Aimez_moi Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='ranias']dzisiaj też pada, a w mojej łazience sucho....:roll:[/QUOTE] A dlaczego tak? Rurka zakrecona jest? Quote
ranias Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Na razie spokój z ryciem łazienki, ściana musi wyschnąć...a prawda taka,że rura do wymiany, czyli trzeba rozwalić jeszcze 2 ściany.:roll: Quote
ranias Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 u pana Prezesa się melduję, łazienka to doprawdy szczegół....:lol: Quote
Aimez_moi Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='ranias']u pana Prezesa się melduję, łazienka to doprawdy szczegół....:lol:[/QUOTE] Jasne......Prezes najwazniejszy......:):) Quote
ranias Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 I jak Kochane żyjecie przy tej zwariowanej pogodzie? U mnie taki upał jak w lecie, potem burza i deszcz, i upał.....męczące to bardzo....:roll: Quote
Aimez_moi Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='ranias']I jak Kochane żyjecie przy tej zwariowanej pogodzie? U mnie taki upał jak w lecie, potem burza i deszcz, i upał.....męczące to bardzo....:roll:[/QUOTE] U mnie spoko.....18 stopni caly czas....... Quote
funia Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 U nas od kilku dni leje a przez chwilę świeci słońce .Dzisiaj była burza i ulewny deszcz .Marcel ma stresa bo grzmi ...tragicznie się boi . PS .Dziekuje za wpłatę na Argo I Marcela . Quote
Kamila Proc Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 biedny Marcelek... moze jakas wieksza paroweczka pomoze? Quote
Aimez_moi Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Prezes da sobie rade.....:) Na pewno.....:) A ja mam stresa giganta.....u mojego Dago wyczulam maly guzek na brzuchu......w sobote jedziemy do doktorka a do soboty ja chyba zejde...... Quote
ranias Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 będzie dobrze, zobaczysz...to pewnie jakaś narośl, Ciaposław ma ich dużo,ale lekarz zabronił ruszać, twierdzi,że to łagodne Quote
Aimez_moi Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='ranias']będzie dobrze, zobaczysz...to pewnie jakaś narośl, Ciaposław ma ich dużo,ale lekarz zabronił ruszać, twierdzi,że to łagodne[/QUOTE] Ma dwa podobne od kilku lat po bokach ale ten jest nowy........ boje sie bardzo. Quote
ranias Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Kamila Proc']wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki[/QUOTE] i ja....... Quote
mari23 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Aimez_moi']Ma dwa podobne od kilku lat po bokach ale ten jest nowy........ boje się bardzo.[/QUOTE] będzie dobrze, nie martw się tak bardzo, psiakom na starość ( ludziom też ;)) różne dziwne narośle się "dla ozdoby" przytrafiają, jakbyś mojego Biedusia zobaczyła - dopiero byłoby czego się bać ;) ma bardzo dużo narośli, ale to łagodne, tzw. brodawki starcze, na dodatek niektóre krwawiące są nawet ale ja nie o tym chciałam napisać - informuje, że dotarło 620 złotych od ranias z bazarku ratunkowego, a do funi poszło 700 złotych na kwietniowe koszty chłopaków naszych ( funia potwierdziła już wyżej ;)) Quote
Aimez_moi Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Bardzo bym chciala aby tak bylo.......Cudo ma juz prawie 10 lat i pomalutku broda pod spodem juz siwieje....... Quote
ranias Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Pewnie,że młody...moje psiaki mają od 12 lat w górę.... Quote
ranias Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Czasem mi się wydaje,że tylko ja jestem stara....:roll: dobrze,że tylko czasem....:lol: Quote
Recommended Posts