Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']I jak Kochane żyjecie przy tej zwariowanej pogodzie? U mnie taki upał jak w lecie, potem burza i deszcz, i upał.....męczące to bardzo....:roll:[/QUOTE]
U mnie spoko.....18 stopni caly czas.......

Posted

U nas od kilku dni leje a przez chwilę świeci słońce .Dzisiaj była burza i ulewny deszcz .Marcel ma stresa bo grzmi ...tragicznie się boi .

PS .Dziekuje za wpłatę na Argo I Marcela .

Posted

Prezes da sobie rade.....:) Na pewno.....:)
A ja mam stresa giganta.....u mojego Dago wyczulam maly guzek na brzuchu......w sobote jedziemy do doktorka a do soboty ja chyba zejde......

Posted

[quote name='ranias']będzie dobrze, zobaczysz...to pewnie jakaś narośl, Ciaposław ma ich dużo,ale lekarz zabronił ruszać, twierdzi,że to łagodne[/QUOTE]
Ma dwa podobne od kilku lat po bokach ale ten jest nowy........ boje sie bardzo.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ma dwa podobne od kilku lat po bokach ale ten jest nowy........ boje się bardzo.[/QUOTE]

będzie dobrze, nie martw się tak bardzo, psiakom na starość ( ludziom też ;)) różne dziwne narośle się "dla ozdoby" przytrafiają, jakbyś mojego Biedusia zobaczyła - dopiero byłoby czego się bać ;) ma bardzo dużo narośli, ale to łagodne, tzw. brodawki starcze, na dodatek niektóre krwawiące są nawet

ale ja nie o tym chciałam napisać - informuje, że dotarło 620 złotych od ranias z bazarku ratunkowego, a do funi poszło 700 złotych na kwietniowe koszty chłopaków naszych ( funia potwierdziła już wyżej ;))