mari23 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Kamila Proc napisał(a):moze cos napisze Edzio? skoro Edzio milczy, to ja napiszę: 50,- Marta M. z Celestyniwa dla Argo (30.06.) 40,- ranias VII (01.07.) poszedł przelew za czerwiec - 700 złotych Quote
Aimez_moi Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 ranias napisał(a):Edzio nieśmiały jest.... Oj tam.......... Ranias ja sobie dzisiaj wymyslilam, ze wezme pojemniki z kliniki ktore zmieniali na duze kosze i wpakuje tam rzeczy na bazarek a taki pojemnik z przykrywka moze Ci sie przyda.........i.......siedze juz kilka godzin nad nim a dalej pachnie lekami...... Nie ma to jak totalna glupota. Quote
ranias Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Z takimi pojemnikami jest zawsze problem, bo zapach nie chce ich opuścić....Pilnujcie Kochane bazarku, ja się powoli pakuję, a mąż robi konstrukcję dzielącą podwórko. Wczorajszy wyjazd Ciaposława do hoteliku nie powiódł się i Ciaposław radośnie powrócił. Jeżeli plan wersja b się uda, to pojedziemy. Jeżeli nie to przywitam się z Wami wieczorem...:lol: Quote
Aimez_moi Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ranias napisał(a):Z takimi pojemnikami jest zawsze problem, bo zapach nie chce ich opuścić....Pilnujcie Kochane bazarku, ja się powoli pakuję, a mąż robi konstrukcję dzielącą podwórko. Wczorajszy wyjazd Ciaposława do hoteliku nie powiódł się i Ciaposław radośnie powrócił. Jeżeli plan wersja b się uda, to pojedziemy. Jeżeli nie to przywitam się z Wami wieczorem...:lol: Jak to wrocil z hoteliku? Dlaczego? Quote
ranias Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Jakoś nam ten hotelik nie przypadł do gustu..może mamy we łbach wywalone albo zwyczajnie wcale nie chcieliśmy Ciaposława gdzieś oddawać...W każdym razie podwórko podzielone. koleżanka ma kierować ruchem. Wyjeżdżamy, jak będzie coś nie tak ,wrócimy. Quote
Aimez_moi Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Udanego wypoczynku......:) Ciekawe jak i czym to podworko podzielone jest...... Quote
ranias Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Aimez_moi napisał(a):Udanego wypoczynku......:) Ciekawe jak i czym to podworko podzielone jest...... wyślę Ci foto.... Quote
Aimez_moi Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ranias napisał(a):wyślę Ci foto.... Co Ty tu jeszcze robisz? Quote
ranias Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Spakowani jesteśmy, jedziemy o 3..przynajmniej taki mamy plan....:lol: Quote
Aimez_moi Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 O trzeciej rano tak? O Matko.......ja do PL zazwyczaj wyjezdzam okolo 8 wieczorem bo na 10 kupuje tunel........ Quote
ranias Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Aimez_moi napisał(a):Ciekawe jak tam Raniasek wypoczywa?......:) Wypoczywać to ja będę w domu....:lol: Teraz się łomżinguję.... Quote
łolkiee Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Będziemy potrzebowali waszej pomocy w konkursie krakvet. dlatego prosimy, BŁAGAMY! o pomoc. wszystko co jak gdzie i kiedy tu : http://www.dogomania.pl/forum/threads/254108-krakvet-Fundacja-nero-prosi-o-głosy-start-głosowania-16-06 Quote
łolkiee Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Będziemy potrzebowali waszej pomocy w konkursie krakvet. dlatego prosimy, BŁAGAMY! o pomoc. wszystko co jak gdzie i kiedy tu : http://www.dogomania.pl/forum/threads/254108-krakvet-Fundacja-nero-prosi-o-głosy-start-głosowania-16-06 Quote
Aimez_moi Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 ranias napisał(a):Wypoczywać to ja będę w domu....:lol: Teraz się łomżinguję.... Znaczy pijesz? Quote
Aimez_moi Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Kamila Proc napisał(a):alkohol jest szkodliwy Co Ty nie powiesz?.......:) Quote
Aimez_moi Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Zaraz postaram sie stawic obraz podzielonego podworka Ranias......:) Edited July 5, 2014 by Aimez_moi Quote
ranias Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Tu jeszcze by sie przydało zdjęcie moich nóg po powrocie z wyjazdu do hoteliku- całe mam w siniakach. Ciaposław lubi podróżować tylko na moich kolanach i za wszelką cenę chce tam pozostać.....:roll: Quote
funia Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6268adfad63b2df4.html Quote
Recommended Posts