Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Faktycznie tak spojrzałam komicznie wyglada dziadek ,,,,,,Kurde no jest gruby .....Ale co ja zrobie ....Zmniejszyłam mu troszkę porcje i co ,.....Efekt kiepski ,.Moze gdyby dostawał raz dzienniie a nie dwa .....Ale on chce ma apetyt i jest szczęśliwy jak widzi jedzonko ......CHyba ,zeby mu lighta podawac ,....On je Arion z kurczakiem a raz w tyg albo dwa gotowane .

Posted

[quote name='funia']

Uploaded with ImageShack.us

Marcelek jest poważnym starszym pieskiem.Wróży, gra w piłkę.Musi wyglądać dostojnie, dlatego tak się wypina i pręży i jeszcze pewnie zawiał wiaterek i tak go nastroszył,że wydaje się pękaty :evil_lol:

Posted

Iljova napisał(a):
No tak :shake: tylko, że brzuch zasłania mu tylnie łapki jak siedzi :watpliwy: wygląda jakby ich nie miał :placz:

Bo to jest pozycja" ukryte łapki", akurat Marcelek ćwiczył jogę i tak właśnie został uchwycony.Wypuścił powietrze i trochę brzuszek mu opadł- to tak ma być w tej pozycji :cool3:

Posted

Marcel gra w pilke...... chyba w banki mydlane...
Acha .....i joge cwiczy....chyba po jedzeniu...jak zjesc jeszcze wiecej.....
Jest faktycznie starszym panem i dlatego musi dbac o swoje lapki.....aby jeszcze daly rade Go dzwigac....

Posted

[quote name='funia']

Właśnie na tym zdjęciu najlepiej widać, jaki Marcelek jest atletyczny :lol:Zobaczcie jakie ma wałki mięśniowe wszędzie, no Marcelek to jeden wielki wałek :evil_lol:

Posted

Przepraszam Cie Kochaniutka.....ale na tym zdjeciu to nic nie widac....poza jedna wielka puchata kulka.....
no dobra ....widac jeszcze uszka...nosek jak guziczek....
a lapki.....lapki myla mi sie sie z ...siusiakiem chyba......

Posted

no siusiak siusiakiem, ale Marcelek jest dobrze umięśniony :lol: już zaczynając pod uszkami widać wyraźnie takie opony mięśniowe:lol: opadające na łapki :lol:Marcelek to nie puchata kulka tylko kulka mięśniowa :lol::lol:, bo on dużo trenuje :evil_lol:

Posted

[quote name='funia']

Marcelek specjalnie tutaj demonstruje wałki mięśniowe- 3 z lewej strony, nawet łapkę tak ustawił, żeby ciocie widziały jaki atleta z niego :crazyeye: a Cioteczki co na to? :cool3:nie sportowiec tylko grubasek :cool3:

Posted

No to co ? Odchudzać go ? Ale to nie jest proste ....On wie jak w zegarku ,ze pora jedzenia a wieczorem mozna zegar nastawiac .....On drze gębe na cały hotelik ,ze jesc chce .
Ale wiecie on w sumie ma mało ruchu ,no ma zrywy i biegi ale sporo leżakuje na trawie .W końcu jest w domu seniora .