Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mlody? 10 lat? Ale kurcze labki mieszcza sie w granicach 12-14 lat. Ja mam tylko nadzieje, ze pomimo tego, ze jest gruby......jak ja......to poza tym jest w dobrej formie.......

Posted

[quote name='ranias']Czasem mi się wydaje,że tylko ja jestem stara....:roll: dobrze,że tylko czasem....:lol:[/QUOTE]

[quote name='Kamila Proc']ja to ma coraz czesciej[/QUOTE]

ja to mam cały czas....
więc chyba dobrze, że niewiele wolnego czasu mi zostaje na rozmyślania ;)

Posted

[quote name='ranias']Aga, byliście u weta?[/QUOTE]
No bylam....... przyjela nas radosna chinka albo polaczenie hinduski z chinka......oczy miala jak chinka. Cala reszta jakas dziwna. Dago mial przebadane uszy, zeby, gardlo, plucka, mierzenie temperatury i oczywiscie te guzki. A i jeszcze niestety waga....... jest zdrowy jak byk! Te guzki sa niebolesne, wet przypuszcza, ze to tluszczaki. Poniewaz jest grubu.....gruby....45kg to najprawdopodobniej dlatego. Dla mnie to byl koniec wizyty. We wrzesniu bede w Pl to Go dokladnie przebadam. Ale nie...... wet uparla sie aby to dokladnie obejrzec czyli biopsja razem z pobraniem krwi. Niestety sie nie zgodzilam. I teraz potrzebuje Waszego zdania......co zrobic w takiej sytuacji? Do wrzesnia spokojnie sobie wytrzyma w w Pl i tak musze zrobic wszystkie badania. A koszt tutaj to okolo 400 funtow.

Posted

[quote name='ranias']No i wszystko jasne....u nas niedobrze ..Ciapek ma w moczu krew, guz się odezwał, jutro muszę z nim iść do weta[/QUOTE]
Kurcze........ja doskonale wiem jak sie teraz czujesz......

Posted

[quote name='Aimez_moi']No bylam....... przyjela nas radosna chinka albo polaczenie hinduski z chinka......oczy miala jak chinka. Cala reszta jakas dziwna. Dago mial przebadane uszy, zeby, gardlo, plucka, mierzenie temperatury i oczywiscie te guzki. A i jeszcze niestety waga....... jest zdrowy jak byk! Te guzki sa niebolesne, wet przypuszcza, ze to tluszczaki. Poniewaz jest grubu.....gruby....45kg to najprawdopodobniej dlatego. Dla mnie to byl koniec wizyty. We wrzesniu bede w Pl to Go dokladnie przebadam. Ale nie...... wet uparla sie aby to dokladnie obejrzec czyli biopsja razem z pobraniem krwi. Niestety sie nie zgodzilam. I teraz potrzebuje Waszego zdania......co zrobic w takiej sytuacji? Do wrzesnia spokojnie sobie wytrzyma w w Pl i tak musze zrobic wszystkie badania. A koszt tutaj to okolo 400 funtow.[/QUOTE]
no to w sumie pozytyw.... gdyby widzieli Marcelka, to inny wymiar wagi