Asta Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Właśnie nie wiem jak to z B.J będzie, może pozycze seterka jakiegoś, ale wolę coś na wszelkiego znaleść Quote
Gazuś Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Asta']DrodzyDogomaniacy, kto pozyczy mi psiaka na niedzielę?[/quote] A w sobote jakiego bierzesz? W niedziele setera raczej nie zdobędziesz :lol: Ja może z beagielką pójdę w niedzielę :lol: Quote
Asta Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Wiesz, ale nie musze koniecznie od p.Ani brać ;) W sobote porywam Monulca Quote
Basik Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Jak chcesz labka to służę, ale znajdz mnie w Wawie co z nim chwile się przejdziesz, i zobaczysz, czy będzie ok - to by był jego debiut na MP Quote
Asta Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Basik a w jaki dzien bedziesz? Chyba, ze na 2 dni wybierasz sie do wa-wy, bo wiesz, ja w niedziele jade. Jak na 2 jedziesz to nie ma sprawy, jakos cie odnajde, najwyzej na PW sie skontaktujemy :) Quote
Gazuś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Asta']Basik a w jaki dzien bedziesz? Chyba, ze na 2 dni wybierasz sie do wa-wy, bo wiesz, ja w niedziele jade. Jak na 2 jedziesz to nie ma sprawy, jakos cie odnajde, najwyzej na PW sie skontaktujemy :)[/quote] 8 grupa jest w niedziele - co do seterów, nie chodziło mi o to, że od P. Ani, ale o to, że setery sa w Sobotę :lol: Quote
Asta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A rozumiem ;) Wiesz, ja zawsze przekręcam psy :lol: Np. biore beagla na sobotę, a 6 w niedzielę :) No chyba, że chcecie pozyczyć mi na sobotę, to wtedy najwyżej dam znac Talutowi :lol: Quote
paulinka13 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ej, dziewczynki to jak robimy?? ja mam brać B.J. w sobote czy niedziele?? bo dla mnie to bez róznicy, bylebym tylko nie zostala bez psa :P jak sie Talutek (i tak miłosierna) zgodzi to ja moge miec B.J. w niedziele -Asta nie ma problemu:) Quote
Gazuś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Asta']A rozumiem ;) Wiesz, ja zawsze przekręcam psy :lol: Np. biore beagla na sobotę, a 6 w niedzielę :) No chyba, że chcecie pozyczyć mi na sobotę, to wtedy najwyżej dam znac Talutowi :lol:[/quote] Karolina! Wyrazie Ci się baardzo miesza! :lol: Beagle są w NIEDZIELE :lol: Co do seterek pani Ani - nic nie wiadomo, ja biorę jedna, Florcia chyba też, ale przecież sa inni hodowcy :lol: Ja Diankę i Wiktorie znam, mam z nimi dobry kontakt, ale Tobie to chyba obojętnie, bo i tak są obce psy, prawda? :lol: Może seter irlandzki czerwono-biały, hmm? :lol: Quote
Asta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Może wpierw wszystko sobie wyjaśnimy: chyba się nie rozumiemy ;) W niedzielę, według nowych ustaleń biore beagla, a na sobotę znajde sobie setera :) Hm masz jakies namiary na kogoś? ps Paulinko robimy tak: Ty - sobota: Monulec - niedziela: B.J Ja - sobota: Seter jakiś - niedziela: Monulec Pasuje? ;) Quote
paulinka13 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ok, juz pisalam ze dla mnie bez roznicy:):):) wazne za mam 2 kochane psiaki:) Asta- wygłaszcz mojego pieseczka:) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A czy wiecie może czy MP będzie odbywało się w tym samym czasie co oceny na ringu?W zeszłym roku tak było i jak dla mnie to jest zdziebka chore :roll: .Jeśli tak będzie to w niedzielę nie pójdę na pewno,ponieważ mam do wystawienia 4 psy. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy wystawianiu to z chęcią pomogę,ale tylko w SOBOTĘ! Quote
Asta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ja chetnie pomoge w niedziele ;) Cavalierko, pamietaj, zawsze masz swoja tajna bron ;) <mnie :D> Quote
talut Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Tylko nie wiem czy w sobotę się wyrobię na wystawę...bo wyjeżdżamy jakoś o 7.00, potem musimy się zakwaterować, itd. ale postaram się wyrobić :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Heh no tak,ale ta moja tajna broń <czyli ty> raczej nie poradzisz sobie z nadpobudliwym Dużym Szwajcarskim Psem Pasterskim,który nie przepada za obcymi oraz z nieufną sunią Shih Tzu, z którą ciężko trenuję i pozyskuje jej zaufanie :lol: ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Mimo wszystko jednak dla mnie ważniejsze jest wystawienie tamtych psów niż MP,ale w razie czego to poproszę o pomoc ;) Quote
paulinka13 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='talut']Tylko nie wiem czy w sobotę się wyrobię na wystawę...bo wyjeżdżamy jakoś o 7.00, potem musimy się zakwaterować, itd. ale postaram się wyrobić :)[/quote] slyszalas juz o pomysle zamiany z Asta?? mam nadzieje ze nie bedzie problemu jak sie zamienimy:) Quote
Asta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Spokojnie, jakby Monules nie dojechał, dostaniesz B.J :D Quote
paulinka13 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 dobra:) mam jednak nadzieje ze dojedzie, bo chce poznac panne beagielke:) Quote
Carbonara Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Szukam transportu do Sopotu , może ktos jedzie w piątek i zabrałby mnie ze staffiorkiem. Oczywiście dokładam się do paliwa:) Quote
sylwiaskalska Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A to ja tak skromnie :oops: :oops: może ktoś by mnie zabrał ze Szczecina do Sopotu czyli dwie osoby + Gryfonik na kolanach. Później bym wróciła sobie spokojnie pociagiem :) Do paliwa się dokładam bez dwóch zdań :) Z tego co widze musze tam być w niedzielkę Quote
bonia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A to ja tak skromnie :oops: :oops: może ktoś by mnie zabrał ze Szczecina do Sopotu czyli dwie osoby + Gryfonik na kolanach. Później bym wróciła sobie spokojnie pociagiem :) Do paliwa się dokładam bez dwóch zdań :) Z tego co widze musze tam być w niedzielkę[/quote] Sylwia ,z chęcią bym zabrała Ciebie ,ale jade w sobote :( Quote
sylwiaskalska Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='bonia']Sylwia ,z chęcią bym zabrała Ciebie ,ale jade w sobote :([/quote] Nie szkodzi bardzo dziękuję i tak :loveu: :) jak nikt się nie znajdzie zawsze jest pociąg :) Quote
Recommended Posts