256 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 pewnie w tym: [url]http://tvnplayer.pl/programy-online/psie-adopcje-i-nie-tylko-odcinki,1035/odcinek-11,sprytna-trojka-do-wziecia,S00E11,15370.html[/url] też obejrzałam :) Quote
Igam Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [B]Kejciu!!! [/B]opróżnij skrzynkę :cool3: Quote
Erin32 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Igam'][B]Kejciu!!! [/B]opróżnij skrzynkę :cool3:[/QUOTE] U kejciu coś ostatnio mocno się zatyka ;) Quote
Recommended Posts