funia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Faktycznie tak spojrzałam komicznie wyglada dziadek ,,,,,,Kurde no jest gruby .....Ale co ja zrobie ....Zmniejszyłam mu troszkę porcje i co ,.....Efekt kiepski ,.Moze gdyby dostawał raz dzienniie a nie dwa .....Ale on chce ma apetyt i jest szczęśliwy jak widzi jedzonko ......CHyba ,zeby mu lighta podawac ,....On je Arion z kurczakiem a raz w tyg albo dwa gotowane . Quote
ranias Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='funia'] Uploaded with ImageShack.us Marcelek jest poważnym starszym pieskiem.Wróży, gra w piłkę.Musi wyglądać dostojnie, dlatego tak się wypina i pręży i jeszcze pewnie zawiał wiaterek i tak go nastroszył,że wydaje się pękaty :evil_lol: Quote
Iljova Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 No tak :shake: tylko, że brzuch zasłania mu tylnie łapki jak siedzi :watpliwy: wygląda jakby ich nie miał :placz: Quote
ranias Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Iljova napisał(a):No tak :shake: tylko, że brzuch zasłania mu tylnie łapki jak siedzi :watpliwy: wygląda jakby ich nie miał :placz: Bo to jest pozycja" ukryte łapki", akurat Marcelek ćwiczył jogę i tak właśnie został uchwycony.Wypuścił powietrze i trochę brzuszek mu opadł- to tak ma być w tej pozycji :cool3: Quote
Iljova Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 ranias nie rób mi takich numerów :bad-word: :crazyeye: Quote
Aimez_moi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Marcel gra w pilke...... chyba w banki mydlane... Acha .....i joge cwiczy....chyba po jedzeniu...jak zjesc jeszcze wiecej..... Jest faktycznie starszym panem i dlatego musi dbac o swoje lapki.....aby jeszcze daly rade Go dzwigac.... Quote
ranias Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='funia'] Uploaded with ImageShack.us Właśnie na tym zdjęciu najlepiej widać, jaki Marcelek jest atletyczny :lol:Zobaczcie jakie ma wałki mięśniowe wszędzie, no Marcelek to jeden wielki wałek :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Przepraszam Cie Kochaniutka.....ale na tym zdjeciu to nic nie widac....poza jedna wielka puchata kulka..... no dobra ....widac jeszcze uszka...nosek jak guziczek.... a lapki.....lapki myla mi sie sie z ...siusiakiem chyba...... Quote
ranias Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 no siusiak siusiakiem, ale Marcelek jest dobrze umięśniony :lol: już zaczynając pod uszkami widać wyraźnie takie opony mięśniowe:lol: opadające na łapki :lol:Marcelek to nie puchata kulka tylko kulka mięśniowa :lol::lol:, bo on dużo trenuje :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Tak! bardzo duzo trenuje....bieg do miski..... Quote
Aimez_moi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Dlatego, ze trudno sie przyznac, ze Marcel....grubiutki......:):) Quote
ranias Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 siedzimy z Marcelkiem za budką i liczymy gwiazdki :lol: musimy obmyślić jakiś lepszy trening na te mięśnie, bo coś słabo je widzicie :razz: Quote
Aimez_moi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ranias.....prosze Cie..... ja juz napisalam co widze.....:):) Quote
ranias Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='funia'] Uploaded with ImageShack.us Marcelek specjalnie tutaj demonstruje wałki mięśniowe- 3 z lewej strony, nawet łapkę tak ustawił, żeby ciocie widziały jaki atleta z niego :crazyeye: a Cioteczki co na to? :cool3:nie sportowiec tylko grubasek :cool3: Quote
Aimez_moi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Wlasnie.....wlasnie.....to widac golym okiem..... Quote
funia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 No to co ? Odchudzać go ? Ale to nie jest proste ....On wie jak w zegarku ,ze pora jedzenia a wieczorem mozna zegar nastawiac .....On drze gębe na cały hotelik ,ze jesc chce . Ale wiecie on w sumie ma mało ruchu ,no ma zrywy i biegi ale sporo leżakuje na trawie .W końcu jest w domu seniora . Quote
Iljova Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Oj Marcelku weź się za siebie, nie wyleguj się tyle ! Quote
AgusiaP Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Na stare lata to pewnie mu się już nie chce ;) Quote
Aimez_moi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Funiu.....:) daj spokoj z tym odchudzaniem....Marcel teraz ma zazywac zycia...... tylko....niech juz nie tyje...... Funiu......:) Marcel jest szczesliwy! Quote
Iljova Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 poprostu czas na zmiany że by więcej nie utył :-) Quote
ranias Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 siedzimy za budką i machamy nóżkami- zero jedzenia tylko gimnastyka :razz: Quote
Recommended Posts