Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila Proc napisał(a):
moze cos napisze Edzio?

skoro Edzio milczy, to ja napiszę:

50,- Marta M. z Celestyniwa dla Argo (30.06.)
40,- ranias VII (01.07.)

poszedł przelew za czerwiec - 700 złotych

Posted

ranias napisał(a):
Edzio nieśmiały jest....

Oj tam..........
Ranias ja sobie dzisiaj wymyslilam, ze wezme pojemniki z kliniki ktore zmieniali na duze kosze i wpakuje tam rzeczy na bazarek a taki pojemnik z przykrywka moze Ci sie przyda.........i.......siedze juz kilka godzin nad nim a dalej pachnie lekami......
Nie ma to jak totalna glupota.

Posted

Z takimi pojemnikami jest zawsze problem, bo zapach nie chce ich opuścić....Pilnujcie Kochane bazarku, ja się powoli pakuję, a mąż robi konstrukcję dzielącą podwórko. Wczorajszy wyjazd Ciaposława do hoteliku nie powiódł się i Ciaposław radośnie powrócił. Jeżeli plan wersja b się uda, to pojedziemy. Jeżeli nie to przywitam się z Wami wieczorem...:lol:

Posted

ranias napisał(a):
Z takimi pojemnikami jest zawsze problem, bo zapach nie chce ich opuścić....Pilnujcie Kochane bazarku, ja się powoli pakuję, a mąż robi konstrukcję dzielącą podwórko. Wczorajszy wyjazd Ciaposława do hoteliku nie powiódł się i Ciaposław radośnie powrócił. Jeżeli plan wersja b się uda, to pojedziemy. Jeżeli nie to przywitam się z Wami wieczorem...:lol:

Jak to wrocil z hoteliku? Dlaczego?

Posted

Jakoś nam ten hotelik nie przypadł do gustu..może mamy we łbach wywalone albo zwyczajnie wcale nie chcieliśmy Ciaposława gdzieś oddawać...W każdym razie podwórko podzielone. koleżanka ma kierować ruchem. Wyjeżdżamy, jak będzie coś nie tak ,wrócimy.

Posted

Tu jeszcze by sie przydało zdjęcie moich nóg po powrocie z wyjazdu do hoteliku- całe mam w siniakach. Ciaposław lubi podróżować tylko na moich kolanach i za wszelką cenę chce tam pozostać.....:roll: