Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No jak doszlo....szla sobie Ranias na spacerek, wylecial nagrzany pies i udziabal piesa Ranias a Ja poturbowal. Ranias sobie upadla ale wstala a piesio ma rane na tyleczku okolo ogonka. Byli u doktorka piesio panikowal i czesc leku dostalo sie Ranias. Dokladnie to wytlumaczylam?

Posted

No i mi pomogło lekarstwo Brodzia, bo tyłek mnie nie boli tylko mi siniak kwitnie. Brodzio usiłuje sobie lizać ranę, ale to wymaga akrobacji. W każdym razie rana jest w miarę sucha, brodzio załatwia się bez popiskiwania czyli chyba już nie boli. Ale stracha mam i afera na całą ulicę, bo narobiłam wrzasku a i widownia była, bo to ulica spacerowa dla ludzi z bloków...

Posted

A wrzeszczeć zaczęłam jak na nas ruszył, bo wypadł na ulicę z takim jazgotem,że już wiedziałam co się święci. Pies jest duży, jego mama to collie, tata mieszaniec.

Posted

ranias napisał(a):
A wrzeszczeć zaczęłam jak na nas ruszył, bo wypadł na ulicę z takim jazgotem,że już wiedziałam co się święci. Pies jest duży, jego mama to collie, tata mieszaniec.

oj, za słabo widać wrzeszczałaś, skoro zaatakował zamiast uciec ;)

współczuję i obrażeń, i stresu, bo teraz to można sie z tego pośmiać, ale wtedy to do śmiechu nie było...

a tymczasem dla Argo i Marcela pieniążki dotarły:

50,- Marta Anna M. z Celestynowa - dla Argo (02.06.)
40,- ranias (02.06.)

przez te moje ostatnie przejścia zapomniałam zrobić przelew, pójdzie jutro rano, więc już jutro powinien być na koncie funi, jeśli się nie mylę, to kwota 710 złotych

Posted

Aimez_moi napisał(a):
No jak doszlo....szla sobie Ranias na spacerek, wylecial nagrzany pies i udziabal piesa Ranias a Ja poturbowal. Ranias sobie upadla ale wstala a piesio ma rane na tyleczku okolo ogonka. Byli u doktorka piesio panikowal i czesc leku dostalo sie Ranias. Dokladnie to wytlumaczylam?

ale nie chodza na smyczy?

Posted

Ten piesek jest duży, to mieszaniec collie i owczarkopodobnego dużego piesa...My z Brodziem jesteśmy poszkodowanymi jednymi z wielu...Najważniejsze,że Brodziowa rana ładnie się goi.

Posted

No kochane, dzisiaj moje urodziny. Dzień szczególny i na dodatek wyjątkowy, po reklamacjach składanych do Orange od 20 maja działa mój telefon stacjonarny :multi: Obudziłam się z bólem gardła, to przez moje łakomstwo. Zeżarłam wieczorem mizerię z dużą ilością śmietany, a wszystko zimne jak diabli było, bo w lodówce obniżyłam temperaturę. I teraz mam urodziny, katar, ból gardła, że o otyłości nie wspomnę...:cool3: