Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

Posted

A ja znowuw inny dzień niż wy :( Proszę pomóżcie mojemu dziecku, czyli Salci! Nagadajcie Rafałowi - właścicielowi, aby sienie spalał! Moze będzie z żona i dziećmi to powiedzcie mu aby kazał im sie schować!

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basik']A ja znowuw inny dzień niż wy :( Proszę pomóżcie mojemu dziecku, czyli Salci! Nagadajcie Rafałowi - właścicielowi, aby sienie spalał! Moze będzie z żona i dziećmi to powiedzcie mu aby kazał im sie schować![/quote]

Jak rozpoznamy to napewno coś pomozemy :))

Posted

Wiki szukasz na JH?

Jeśli tak to chętnie dam Ci mojego psa. W Słupsku z wiadomych przyczyn nie wypaliło :(

Na ring już chyba mam handlera (chyba!), ale na JH nikt nie prosił ;)

Posted

Ja już mówię, ze Hrabia jest ardzo chętny, nie jest uparty, tylko potrzebuje odpowiedniej zachęty ;)
na wystawie, kiedy są tłumy powinien pójśc z każdym. Dlatego jak coś - będę w oba dni, więc naprawdę nie ma problemu.

Hrabia jest bardzo towarzyski i łągodny w stosunku do psów i ludzi, na ringu nie sprawia problemów :cool1:

Posted

No to tak samo jak ja Paulinko, a ty grupa młodsza?:cool1: Niestety jamniki są w sobotę :( To może ja skorzystam? :lol: Wiki wypowiedz się

Posted

Tak, dokładnie, jeżeli skończyłas w tym roku 13 to dopiero za rok idziesz do straszej. Cavaleirka a "BRYSIO" się słucha? No to suzkam dalszych ofert :lol:

Posted

Asta jak chcesz to mogę Ci dać mojego Hrabiego na sobotę, skoro Wiki zajęła w niedzielę ;)
Nie ma żadnego problemu :evil_lol:

Posted

Bryś posłuszny i grzeczy :lol: Dobry żart :lol: :evil_lol: Ja się zajmuje trenowaniem go,bo jego właściciele nic go nie uczyli (:shake: ) i ledwie go utrzymać mogę :lol: To była taka propozycja jakbyś już naprawdę nic nie znalazła :cool1:

Posted

Oka, szczerze mówiąc juz mam rozplanowane ;) Sobota - jamnik Viz, niedziela - B.J :)
ps W Gdyni jak dobrze pójdzie zobaczysz mnie wkońcu z małym psem (chyba pamiętasz jak mówiłaś, że chciałabys zobaczyć jak prezentuje cos mniejszego :lol: )