Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asta']DrodzyDogomaniacy, kto pozyczy mi psiaka na niedzielę?[/quote]

A w sobote jakiego bierzesz?
W niedziele setera raczej nie zdobędziesz :lol:

Ja może z beagielką pójdę w niedzielę :lol:

Posted

Jak chcesz labka to służę, ale znajdz mnie w Wawie co z nim chwile się przejdziesz, i zobaczysz, czy będzie ok - to by był jego debiut na MP

Posted

Basik a w jaki dzien bedziesz? Chyba, ze na 2 dni wybierasz sie do wa-wy, bo wiesz, ja w niedziele jade. Jak na 2 jedziesz to nie ma sprawy, jakos cie odnajde, najwyzej na PW sie skontaktujemy :)

Posted

[quote name='Asta']Basik a w jaki dzien bedziesz? Chyba, ze na 2 dni wybierasz sie do wa-wy, bo wiesz, ja w niedziele jade. Jak na 2 jedziesz to nie ma sprawy, jakos cie odnajde, najwyzej na PW sie skontaktujemy :)[/quote]

8 grupa jest w niedziele - co do seterów, nie chodziło mi o to, że od P. Ani, ale o to, że setery sa w Sobotę :lol:

Posted

A rozumiem ;) Wiesz, ja zawsze przekręcam psy :lol: Np. biore beagla na sobotę, a 6 w niedzielę :) No chyba, że chcecie pozyczyć mi na sobotę, to wtedy najwyżej dam znac Talutowi :lol:

Posted

ej, dziewczynki to jak robimy?? ja mam brać B.J. w sobote czy niedziele?? bo dla mnie to bez róznicy, bylebym tylko nie zostala bez psa :P jak sie Talutek (i tak miłosierna) zgodzi to ja moge miec B.J. w niedziele -Asta nie ma problemu:)

Posted

[quote name='Asta']A rozumiem ;) Wiesz, ja zawsze przekręcam psy :lol: Np. biore beagla na sobotę, a 6 w niedzielę :) No chyba, że chcecie pozyczyć mi na sobotę, to wtedy najwyżej dam znac Talutowi :lol:[/quote]

Karolina! Wyrazie Ci się baardzo miesza! :lol:
Beagle są w NIEDZIELE :lol:

Co do seterek pani Ani - nic nie wiadomo, ja biorę jedna, Florcia chyba też, ale przecież sa inni hodowcy :lol:
Ja Diankę i Wiktorie znam, mam z nimi dobry kontakt, ale Tobie to chyba obojętnie, bo i tak są obce psy, prawda? :lol:

Może seter irlandzki czerwono-biały, hmm? :lol:

Posted

Może wpierw wszystko sobie wyjaśnimy: chyba się nie rozumiemy ;) W niedzielę, według nowych ustaleń biore beagla, a na sobotę znajde sobie setera :) Hm masz jakies namiary na kogoś?
ps Paulinko robimy tak:
Ty - sobota: Monulec - niedziela: B.J
Ja - sobota: Seter jakiś - niedziela: Monulec
Pasuje? ;)

Posted

A czy wiecie może czy MP będzie odbywało się w tym samym czasie co oceny na ringu?W zeszłym roku tak było i jak dla mnie to jest zdziebka chore :roll: .Jeśli tak będzie to w niedzielę nie pójdę na pewno,ponieważ mam do wystawienia 4 psy.

Jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy wystawianiu to z chęcią pomogę,ale tylko w SOBOTĘ!

Posted

Tylko nie wiem czy w sobotę się wyrobię na wystawę...bo wyjeżdżamy jakoś o 7.00, potem musimy się zakwaterować, itd. ale postaram się wyrobić :)

Posted

Heh no tak,ale ta moja tajna broń <czyli ty> raczej nie poradzisz sobie z nadpobudliwym Dużym Szwajcarskim Psem Pasterskim,który nie przepada za obcymi oraz z nieufną sunią Shih Tzu, z którą ciężko trenuję i pozyskuje jej zaufanie :lol: ;)

Posted

[quote name='talut']Tylko nie wiem czy w sobotę się wyrobię na wystawę...bo wyjeżdżamy jakoś o 7.00, potem musimy się zakwaterować, itd. ale postaram się wyrobić :)[/quote]

slyszalas juz o pomysle zamiany z Asta?? mam nadzieje ze nie bedzie problemu jak sie zamienimy:)

Posted

A to ja tak skromnie :oops: :oops: może ktoś by mnie zabrał ze Szczecina do Sopotu czyli dwie osoby + Gryfonik na kolanach. Później bym wróciła sobie spokojnie pociagiem :) Do paliwa się dokładam bez dwóch zdań :)

Z tego co widze musze tam być w niedzielkę

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A to ja tak skromnie :oops: :oops: może ktoś by mnie zabrał ze Szczecina do Sopotu czyli dwie osoby + Gryfonik na kolanach. Później bym wróciła sobie spokojnie pociagiem :) Do paliwa się dokładam bez dwóch zdań :)

Z tego co widze musze tam być w niedzielkę[/quote]

Sylwia ,z chęcią bym zabrała Ciebie ,ale jade w sobote :(