Kamila Proc Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 ale ja wciaz nie rozumiem.. jak do tego doszlo? Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 No jak doszlo....szla sobie Ranias na spacerek, wylecial nagrzany pies i udziabal piesa Ranias a Ja poturbowal. Ranias sobie upadla ale wstala a piesio ma rane na tyleczku okolo ogonka. Byli u doktorka piesio panikowal i czesc leku dostalo sie Ranias. Dokladnie to wytlumaczylam? Quote
ranias Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 No i mi pomogło lekarstwo Brodzia, bo tyłek mnie nie boli tylko mi siniak kwitnie. Brodzio usiłuje sobie lizać ranę, ale to wymaga akrobacji. W każdym razie rana jest w miarę sucha, brodzio załatwia się bez popiskiwania czyli chyba już nie boli. Ale stracha mam i afera na całą ulicę, bo narobiłam wrzasku a i widownia była, bo to ulica spacerowa dla ludzi z bloków... Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Swietnie to musialo wygladac.....a krzyczalas jak lezalas czy jak juz sie podnioslas? Quote
ranias Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 A wrzeszczeć zaczęłam jak na nas ruszył, bo wypadł na ulicę z takim jazgotem,że już wiedziałam co się święci. Pies jest duży, jego mama to collie, tata mieszaniec. Quote
mari23 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 ranias napisał(a):A wrzeszczeć zaczęłam jak na nas ruszył, bo wypadł na ulicę z takim jazgotem,że już wiedziałam co się święci. Pies jest duży, jego mama to collie, tata mieszaniec. oj, za słabo widać wrzeszczałaś, skoro zaatakował zamiast uciec ;) współczuję i obrażeń, i stresu, bo teraz to można sie z tego pośmiać, ale wtedy to do śmiechu nie było... a tymczasem dla Argo i Marcela pieniążki dotarły: 50,- Marta Anna M. z Celestynowa - dla Argo (02.06.) 40,- ranias (02.06.) przez te moje ostatnie przejścia zapomniałam zrobić przelew, pójdzie jutro rano, więc już jutro powinien być na koncie funi, jeśli się nie mylę, to kwota 710 złotych Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Wiem jaki to strach gdy idziesz sobie spokojnie i pedzi do Ciebie pies z wiadomymi zamiarami. Ja wtedy zazwyczaj niestety ...... bije napastnika smycza. Quote
Kamila Proc Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Aimez_moi napisał(a):No jak doszlo....szla sobie Ranias na spacerek, wylecial nagrzany pies i udziabal piesa Ranias a Ja poturbowal. Ranias sobie upadla ale wstala a piesio ma rane na tyleczku okolo ogonka. Byli u doktorka piesio panikowal i czesc leku dostalo sie Ranias. Dokladnie to wytlumaczylam? ale nie chodza na smyczy? Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Oni pewnie chodza....... a piesio biegal luzakiem. Quote
ranias Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Chodzimy zawsze na smyczy, Brodzio potem biega luzem po polach, Ciaposław nie.... Quote
Aimez_moi Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 To zawsze jest strach jak pedzi cos prosto na Ciebie........ Quote
ranias Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ten piesek jest duży, to mieszaniec collie i owczarkopodobnego dużego piesa...My z Brodziem jesteśmy poszkodowanymi jednymi z wielu...Najważniejsze,że Brodziowa rana ładnie się goi. Quote
ranias Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='Marinka'] z archiwum pana Prezesa.... Quote
mari23 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 wpłynęło: 40,- Marek M. z Szydłowca (03.06.) 40,- zachary (03.06.) 50,- Aimez_Moi (04.06.) wypłynęło ;) 710,- Argo i Marcel za maj (04.06.) Quote
ranias Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Myślę,że teraz Prezesunio przemawia i nie można mu w paszczy gmerać...:lol: Quote
Aimez_moi Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Gmerac ......mowisz.....:):) Ale matrwie sie przez te zarazki...... Quote
ranias Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 No kochane, dzisiaj moje urodziny. Dzień szczególny i na dodatek wyjątkowy, po reklamacjach składanych do Orange od 20 maja działa mój telefon stacjonarny :multi: Obudziłam się z bólem gardła, to przez moje łakomstwo. Zeżarłam wieczorem mizerię z dużą ilością śmietany, a wszystko zimne jak diabli było, bo w lodówce obniżyłam temperaturę. I teraz mam urodziny, katar, ból gardła, że o otyłości nie wspomnę...:cool3: Quote
Recommended Posts