Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=comic sans ms]Kochani zakończyła się już XIX edycja bazarku dla 5 ogonków.[/FONT]

[FONT=comic sans ms]Uzbierałyśmy 478,30 złotych i już tradycyjnie[/FONT] [FONT=&amp]ranias[/FONT] [FONT=comic sans ms]dla równego rachunku uzupełnia tę kwotę o 21,70 złotych co daje sumę[/FONT] [FONT=comic sans ms][SIZE=4]500 złotych.[/FONT]
Tak więc każdy z pięciu ogonków wzbogacił swe konto o 100 złotych :smile:

*Marcel wzbogacił się o 100 złotych

[FONT=comic sans ms]Mari23, bardzo prosimy o potwierdzenie jak pieniążki dotrą na konto tutaj i na wątku bazarku[/FONT]

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Wlasnie.....ja na wakacjach bez piesia nie pamietam kiedy bylam...... nawet do pracy z NIm biegam.....

ja to na wakacjach nie pamiętam, kiedy byłam ;)
ale wcale nie żałuję, wakacje z piesiami też są wspaniałe :)

wpłaty podam jeszcze

80,- Marinka (10.06.)
120,- Agusia P (13.06.)

Posted

[quote name='Marinka']

[FONT=comic sans ms]Kochani zakończyła się już XIX edycja bazarku dla 5 ogonków.[/FONT]

[FONT=comic sans ms]Uzbierałyśmy 478,30 złotych i już tradycyjnie[/FONT] [FONT=&amp]ranias[/FONT] [FONT=comic sans ms]dla równego rachunku uzupełnia tę kwotę o 21,70 złotych co daje sumę[/FONT] [FONT=comic sans ms][SIZE=4]500 złotych.[/FONT]
Tak więc każdy z pięciu ogonków wzbogacił swe konto o 100 złotych :smile:

*Marcel wzbogacił się o 100 złotych

[FONT=comic sans ms]Mari23, bardzo prosimy o potwierdzenie jak pieniążki dotrą na konto tutaj i na wątku bazarku[/FONT]

potwierdzam, pieniążki dotarły 17.06.2014

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ja juz sie przyzwyczailam......kazde miejsce sprawdzam pod katem pobytu psiaka. Ranias ja bede wyjezdzala do Pl tak okolo 5 wrzesnia.

Będę czekać na Ciebie :lol: Ja z piesami nie wyjeżdżam, moje wypoczywanie polega na przemieszczaniu się samochodem od jednej miejscowości do drugiej i zwiedzaniu i oglądaniu.Zawsze w domu był któryś z synów, więc piesy były zaopiekowane. W tym roku zostaliśmy sami, musimy kombinować...